ιδέες-για-βραχιολάκια για το πόδι-τον-Αύγουστο 2022-

Αύγουστος 2022: Αυτά τα βραχιολάκια για το πόδι θα πρωταγωνιστήσουν. Τα βραχιολάκια για το πόδι που θα πρωταγωνιστήσουν τον Αύγουστο 2022.

Τα βραχιολάκια για το πόδι κάθε χρόνο τέτοια εποχή δίνουν και παίρνουν. Το Καλοκαίρι βλέπετε δείχνουμε συχνά τα πόδια και τους αστραγάλους, οπότε θέλουμε να τα διακοσμήσουμε λίγο παραπάνω. Κάθε χρόνο οι τάσεις στα βραχιολάκια των ποδιών και γενικότερα σε αυτού του είδους τα κοσμήματα αλλάζουν.

Αυτήν την φορά δεν θα σας μιλήσουμε όμως για τις τάσεις όλου του Καλοκαιριού. Θα δούμε ποια είναι τα βραχιολάκια που προτείνουν οι μεγάλοι οίκοι μόδας συγκεκριμένα για τον Αύγουστο, που είναι και ο τελευταίος μήνας του Καλοκαιριού. Διαβάστε παρακάτω: 

Βραχιολάκια για το πόδι που θα πρωταγωνιστήσουν τον Αύγουστο 2022: Κρεμαστά boho βραχιολάκια για το πόδι

Συνήθως τα προηγούμενα χρόνια επιλέγαμε αλυσίδες που ήταν ελάχιστα κρεμαστές. Τον Αύγουστο του 2022 όμως, επηρεαστήκαμε φαίνεται από την boho κουλτούρα κι έτσι χρυσές αλυσίδες με κρεμαστά κοσμήματα θα πρωταγωνιστήσουν. Φυσικά δεν μιλάμε για αυθεντικό χρυσό, παρόλα αυτά είναι αδιάβροχα.

Αύγουστος 2022: Αυτά τα βραχιολάκια για το πόδι θα πρωταγωνιστήσουν

Βραχιολάκια για το πόδι που θα πρωταγωνιστήσουν τον Αύγουστο 2022: Βραχιολάκια σαν κομποσκοίνια

Φαίνεται πως τον Αύγουστο 2022 η παιδικότητά μας θα φτάσει στο αποκορύφωμά της, αφού θα διαλέξουμε για τα πόδια μας βραχιολάκια για το πόδι σαν κομποσκοίνια, όπως ακριβώς κάναμε και μικρότερες. Είναι μοντέρνα, είναι ανθεκτικά και κυκλοφορούν σε όλα τα χρώματα.

μαύρα-βραχιολάκια-για-το-πόδι-ιδέες-Αύγουστος 2022-ιδέες-

Βραχιολάκια για το πόδι που θα πρωταγωνιστήσουν τον Αύγουστο 2022: Όσα περισσότερα…τόσο καλύτερα!

Πριν μερικά χρόνια ήρθε στις τάσεις η ιδέα να φοράμε πολλά βραχιόλια στα χέρια μας. Φέτος τον Αύγουστο φαίνεται πως αυτή η τάση ετοιμάζεται να κατακτήσει και τους αστραγάλους μας και πολλές γυναίκες ανυπομονούν γι’ αυτό. Όσα περισσότερα βραχιολάκια τόσο το καλύτερο και φυσικά μπορείς να παίξεις με τα σχέδια και τα χρώματα.

βραχιολάκια-για-το-πόδι-με-κοχύλια-ιδέες-Αύγουστος 2022-

 Βραχιολάκια για το πόδι που θα πρωταγωνιστήσουν τον Αύγουστο 2022: Συνδύασε το βραχιολάκι σου με δαχτυλίδια για τα πόδια

Μπορείς φέτος τον Αύγουστο να διαλέξεις το αγαπημένο σου βραχιολάκι για το πόδι και να το συνδυάσεις με φανταστικά δαχτυλίδια. Είναι ένας υπέροχος συνδυασμός, που θα σε βάλει για τα καλά σε καλοκαιρινό στιλ. Δοκίμασέ το!

