Quilted -Coat: 20- τρόποι- να φορέσεις το Νο1 -μπουφάν -του -2022-

Quilted Coat: 20 τρόποι να φορέσεις το Νο1 μπουφάν του 2024. Τα Quilted Coat βρίσκονται στις τάσεις του 2024 κι εμείς θα σου δείξουμε 20 τρόπους να το φορέσεις.

Τα μπουφάν  είναι απαραίτητα κάθε Χειμώνα. Οι θερμοκρασίες πέφτουν αισθητά κι εμείς δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας χωρίς το αγαπημένο μας πανωφόρι να μας ζεσταίνει αλλά και να ολοκληρώνει το ντύσιμό μας.

Το 2024 τα Quilted Coat ή αλλιώς τα καπιτονέ μπουφάν  κατακτούν την πρώτη θέση στις τάσεις του γυναικείου ντυσίματος. Τα Quilted Coat είναι μπουφάν  που συνδυάζονται εύκολα με τζιν, φόρμες, κολάν, ακόμη και πιο επίσημα ρούχα και φυσικά μπορούν να τα φορέσουν οι γυναίκες κάθε ηλικίας.

Δείτε ακόμα Ντύσιμο Ιανουαρίου 2022: 20 μοντέρνες ιδέες

Ταυτόχρονα, τα Quilted Coat είναι αρκετά ζεστά και άνετα και βασίζονται στα puffer jackets ή αλλιώς τα “φουσκωτά” μπουφάν  που έχουν ρίζες από την δεκαετία του ’90. Το 2024 δεκαετία του ’90 επιστρέφει στη μόδα οπότε τα καπιτονέ πανωφόρια αγαπήθηκαν πολύ από τις αρχές του έτους.

Στο σημερινό μας άρθρο συγκεντρώσαμε για εσάς 20 μοντέρνες ιδέες για να φορέσετε το αγαπημένο σας Quilted Coat. Σε μαύρο, καφέ, λευκό, χακί και άλλα ιδιαίτερα χρώματα έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το Quilted Coat που σας ταιριάζει περισσότερο. Διαβάστε παρακάτω: 

Quilted Coat: Πράσινο Quilted Coat με φούτερ και τζιν

Η πρώτη μας ιδέα για να συνδυάσετε το αγαπημένο σας μοντέρνο μπουφάν είναι η παρακάτω. Ένα Quilted Coat που θα το συνδυάσετε με ένα φούτερ στα ίδια χρώματα και ένα τζιν. Η παρακάτω εικόνα είναι εμπνευσμένη από την δεκαετία του 1990 και όπως είπαμε το 2022, το στιλ του ’90 θα πρωταγωνιστήσει.

Quilted Coat: 20 τρόποι να φορέσεις το Νο1 μπουφάν του 2022

Quilted Coat: Μακρύ μπεζ πανωφόρι

Οι καπαρντίνες και γενικότερα τα μακριά μπουφάν ξεκίνησαν να γίνονται τάση από τις αρχές του 2022και φαίνεται πως και το 2023 θα πρωταγωνιστήσουν. Συνδύασε δύο τάσεις μαζί φορώντας ένα αγαπημένο μπεζ μακρύ Quilted Coat στη δουλειά, στις υποχρεώσεις σου στο κέντρο, στη βόλτα σου ή στη σχολή.

μπεζ-Quilted Coat-για-το-2022-ιδέες-

Quilted Coat: Χακί Quilted Coat με μοντέρνα αξεσουάρ

Το Quilted Coat αγαπήθηκε πολύ και βρέθηκε στις κορυφές των τάσεων διότι συνδυάζεται πανεύκολα ακόμη και με τα πιο μοντέρνα αξεσουάρ. Τα ευκολοφόρετα πανωφόρια είναι αυτό που αναζητάει κάθε γυναίκα που βιάζεται να είναι έτοιμη τα τελευταία χρόνια.

Παρακάτω βλέπουμε πως το Quilted Coat μπορεί να ταιριάξει ακόμη και με τα πιο ιδιαίτερα αξεσουάρ, όπως η παρακάτω τσάντα.

