Συμβουλές ομορφιάς ενάντια στην οικονομική κρίση
Ο τομέας ομορφιά είναι εκείνος, που απασχολεί κάθε γυναίκα σε όλο το πλανήτη. Μπορεί τα οικονομικά δεδομένα, να έχουν αλλάξει, αλλά δεν παύουμε σαν θηλυκά να αναζητούμε τον καλλωπισμό μας.

Διαβάστε πως μπορείτε με έξυπνο τρόπο να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις για να μην ξοδέψετε ευρώ παραπάνω από αυτά που μπορείτε.

– Χρησιμοποιείστε μια παλιά μάσκαρα, που θα έχετε καθαρίσει πολύ καλά το βουρτσάκι της, για να διαχωρίζετε τις βλεφαρίδες, αν αυτές κολλάνε μεταξύ τους.

– Αντί για κρέμα ματιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια φέτα από πατάτα ή αγγούρι και να καλύψετε τα κουρασμένε μάτια σας. Μετά από 15 λεπτά θα έχει φύγει οποιαδήποτε μορφή κούρασης, αλλά και οι μαύροι κύκλοι.

– Θέλετε να λάμπει το κραγιόν σας; Αναμείξτε το κραγιόν με λίγο βαζελίνη και άσε τις άλλες να πιστεύουν ότι έχεις πάρει το ακριβότερο κραγιόν, που υπάρχει.

– Για να μπορείτε να αναδείξετε τα χείλη σας, χρησιμοποιήστε λίγη χρυσή σκιά, στο κάτω χείλος. Θα προσθέσει λίγο περισσότερο όγκο, που πιθανά να έχετε ανάγκη.

– Αν θέλετε να καταπολεμήσετε τη λιπαρότητα στο δέρμα σας, τότε πάρτε λίγη βρώμη και προσθέστε χυμό λεμονιού και λίγο γάλα. Ανακατέψετε καλά και απλώστε για 15 λεπτά και μετά ξεπλύνετε με νερό.

– Τέλος για την απολέπιση του σώματος χρησιμοποιήστε αμυγδαλέλαιο με λίγο ζάχαρη. Απλώστε και κάντε μασάζ στα σημεία, τα οποία, έχετε ξήρανση του δέρματος.

Close