ιδέες-για-αθλητικές ζακέτες-την-Άνοιξη 2022-τάσεις-

Αθλητικές ζακέτες: 15 ιδέες για την Άνοιξη του 2022. 15 ιδέες για ντύσιμο με αθλητικές ζακέτες την Άνοιξη του 2022.

Οι αθλητικές ζακέτες είναι ένα ρούχο το οποίο κάθε γυναίκα αλλά και άντρας έχει στην ντουλάπα του. Την Άνοιξη μία αθλητική ζακέτα είναι απαραίτητη διότι ο καιρός είναι αρκετά ζεστός για μπουφάν και πανωφόρια αλλά το βράδυ κάνει μία ψύχρα για να κυκλοφορείς χωρίς κανένα πανωφόρι πάνω σου.

Έτσι μία αθλητική ζακέτα είναι ό,τι πρέπει για τις βόλτες σου, την σχολή, το σχολείο, την γυμναστική σου, ακόμη και την δουλειά. Την Άνοιξη του 2022 οι αθλητικές ζακέτες θα πρωταγωνιστήσουν και θα έχουμε άπειρες επιλογές στα σχέδια και στα χρώματα.

Δείτε ακόμα Χρωματιστά τζιν : Η τάση για την άνοιξη καλοκαίρι 2022

Στο σημερινό μας άρθρο συγκεντρώσαμε για εσάς 15 ιδέες για ντύσιμο με αθλητικές ζακέτες σε διάφορα χρώματα για όλους τους σωματότυπους, τις ηλικίες και τα στιλ. Εσείς απλά καθίστε αναπαυτικά και διαλέξτε την αγαπημένη σας. Διαβάστε παρακάτω: 

Αθλητικές ζακέτες: Μπλε αθλητική ζακέτα

Οι αθλητικές ζακέτες τέτοιου στιλ με συνθετικό ύφασμα είναι μία κλασική επιλογή για αθλητικές ζακέτες. Έτσι μπορείς την Άνοιξη του 2022 να διαλέξεις μία τέτοια κλασική αθλητική ζακέτα για κάθε καθημερινή σου εμφάνιση και να είσαι στιλάτη και άνετη ταυτόχρονα.

Αθλητικές ζακέτες: 15 ιδέες για την Άνοιξη του 2022

Αθλητικές ζακέτες: Γκρι βαμβακερή αθλητική ζακέτα με φόρμα

Μπορείς επίσης να διαλέξεις για την γυμναστική σου αλλά και για οποιαδήποτε άλλη καθημερινή σου εμφάνιση μία βαμβακερή αθλητική ζακέτα και να την συνδυάσεις με μία κλασική μαύρη φόρμα. Οι βαμβακερές αθλητικές ζακέτες είναι πιο υγιεινές για το σώμα και έχουν την τάση να συγκρατούν τις μυρωδιές.

βαμβακερή-αθλητική ζακέτα-με-μαύρη φόρμα-την-Άνοιξη 2022-τάσεις-

Αθλητικές ζακέτες: Μαύρη αθλητική ζακέτα με ψαράδικο αέρινο παντελόνι

Την Άνοιξη πολύ συχνά επιλέγουμε ένα ψαράδικο αέρινο παντελόνι που φτάνει μέχρι λίγο πιο κάτω από το γόνατο. Μπορείς λοιπόν να συνδυάσεις το αγαπημένο σου ψαράδικο παντελόνι με μία μαύρη αθλητική κλασική ζακέτα με ρίγες. Δε θα το μετανιώσεις.

μαύρη-αθλητική ζακέτα-με-λευκό-ψαράδικο παντελόνι-την-Άνοιξη 2022-τάσεις-

Αθλητικές ζακέτες: Καφέ αθλητική ζακέτα με χακί κολάν

Τα κολάν είναι μία μοναδική επιλογή για την καθημερινότητα και όχι μόνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το χακί το 2022 έχει ανέβει στην κορυφή των τάσεων και δε θα μπορούσαμε να μην το συμπεριλάβουμε στο σημερινό μας άρθρο. Ένα χακί αγαπημένο κολάν θα ταιριάξει απόλυτα με μία αθλητική ζακέτα σε καφέ απόχρωση.

καφέ-αθλητική ζακέτα-με-χακί κολάν-την-Άνοιξη 2022-τάσεις-

Αθλητικές ζακέτες: Αθλητική ζακέτα σε στιλ μπόμπερ

Τα μπόμπερ είναι μπουφάν που αγαπήθηκαν πολύ τον Χειμώνα του 2020 και μέχρι και τον Χειμώνα του 2022 οι γυναίκες δεν μπορούσαν να τα αποχωριστούν. Υπάρχουν λοιπόν στην αγορά αθλητικές ζακέτες σε στιλ μπόμπερ που μπορείς να τις συνδυάσεις με φόρμες και ψιλοκάβαλα τζιν παντελόνια.

