ιδέες-για-ballet nails-την-Άνοιξη 2024-τάσεις-

Τα ballet nails είναι εμπνευσμένα από τα χρώματα της μπαλαρίνας και θα δούμε 18 ιδέες για μακριά και κοντά νύχια με γκλίτερ, φιόγκους και στρας που θα πρωταγωνιστήσουν την Άνοιξη 2024.

Τα ballet nails είναι εδώ και πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν την Άνοιξη 2024. Πρόκειται για ένα μανικιούρ με χρώματα εμπνευσμένα από τις στολές της μπαλαρίνας. Απαλό ροζ, απαλό λευκό και γενικότερα παστέλ αποχρώσεις που θα βγάλουν στην επιφάνεια μία πιο ρομαντική πλευρά.

Στο σημερινό άρθρο λοιπόν συγκεντρώσαμε για εσάς 15 ιδέες για ballet nails που μπορείτε να υιοθετήσετε σε κάθε περίσταση. Είναι μοντέρνες, ρομαντικές, σε απαλές αποχρώσεις και θα σας προϊδεάσουν για την Άνοιξη που πλησιάζει. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες για ballet nails την Άνοιξη 2024: Φιόγκοι στο μανικιούρ

Αφού τα ballet nails είναι μία τάση εμπνευσμένη από τα ρούχα της μπαλαρίνας, σίγουρα μπορείς να παίξεις με σχέδια που παραπέμπουν σε φιόγκους, κορδέλες, ακόμη και πουέντ. Άλλωστε μη ξεχνάς ότι το 2024 οι φιόγκοι στα μαλλιά, στα ρούχα αλλά και στο μανικιούρ είναι η απόλυτη τάση.

Ballet nails: Το ρομαντικό μανικιούρ εμπνευσμένο από τα χρώματα της μπαλαρίνας την Άνοιξη 2024

Photo via: Pinterest

Ιδέες για ballet nails την Άνοιξη 2024: Σε φυσική βάση

Αν θέλεις να αγγίξεις την τελειότητα μέσα από ένα φυσικό μανικιούρ, τότε μπορείς να επιλέξεις τα φυσικά χρώματα για τη βάση των νυχιών σου και ballet σχέδια σε απαλό ροζ ή σε όποια άλλη παστέλ απόχρωση αγαπάς. Ένα διακριτικό και σικ μανικιούρ για κάθε γυναίκα.

φυσικά-νύχια-με-ballet σχέδια-ιδέες-

Photo via: Pinterest

Ιδέες για ballet nails την Άνοιξη 2024: Με ιριδίζον γκλίτερ

Μία υπέροχη ιδέα για ballet nails είναι και η παρακάτω. Παστέλ ροζ στα νύχια αλλά σε πιο έντονες αποχρώσεις και ένα ιριδίζον γκλίτερ που θα απογειώσει το χρώμα και παράλληλα θα σε βάλει για τα καλά στο κλίμα της Άνοιξης.

παστέλ-ροζ-νύχια-με-γκλίτερ-ιδέες-

Photo via: Pinterest

Ιδέες για ballet nails την Άνοιξη 2024: Velvet ballet nails

Μπορείς ακόμη και να συνδυάσεις δύο διαφορετικές τάσεις και να δημιουργήσεις ένα άψογο και σικ μανικιούρ. Ένα απαλό ροζ που παραπέμπει στο ballet με γκλίτερ που συνθέτουν ένα velvet αποτέλεσμα. Από τις αγαπημένες μας ιδέες για σήμερα.

ballet nails-με-velvet-σχέδιο-ιδέες-

Photo via: Pinterest

ballet nails-με-φιόγκο-ιδέες-

Photo via: Pinterest

Ιδέες για ballet nails την Άνοιξη 2024: Charms σε ballet nails

Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει ο Χειμώνας μία νέα τάση “έσκασε” και οι περισσότερες γυναίκες της έδωσαν μία ευκαιρία. Μιλάμε για τα charms στα νύχια, που είναι στην ουσία τρισδιάστατα αξεσουάρ όπως το παρακάτω φιογκάκι.