χακί-Quilted Coat-τάσεις 2022-

Quilted Coat: Quilted Coat χωρίς μανίκια πάνω από καπαρντίνα

Αν θέλεις να ξεχωρίσεις με το στιλ σου μπορείς να πειραματιστείς συνδυάζοντας ζεστά μπουφάν μέσα στην καρδιά του Χειμώνα. Φόρεσε την αγαπημένη σου βαμβακερή καπαρντίνα και από πάνω ανέδειξε την με ένα Quilted Coatστα ίδια χρώματα. Και ζεστή και μοντέρνα.

αμάνικο-ροζ-Quilted Coat-τάσεις 2022-

Δείτε ακόμα Faux Fur: 15 ιδέες για γούνινα πανωφόρια

χακί-Quilted Coat-με-γκρι-φόρμα-τάσεις 2022-

μπεζ-Quilted Coat-με-τζιν-παντελόνι-ιδέες- χακί-Quilted Coat-με-κολάν-ιδέες-

Quilted Coat: Μαύρο Quilted Coat με μαύρες μπότες

Φυσικά από την σημερινή λίστα δε θα μπορούσε να λείπει ένα μαύρο Quilted Coatι. Το μαύρο είναι το χρώμα της εποχής και σίγουρα κάθε γυναίκα όταν θέλει να ετοιμαστεί γρήγορα επιλέγει το μαύρο αφού συνδυάζεται εύκολα και σίγουρα της ταιριάζει.

Συνδύασε το αγαπημένο σου μακρύ Quilted Coat με ένα ζευγάρι μαύρες μπότες μέχρι το γόνατο. Θα ταίριαζαν ακόμη και γαλότσες ή ψηλές αρβύλες, που είναι και της μόδας.

μαύρη-Quilted Coat-τάσεις 2022- μαύρο-Quilted Coat-τάσεις 2022-

Quilted Coat: Χρυσό Quilted Coat με καφέ φόρμα

Το χρυσό είναι φέτος της μόδας οπότε σίγουρα θα σας προτείναμε ένα χρυσό Quilted Coat σε μακριά γραμμή. Αυτό το Quilted Coat μπορείτε να το συνδυάσετε με ρούχα χακί ή καφέ. Παρακάτω μπορούμε να δούμε πως μία καφέ φόρμα μπορεί να αναδειχθεί με αυτό το μπουφάν.

χρυσό-Quilted Coat-με-φόρμα-τάσεις 2022-

Quilted Coat: Quilted Coat μπουφάν

Φυσικά στα πανωφόρια συγκαταλέγονται και τα μπουφάν και όπως αναφέραμε και στον πρόλογο τα puffer jackets ή αλλιώς τα φουσκωτά μπουφάν είναι της μόδας από τις αρχές του 2022. Διάλεξε λοιπόν ένα καπιτονέ μπουφάν και εντυπωσίασε στις καθημερινές σου εμφανίσεις.

Quilted Coat-puffer jackets-ιδέες- ιδέες-για-να-συνδυάσουμε-τα-Quilted Coat-μας-το-2022- ιδέες-για-να-συνδυάσουμε-τα-Quilted Coat-μας-το-2022- ιδέες-για-να-συνδυάσουμε-τα-Quilted Coat-μας-το-2022- ιδέες-για-να-συνδυάσουμε-τα-Quilted Coat-μας-το-2022-

Quilted Coat: Quilted Coatαμάνικο πανωφόρι

Μπορείς επίσης μία ζεστή σχετικά μέρα του Χειμώνα ή για τους εσωτερικούς χώρους να συνδυάσεις ένα Quilted Coat αμάνικο πανωφόρι με ένα φούτερ. Θα είσαι στιλάτη και ζεστή.

ιδέες-για-να-συνδυάσουμε-τα-Quilted Coat-μας-το-2022- ιδέες-για-να-συνδυάσουμε-τα-Quilted Coat-μας-το-2022- ιδέες-για-να-συνδυάσουμε-τα-Quilted Coat-μας-το-2022-

Δείτε ακόμα Το πανωφόρι για ντεμί θερμοκρασίες που κοστίζει 30 ευρώ! (εικόνα)

ιδέες-για-να-συνδυάσουμε-τα-Quilted Coat-μας-το-2022- ιδέες-για-να-συνδυάσουμε-τα-Quilted Coat-μας-το-2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close