αθλητική-ζακέτα-σαν-μπόμπερ-με-γκρι-φόρμα-την-Άνοιξη 2022-τάσεις-

Αθλητικές ζακέτες: Αθλητικές κολεγιακές ζακέτες

Οι κολεγιακές ζακέτες είναι μία τάση που εμφανίστηκε το 2020 και δεν αφορά μόνο τις ζακέτες αλλά και τα φούτερ ή τα μπουφάν. Μιλάμε για ρούχα με στάμπες που παραπέμπουν σε αμερικάνικα κολέγια. Μπορείς λοιπόν να βρεις την αγαπημένη σου αθλητική ζακέτα με αυτές τις κολεγιακές στάμπες και να μαγνητίσεις τα βλέμματα.

κολεγιακές-αθλητικές ζακέτες-την-Άνοιξη 2022-τάσεις-

Δείτε ακόμα Γυναικείοι σκούφοι: 16 τρόποι να φορέσεις τον σκούφο σου

μαύρη-αθλητική ζακέτα-την-Άνοιξη 2022-τάσεις-

Αθλητικές ζακέτες: Ροζ αθλητική ζακέτα με μοβ κολάν

Μπορείς να βάλεις λίγο χρώμα στην καθημερινότητά σου που άλλωστε η γλυκιά εποχή της Άνοιξης το επιβάλλει. Συνδύασε λοιπόν μία αγαπημένη βαμβακερή αθλητική ζακέτα σε στενή γραμμή και ροζ χρώμα με ένα ακόμη πιο αγαπημένο μοβ κολάν.

ροζ-αθλητική ζακέτα-με-μοβ-κολάν-την-Άνοιξη 2022-τάσεις-

Αθλητικές ζακέτες: Καρό αθλητική ζακέτα σε στιλ πουκάμισου

Αυτές οι ζακέτες έχουν καταφέρει να κλέψουν τις εντυπώσεις από το 2019 και μέχρι και σήμερα αγαπιούνται πολύ και από γυναίκες και από άνδρες. Πρόκειται για ένα γιούνισεξ ρούχο που μπορείς να το φορέσεις σε κάθε περίσταση. Έτσι μία τέτοια καρό αθλητική ζακέτα θα σε απογειώσει.

καρό-αθλητική-ζακέτα-την-Άνοιξη 2022-τάσεις- μαύρη-αθλητική-ζακέτα-την-Άνοιξη 2022-τάσεις-

Αθλητικές ζακέτες: Μοβ αθλητική ζακέτα με ροζ μάξι φούστα

Ποιος σου είπε ότι την αγαπημένη σου αθλητική ζακέτα μπορείς να την φορέσεις μόνο με κολάν και φόρμες; Μπορείς να συνδυάσεις μία μοβ αθλητική ζακέτα με μία αέρινη μάξι ροζ φούστα και να παίξεις με τις υφές αλλά και το στιλ των ρούχων μαγνητίζοντας τα βλέμματα.

μοβ-αθλητική-ζακέτα-την-Άνοιξη 2022-τάσεις-ιδέες- κολεγιακή-αθλητική-ζακέτα-την-Άνοιξη 2022-τάσεις-ιδέες- κολεγιακή-αθλητική-ζακέτα-την-Άνοιξη 2022-τάσεις-ιδέες-

Αθλητικές ζακέτες: Βελούδινη αθλητική ζακέτα

Τα βελούδινα ρούχα έχουν κατακτήσει τις καρδιές των γυναικών τα τελευταία χρόνια και μπορείς να τα επιλέξεις ακόμη και την Άνοιξη. Μία βελούδινη αθλητική ζακέτα που συνήθως πάει πακέτο με μία σετ βελούδινη φόρμα θα αναδείξει κάθε σου εμφάνιση.

βελούδινη-μπλε-αθλητική-ζακέτα-την-Άνοιξη 2022-τάσεις-ιδέες-

Αθλητικές ζακέτες: Βελούδινη plus size αθλητική ζακέτα

Φυσικά και αυτό το άρθρο αφορά όλους τους αγαπημένους σωματότυπους. Μία αθλητική ζακέτα σε χακί αποχρώσεις με βελούδινη υφή που όπως αναφέραμε και πιο πάνω είναι τάση μπορεί να σε αναδείξει σε κάθε σου εμφάνιση. Ακόμη και στην βόλτα με τις κολλητές.

χακί-plus size-αθλητική-ζακέτα-την-Άνοιξη 2022-τάσεις-ιδέες-

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη

Close