ιδέες-για-kitty brunette-τεχνική-στα-μαλλιά-τάσεις 2024-

Το kitty brunette είναι μία νέα τεχνική στη βαφή των μαλλιών που ξεκίνησε να γίνεται γνωστή από τη γνωστή τραγουδίστρια Selena Gomez. Το 2024 φαίνεται πως θα πρωταγωνιστήσει και θα αντικαταστήσει ακόμη και το μπαλαγιάζ. Δείτε 15 ιδέες να την υιοθετήσετε αλλά και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Τα μαλλιά μας χρειάζονται συχνά μία ανανέωση και η αλήθεια είναι ότι με το νέο χρόνο, οι τάσεις που αφορούν τα μαλλιά είναι πολλές. Μία νέα τάση λοιπόν είναι και το kitty brunette που παίζει στις γήινες αποχρώσεις του καφέ, του ξανθού, του μελί αλλά και του κεραμιδί και αντιγράφει τις αποχρώσεις του τριχώματος της γάτας.

Όπως οι γάτες λοιπόν έχουν διχρωμίες και τριχρωμίες στο τρίχωμά τους έτσι και το kitty brunette παίζει με παραπάνω από δύο χρώματα, συνθέτοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η Selena Gomez ήδη το έχει υιοθετήσει και θα είναι μία κυρίαρχη πρόταση για το 2024. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες για kitty brunette το 2024: Τί είναι;

Η kitty brunette όπως άλλωστε υποδηλώνει και η ίδια η λέξη μιμείται τον μοναδικό συνδυασμό αποχρώσεων, που βλέπουμε συχνά στις τιγρέ γάτες. Αυτό εξάλλου την κάνει και μοναδική στο είδος της καθώς αποχρώσεις του σοκολά, του χρυσού, της καραμέλας και του καφέ παντρεύονται μεταξύ τους με έναν διαφορετικό και ξεχωριστό τρόπο.

Kitty brunette: Η νέα τεχνική εμπνευσμένη από τη Selena Gomez που θα πρωταγωνιστήσει το 2024

Αυτός ο τρόπος διαφέρει, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά σου βγάζοντας ένα υπέροχο πολυδιάστατο αποτέλεσμα. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται βάθος και πλούσια υφή στα μαλλιά σου.

Kitty brunette-σε-καστανά-μακριά μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες για kitty brunette το 2024: Γιατί να το επιλέξουμε;

Εκτός του ότι προσφέρει ένα λαμπερό φινίρισμα στις άκρες των μαλλιών σου αποτελεί παράλληλα μια τεχνική που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση για να διατηρηθεί. Και αυτό γιατί οι πολυ-επίπεδες αποχρώσεις μεγαλώνουν σταδιακά δημιουργώντας ένα φυσικό εφέ για τα μαλλιά σου.

Kitty brunette-με-ξανθές ανταύγειες-ιδέες-

Ιδέες για kitty brunette το 2024: Πώς μπορείς να επιτύχεις το ιδανικό αποτέλεσμα;

Το κλειδί για να υιοθετήσεις αυτήν την τεχνική είναι συνδυάζοντας αποχρώσεις πού χαρίζουν λάμψη και βάθος στα κατάλληλα σημεία των μαλλιών. Αυτό φυσικά μπορεί να επιτευχθεί μόνο από έναν έμπειρο colorist ο οποίος χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως το baby balayage ή το κλασικό balayage θα δημιουργήσει αυτό το εφέ για τα μαλλιά σου

Kitty brunette-σε-καρέ-μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες για kitty brunette το 2024: Για γήινα αποτελέσματα

Η βάση των μαλλιών σου πρέπει να είναι καστανή, όμως μπορείς να επιτύχεις ένα υπέροχο γήινο αποτέλεσμα με ξανθές και μελί ανταύγειες. Όπως βλέπεις και στην παρακάτω εικόνα, το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό και θυμίζει τα μαλλιά μας, όταν “ανοίγουν” το Καλοκαίρι από τον ήλιο.

Kitty brunette-σε-γήινα χρώματα-ιδέες-

Ιδέες για kitty brunette το 2024: Εμπνευσμένο από το Y2K

Η Y2K αισθητική, δηλαδή τα πρότυπα ομορφιάς του 2000 τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει και φαίνεται πως με το σωστό κούρεμα το kitty brunette μπορεί να απογειώσει ένα τέτοιο στιλ. Για γήινα αλλά και μοντέρνα αποτελέσματα που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα.

Kitty brunette-σε-καρέ-φιλαριστά μαλλιά-ιδέες-

ιδέες-για-kitty brunette-τεχνική-στα-μαλλιά-τάσεις 2024-

Ιδέες για kitty brunette το 2024: Σε πιο σαντρέ αποχρώσεις

Αν πάλι σου αρέσουν οι πιο σαντρέ αποχρώσεις το kitty brunette μπορεί να προσαρμοστεί και σε αυτές. Όπως βλέπεις και στην παρακάτω εικόνα, μία τέτοια επιλογή θα σε κάνει να δείχνεις πιο σ3ξυ και όμορφη και είναι μία απόχρωση που ταιριάζει και σε σταρένιες και σε μελαχρινές επιδερμίδες.

Kitty brunette-σε-σαντρέ-αποχρώσεις-ιδέες-

Τεχνικές για να βάψεις τα μαλλιά: Balayage, Fallayage, Dip dye, Ombre, Contouring, Hair frosting και Scandi

ιδέες-για-kitty brunette-τεχνική-στα-μαλλιά-τάσεις 2024-

ιδέες-για-kitty brunette-τεχνική-στα-μαλλιά-τάσεις 2024-

Ιδέες για kitty brunette το 2024: Για μελαχρινές γυναίκες

Αν είσαι μελαχρινή σίγουρα θα φοβάσαι να υιοθετήσεις το ξανθό. Παρόλα αυτά το kitty brunette μπορεί με τους σωστούς συνδυασμούς να προσθέσει το ξανθό στα μαλλιά σου με τον πιο μοντέρνο και κολακευτικό τρόπο. Θα σε κάνει να δείχνεις πιο εξωτική και μοντέρνα.

Kitty brunette-με-μελί ανταύγειες-ιδέες-

Ιδέες για kitty brunette το 2024: Πες ναι στο μελί

Το μελί είναι ένα υπέροχο χρώμα. Ζεστό και γήινο είναι σε θέση να ταιριάξει σε μελαχρινές αλλά και πιο ανοιχτόχρωμες γυναίκες χαρίζοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα. Εμείς θα το επιλέγαμε σίγουρα, με το kitty brunette να απογειώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Kitty brunette-με-μελί ανταύγειες-ιδέες-

ιδέες-για-kitty brunette-τεχνική-στα-μαλλιά-τάσεις 2024-

ιδέες-για-kitty brunette-τεχνική-στα-μαλλιά-τάσεις 2024-

 

Kitty Cut: Το κούρεμα που θα δώσει στιλ στα μεσαίου μήκους ή στα bob μαλλιά σου το 2024

 

ιδέες-για-kitty brunette-τεχνική-στα-μαλλιά-τάσεις 2024-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close