ιδέες-για-balletcore κότσο-τάσεις 2024-

Οι διάσημες στο κόκκινο χαλί επέλεξαν τον κότσο balletcore που είναι εμπνευσμένος από τον κότσο της μπαλαρίνας. Θα δούμε 15 ιδέες για κάθε μας εμφάνιση το 2024.

Η εποχή των Βραβείων στο εξωτερικό έφτασε και πέρα από συζητήσεις για τα καλλιτεχνικά δρώμενα, δημιουργούν και τάσεις στη μόδα. Το balletcore χτένισμα είναι ένα από αυτά και μιλάμε για έναν κότσο, εμπνευσμένο από το χτένισμα της μπαλαρίνας.

 

Kitty brunette: Η νέα τεχνική εμπνευσμένη από τη Selena Gomez που θα πρωταγωνιστήσει το 2024

 

Χρειάζεται ίσια, λαμπερά μαλλιά που δεν φριζάρουν και έναν αυστηρό ψηλό ή χαμηλό κότσο, σαν να είσαι μπαλαρίνα. Οι περισσότερες διασημότητες του εξωτερικού επέλεξαν το balletcore κότσο για την εμφάνισή τους στο κόκκινο χάλι κι εμείς θα δούμε 15 ιδέες για επίσημες αλλά και καθημερινές εμφανίσεις. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες με balletcore κότσο το 2024: Με μαύρη κορδέλα

Μπορείς να διαλέξεις έναν balletcore κότσο για την δουλειά, την βόλτα σου αλλά και τις καθημερινές σου δουλειές στο κέντρο και να τον κάνεις πιο χαριτωμένο με μία μαύρη ή σε όποιο άλλο χρώμα επιθυμείς, κορδέλα. Οι κορδέλες και τα μαντήλια στα μαλλιά θα πρωταγωνιστήσουν για ακόμη μία σεζόν.

Balletcore: Ο νέος κότσος της μπαλαρίνας που έρχεται από το κόκκινο χαλί και θα γίνει τάση το 2024

Ιδέες με balletcore κότσο το 2024: Με αξεσουάρ στα μαλλιά

Πέρα από τις κορδέλες και τα μαντήλια υπάρχουν πολλά αξεσουάρ για να επιλέξεις! Αν διαλέξεις λοιπόν έναν τέτοιο κότσο και θες να τον κάνεις πιο επίσημο, τότε μερικά στρας σαν τα παρακάτω που εφαρμόζονται και βγαίνουν εύκολα θα σε αναδείξουν. Αν φοράς φόρεμα με ανοιχτή πλάτη ειδικά, θα είσαι εντυπωσιακή!

ιδέες-για-balletcore κότσο-τάσεις 2024-

Ιδέες με balletcore κότσο το 2024: Για κάθε περίσταση

Μιλάμε για έναν επίσημο και σικ κότσο που είναι τόσο κλασικός που μπορείς να το επιλέξεις σε κάθε περίσταση. Στη σχολή, στο σχολείο, στο γυμναστήριο, στη δουλειά, σε μία νυχτερινή έξοδο, αυτός ο κότσος θα αναδείξει το μακιγιάζ αλλά και τα αξεσουάρ ή το συνολικό ντύσιμό σου.

Balletcore-κότσος-σε-ξανθά μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες με balletcore κότσο το 2024: Δώσε έμφαση στα λαδάκια των μαλλιών

Τα συγκεκριμένα μαλλιά, έχουν μόνο μία απαίτηση. Λαμπερά μαλλιά, ίσια που δεν φριζάρουν. Για να επιτύχεις ένα τόσο σικ, αυστηρό και επίσημο αποτέλεσμα, το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα καλό λαδάκι για τα μαλλιά και μία ισιωτική.

ιδέες-για-balletcore κότσο-τάσεις 2024-

Ιδέες με balletcore κότσο το 2024: Επιμελώς ατημέλητος balletcore κότσος

Οι διάσημες στο κόκκινο χαλί σίγουρα δεν θα επέλεγαν έναν τέτοιο κότσο, όταν όλα τα φώτα θα είναι πάνω τους. Αφού μιλάμε για νέα τάση όμως, είναι λογικό να την επιλέγουμε και στην καθημερινότητα, εκτός των επίσημων περιστάσεων. Διατήρησε τα λαμπερά και ίσια μαλλιά σου και παίξε με το σχέδιο του κότσου για να έρθει περισσότερο στα μέτρα σου.

επιμελώς-ατημέλητος-balletcore-κότσος-ιδέες-

Ιδέες με balletcore κότσο το 2024: Περίτεχνα σχέδια στον κότσο

Φυσικά αν πιάνει το χέρι σου ή θέλεις να δώσεις τον προσωπικό σου χαρακτήρα στους συγκεκριμένους κότσους, μπορείς να πειραματιστείς με περίτεχνα σχέδια, όπως βλέπουμε και στην παρακάτω εικόνα. Εντυπωσιακός, εύκολος και τόσο μα τόσο ιδιαίτερος.

περίτεχνα-σχέδια-σε-balletcore κότσο-ιδέες-

 

Τεχνικές για να βάψεις τα μαλλιά: Balayage, Fallayage, Dip dye, Ombre, Contouring, Hair frosting και Scandi

 

ιδέες-για-balletcore κότσο-τάσεις 2024-

ιδέες-για-balletcore κότσο-τάσεις 2024-

Ιδέες με balletcore κότσο το 2024: Ψηλός balletcore κότσος

Εκτός από χαμηλό κότσο ή στη μέση μπορείς να επιλέξεις και έναν ψηλό balletcore κότσο που θα μαγνητίσει τα βλέμματα και θα κλέψει τις εντυπώσεις. Και σε αυτήν την περίπτωση, αυτός ο κότσος μπορεί να σε συνοδεύσει σε κάθε επίσημη ή καθημερινή σου εμφάνιση και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες.

balletcore-κότσος-για-καθημερινές-εμφανίσεις-ιδέες-

ιδέες-για-balletcore κότσο-τάσεις 2024-

ιδέες-για-balletcore κότσο-τάσεις 2024-

ιδέες-για-balletcore κότσο-τάσεις 2024-

ιδέες-για-balletcore κότσο-τάσεις 2024-

Ιδέες με balletcore κότσο το 2024: Με πλεξούδα

Αφού εφαρμόσεις το κατάλληλο λαδάκι για τα μαλλιά σου και δώσεις ιδιαίτερη έμφαση στο ίσιωμά τους, πλέξε μία χαμηλή πλεξούδα. Στη συνέχεια, μετέτρεψε την χαμηλή πλεξούδα σε χαμηλό κότσο και έχεις αμέσως έναν περίτεχνο balletcore κότσο.

balletcore-κότσος-με-πλεξούδα-ιδέες-

 

Οι τάσεις του 2024 στα μαλλιά που έχουν κάνει θραύση στο TikTok

 

ιδέες-για-balletcore κότσο-τάσεις 2024-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close