βραχιολάκια-για-το-πόδι-με-δαχτυλίδια-ιδέες-Αύγουστος 2022-

Δείτε ακόμα Total red ντύσιμο: 15 ιδέες για τις καλοκαιρινές σου διακοπές

ιδέες-για-βραχιολάκια για το πόδι-τον-Αύγουστο 2022-

 Βραχιολάκια για το πόδι που θα πρωταγωνιστήσουν τον Αύγουστο 2022: Φλοράλ βραχιολάκια

Μπορείς να βάλεις το Καλοκαίρι στο στιλ σου διαλέγοντας ένα βραχιολάκι σε χαρούμενες αποχρώσεις με φλοράλ σχέδια. Είναι ένα βραχιολάκι που μπορείς να το επιλέξεις και του χρόνου την Άνοιξη. Σίγουρα θα τονίσει το μαύρισμά σου και θα σε κάνει να δείχνεις πιο μοντέρνα και παιχνιδιάρα από ποτέ.

φλοράλ-βραχιολάκια για το πόδι-ιδέες-

ιδέες-για-βραχιολάκια για το πόδι-τον-Αύγουστο 2022-

Βραχιολάκια για το πόδι που θα πρωταγωνιστήσουν τον Αύγουστο 2022: Βραχιολάκια με κρεμαστές χάντρες

Ένα ιδιαίτερο βραχιολάκι είναι και το παρακάτω και φαίνεται πως τον φετινό Αύγουστο θα αγαπηθεί πολύ. Μία σικ και μίνιμαλ αλυσίδα με μία κρεμαστή χάντρα που κρέμεται στον αστράγαλό σου. Είναι μία πολύ μοντέρνα αλλά και αισθησιακή πρόταση που εμείς θα την δοκιμάσουμε σίγουρα.

αλυσίδες-για-το-πόδι-με-χάντρες-ιδέες-

 Βραχιολάκια για το πόδι που θα πρωταγωνιστήσουν τον Αύγουστο 2022: Πλεκτά…βραχιολάκια για το πόδι

Φαίνεται πως η boho αισθητική συνάντησε το σεμεδάκι της γιαγιάς μας και το αποτέλεσμα είναι απλά εκπληκτικό. Πριν μερικά χρόνια θυμάστε όλες τις φούστες και τις μπλούζες που κυκλοφόρησαν και έμοιαζαν με σεμεδάκια. Τα αγαπήσαμε πολύ και ήρθε η στιγμή να τα φορέσουμε και στα…πόδια μας.

πλεκτά-βραχιολάκια για το πόδι-ιδέες-

 Βραχιολάκια για το πόδι που θα πρωταγωνιστήσουν τον Αύγουστο 2022: Μην ξεχνάς τα κοχύλια

Μία τάση που ξεκίνησε τρία χρόνια πριν περίπου και μέχρι και σήμερα βρίσκει φανατικές θαυμάστριες τόσο στα κολιέ και στα βραχιόλια για τα χέρια όσο και στα βραχιολάκια για το πόδι. Κοχύλια λοιπόν για να βάλουμε το Καλοκαίρι κυριολεκτικά στο στιλ μας.

κοχύλια-στα-βραχιολάκια για το πόδι-ιδέες-

Βραχιολάκια για το πόδι που θα πρωταγωνιστήσουν τον Αύγουστο 2022: Χρωματιστά βραχιολάκια

Μην φοβηθείς να παίξεις με τα χρώματα και να συνδυάσεις πολλά και διαφορετικά χρωματιστά βραχιολάκια με παιχνιδιάρικα μπιχλιμπίδια. Είναι μία τάση που θα ξυπνήσει την παιδικότητα και την ανεμελιά μέσα σου, που έτσι και αλλιώς αυτά τα δύο συναισθήματα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το Καλοκαίρι.

χρωματιστά-βραχιολάκια για το πόδι-ιδέες-

ιδέες-για-βραχιολάκια για το πόδι-τον-Αύγουστο 2022-

 Βραχιολάκια για το πόδι που θα πρωταγωνιστήσουν τον Αύγουστο 2022: Μπλε βραχιολάκια για το πόδι

Τα μπλε βραχιολάκια για το πόδι είναι μία κατηγορία από μόνα τους. Το μπλε και οι αποχρώσεις του είναι τα χρώματα του Καλοκαιριού και οι οίκοι ομορφιάς, συστήνουν να τα επιλέξουμε και στα βραχιολάκια των ποδιών. Ακόμη να τους δώσεις μία ευκαιρία;

μπλε-βραχιολάκια για το πόδι-ιδέες-

ιδέες-για-βραχιολάκια για το πόδι-τον-Αύγουστο 2022-

Δείτε ακόμα Ροζ παντελόνι: 15 ιδέες για ντύσιμο στις καλοκαιρινές διακοπές

ιδέες-για-βραχιολάκια για το πόδι-τον-Αύγουστο 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη

Close