ballet nails-με-charms-σε-γαλλικό μανικιούρ-ιδέες-

Photo via: Pinterest

Ιδέες για ballet nails την Άνοιξη 2024: Γαλλικό μανικιούρ με στρας

Το γαλλικό μανικιούρ, ακόμη και όταν μιλάμε για το κλασικό, ανήκει στην ballet τάση, αφού τα χρώματά του, αποτελούνται από το λευκό του ασβέστη και το γαλακτερό. Ακόμη κι αν αποφασίσεις να κάνεις όμως, μία παραλλαγή σαν την παρακάτω θα είσαι σαγηνευτική και σικ.

ballet nails-με-στρας-σε-γαλλικό μανικιούρ-ιδέες-

Photo via: Pinterest

 

Chocolate nails: Η νέα τάση στα νύχια που έχει ρίξει το Pinterest

 

ιδέες-για-ballet nails-την-Άνοιξη 2024-τάσεις-

Photo via: Pinterest

Ιδέες για ballet nails την Άνοιξη 2024: Η Νο1 πρόταση για φυσικά κοντά νύχια

Αν είσαι από τις γυναίκες που αγαπάς τα κοντά νύχια επειδή βολεύουν αλλά κι επειδή, σου φαίνονται πιο σικ, τότε τα ballet nails είναι το κατάλληλο σχέδιο για να τα απογειώσεις. Παστέλ αποχρώσεις, ρομαντικά σχέδια με φιόγκους, κορδέλες και διακριτικά γκλίτερ και στρας.

Ιδέες για ballet nails την Άνοιξη 2024: Όλα τα παστέλ χρώματα είναι μέσα στο πρόγραμμα

Και φυσικά δε χρειάζεται να παίζεις μόνο με το παστέλ ροζ και το λευκό, που είναι μέχρι τώρα τα επικρατέστερα χρώματα στη ballet τάση. Όλα τα παστέλ χρώματα ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και είναι όμορφα και σικάτα. Άλλωστε οι μπαλαρίνες, έχουν στολές σε διάφορες αποχρώσεις.

Ιδέες για ballet nails την Άνοιξη 2024: Παίξε με τα μεταλλικά χρώματα

Τα μεταλλικά χρώματα είναι από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν και πιστεύουμε ότι θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν και την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2024. Έτσι, μπορείς να δημιουργήσεις ένα ballet μανικιούρ με χρυσά, ασημί και άλλες μεταλλικές αποχρώσεις.

Ιδέες για ballet nails την Άνοιξη 2024: Παίξε με τις αντιθέσεις

Κι επειδή διάλεξες το ballet μανικιούρ δε σημαίνει πως δεν μπορείς να πειραματιστείς και να το φέρεις στα μέτρα σου. Μπορείς ας πούμε να δημιουργήσεις μοναδικές αντιθέσεις με διακριτικούς τόνους έντονων χρωμάτων. Όμως είναι σημαντικό, να παραμείνουν διακριτικοί, γιατί μετά μιλάμε για άλλη τάση.

Ιδέες για ballet nails την Άνοιξη 2024: Floral σχέδια

Και μιας και πρόκειται για μία ανοιξιάτικη τάση δε θα μπορούσαμε να μη μοιραστούμε μαζί σας και μία ιδέα για φλοράλ σχέδια. Λουλούδια vintage σε ballet αποχρώσεις, όπως βλέπουμε παρακάτω, θα βγάλουν στην επιφάνεια την ανοιξιάτικη πλευρά του εαυτού σας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah Houghton (@mariah.houghton)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melanie Graves (@overglowedit)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amy Le (@amyle.nails)

Ιδέες για ballet nails την Άνοιξη 2024: Ασημί στρας

Τέλος μπορείς να αναδείξεις ένα τέτοιο μανικιούρ με ασημί στρας που θα προσφέρουν την κατάλληλη λάμψη για ένα πιο επίσημο, μοντέρνο αλλά και νεανικό μανικιούρ. Φυσικά και θα κλέψεις τις εντυπώσεις σε όποια περίσταση κι αν χρειαστεί να βρεθείς.

 

Cat eye νύχια : 15 ιδέες με το Νο1 trend που πρωταγωνιστεί στο Instagram

 

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close