Συνταγη για κονσιλερ!
 
 

 

Σου τελείωσε το κονσίλερ; Υπάρχει λύση

 
Για να φτιάξεις το δικό σου κονσίλερ θα χρειαστείς μόνο δύο υλικά που κάθε γυναίκα έχει στο νεσεσέρ της και λίγο χρόνο. Δες πώς να το κάνεις..
 


Θα χρειαστείς: πούδρα και ενυδατική κρέμα και ένα μικρό βαζάκι για να βάλεις το μείγμα (μπορείς, αν θέλεις, να πάρεις από το φαρμακείο ένα κουτάκι από αυτά που βάζεις τους φακούς επαφής μέσα).


Πώς να το κάνεις:Πάρε λίγη ποσότητα από την κρέμα σου και βάλ’την στο βαζάκι. Πάρε και λίγη πούδρα και κάνε το ίδιο. Ανακάτεψε καλά. Συνέχισε να προσθέτεις είτε κρέμα, είτε πούδρα, είτε και τα δύο μέχρι να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Το κονσίλερ σου είναι έτοιμο και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ανά πάσα στιγμή ή τουλάχιστον μέχρι να αγοράσεις ένα καινούργιο.
Συνταγη για κονσιλερ!

Σε ποια σημεία πρέπει να μπαίνει το CONCEALER
Πάνω από το φρύδι και κάτω από το φρύδι: Ανακατέψτε μια λεπτή γραμμή concealer πάνω και κάτω από τα φρύδια για να τα κάνετε να ξεχωρίσουν και να ανοίξουν τα μάτια. 
 
Στις εσωτερικές γωνίες των ματιών και κάτω από τα μάτια: Βρείτε το μισοφέγγαρο με την πιο σκούρα απόχρωση και καλύψτε μόνο το μπλε ή καφέ ημικύκλιο. Εάν εφαρμόσετε concealer κάτω από ολόκληρο το μάτι, θα έχετε αντίθετα αποτελέσματα.
 
Κατά μήκος της  γέφυρας της μύτης μέχρι το κέντρο: Βάλτε concealer εδώ για να φωτίσετε το κέντρο του προσώπου σας και να βοηθήσετε να λεπτύνει η μύτη. 
 
Γύρω από κάθε ρουθούνι: Αυτή η περιοχή συνήθως χαρακτηρίζεται από ερυθρότητα και από σπασμένα τριχοειδή αγγεία. Φωτίζοντας γύρω από τη μύτη θα αποκτήσετε ομοιομορφία στον τόνο του δέρματος, σε όλο το πρόσωπο
 
Στις εξωτερικές γωνίες του στόματος: Δυστυχώς, καθώς μεγαλώνουμε το δέρμα αρχίζει να κρεμά και τα χείλη να γέρνουν. Με concealer sτις εξωτερικές γωνίες του στόματος ανασηκώνετε τα κατεβασμένα χείλη και αναδεικνύετε το χαμόγελό σας. 
 
Στο κέντρο του πηγουνιού: Καταπολεμήστε την ερυθρότητα και την σκιερότητα απλώνοντας ένα μικρό ημικύκλιο  concealer ακριβώς στην πτυχή του πιγουνιού.

Close