Χάστε το λίπος από τους μηρούς σας σε μόλις 2 εβδομάδες με αυτά τα απλά κόλπα!

Πολλές γυναίκες έχουν πρόβλημα με το λίπος στους μηρούς. Οι μηροί και η κοιλιά είναι οι πιο προβληματικές περιοχές, για να χάσετε το λίπος. Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν μερικά αποτελεσματικά κόλπα που θα σας βοηθήσουν να χάσετε το λίπος στου μηρούς σε μόλις δύο εβδομάδες.

Η αλλαγή της διατροφής σας και οι ασκήσεις είναι αποτελεσματικά, αλλά πριν από αυτά δείτε αυτές τις αποτελεσματικές λύσεις. Αν προσπαθείτε να χάσετε αυτό το ενοχλητικό λίπος των μηρών, δοκιμάστε αυτό το απλό και αποτελεσματικό τέχνασμα.

1.) Μετρήστε τους μηρούς

Κατά κύριο λόγο, θα πρέπει να μετρήσετε τους μηρούς σας. Γνωρίζοντας το μέγεθος των μοιρών σας αυτό θα σας παρακινήσει να χάσετε το περιττό λίπος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μεζούρα ή ένα κομμάτι σπάγκο. Μπορείτε επίσης να μετρήσετε και κάποια άλλα μέρη του σώματος σας, αν θέλετε.

Γράψτε τις αρχικές μετρήσεις και συνεχίστε να γράφετε τα αποτελέσματά σας. Κάθε εβδομάδα, την ίδια ημέρα, γράψτε το τι έχετε επιτύχει.

Δείτε ακόμη: Με αυτή τη σπιτική συνταγή πείτε αντίο στο λίπος της κοιλιάς σε μόλις 2 εβδομάδες!

2.) Κάντε μασάζ στα πόδια

Τρίψτε τα πόδια σας κάθε μέρα, ειδικά τη περιοχή των μηρών με μια βούρτσα. Το μασάζ με τη βούρτσα θα αυξήσει τη ροή του αίματος μέσα από τα πόδια και θα μείωσει τη κυτταρίτιδα.

Γνωρίζοντας το μέγεθος των μοιρών σας αυτό θα σας παρακινήσει να χάσετε το περιττό λίπος

3.) Μειώστε τις θερμίδες

Μειώστε την ποσότητα των τροφίμων που καταναλώνετε. Καταναλώστε 1500 θερμίδες ανά ημέρα. Μπορείτε ακόμη και να καταναλώνουν και λιγότερες από αυτές. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε τη διατροφή σας δραστικά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τρώτε περισσότερα φρέσκα τρόφιμα, και να εξαλείψετε τα σάκχαρα και τα επεξεργασμένα τρόφιμα από τη διατροφή σας.

Δείτε ακόμη: 6 λεπτά την ημέρα είναι αρκετά για να εξαφανίσετε το λίπος της κοιλιά σας!

Αν είστε συνεχώς πεινασμένοι πριν από το γεύμα και τρώτε σνακ, δοκιμάστε να φάτε πέντε μικρά γεύματα την ημέρα αντί για τρία. Αυτό θα εξαλείψει τους πόθους για τα τρόφιμα και σνακ και θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε το στόχο απώλειας βάρους σας.

4.) Γυμναστείτε

Θα χρειαστεί να κάνετε αλλαγές στην καθημερινή σας άσκηση . Δεν  χρειάζεται να κάνετε πολλές και σκληρές προπονήσεις, αλλά θα πρέπει να ασκήστε για 20 λεπτά κάθε ημέρα. Οι ασκήσεις θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος με φυσικό τρόπο. Θα βελτιώσουν την καρδιαγγειακή υγεία σας αλλά και την κυκλοφορία του αίματος σας.

Δείτε ακόμη: Επιταχύνετε το μεταβολισμό σας και χάστε τώρα το λίπος από το σώμα σας με αυτές τις τροφές

Επιλέξτε ασκήσεις που θα ενεργοποιήσουν τους μυς στα πόδια σας. Για παράδειγμα, το περπάτημα. Οι προβολές, οι ανυψώσεις των ποδιών και τα σκουατς είναι εξαιρετικά για τους μηρούς σας. Μπορείτε, επίσης, να χάσετε το λίπος στους μηρούς με την ποδηλασία.

Θα χάσετε μέχρι και 2,5 εκατοστά από τους μηρούς σας, αν ακολουθήσετε αυτές τις απλές συμβουλές. Πάντα θα πρέπει να ελέγχετε την πρόοδό σας, γιατί αυτό θα σας παρακινεί να ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα συνεχώς. Αν πέσει η απόδοση σας και δεν υπάρχει πρόοδος, μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια. Συνεχίστε να ακολουθείτε τις παραπάτω συμβουλές και παραμείνετε θετικοί.

Εκτός από τη μέτρηση του σώματός σας, καταναλώστε περισσότερα φρέσκα τρόφιμα, σταματήστε τα μεταποιημένα ζαχαρούχα τρόφιμα, κάντε μασάζ στην περιοχή των μηρών και κάντε τακτικά γυμναστική. Αν ακολουθήσετε αυτά τα βήματα, τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν!

Close