Χωρίστρα στο πλάι: 15 ιδέες για μοντέρνα χτενίσματα _

Η χωρίστρα στο πλάι είναι και πάλι στη μόδα και εμείς σας έχουμε τις καλύτερες ιδέες.

Η χωρίστρα στο πλάι είναι ένα από τα πιο κλασικά κουρέματα. Ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες και σου δίνει την επιλογή να επιλέξεις πολλά και διαφορετικά χτενίσματα ή κουρέματα χωρίς να σε δεσμεύει. Δίνει ένα στιλ στο πρόσωπό σου και μάλιστα στις αρχές του 2000, ήταν η Νο1 τάση.

Πλέον η χωρίστρα στο πλάι έγινε μία κλασική αξία. Μπορεί να πέρασαν 21 χρόνια από την στιγμή που οι γυναίκες ξεκίνησαν να “παθιάζονται” με αυτό το κούρεμα, όμως μέχρι και σήμερα η χωρίστρα στο πλάι όπως και τα κουρέματα με αφέλειες, είναι σταθερή αξία.

Δείτε ακόμα Smoky hair: 13 ιδέες για την νέα τάση στα μαλλιά το Καλοκαίρι 2021

Συγκεντρώσαμε για εσάς μερικές ροκ αλλά και σικ προτάσεις για χτενίσματα που θα αναδείξουν την χωρίστρα στο πλάι. Προσπαθήσαμε να βρούμε χτενίσματα που ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες. Χτενίσματα πιο ροκ αλλά και πιο σικ σε μακριά, μεσαίου μεγέθους ή και κοντά μαλλιά. Διαβάστε παρακάτω: 

Χωρίστρα στο πλάι σε ίσια μεσαίου μεγέθους μαλλιά

Αν ψάχνεις το ιδανικό χτένισμα για την δουλειά, το πρώτο ραντεβού, το ποτό σου ή την χαλαρή βόλτα με τις φίλες που θέλεις να σε βρει περιποιημένη, βρήκαμε για σένα το καλύτερο. Ίσιωσε τα μεσαίου μεγέθους μαλλιά σου και πιάσε την χωρίστρα σου με ένα τσιμπιδάκι στο πλάι.

χωρίστρα_στο_πλάι_σε_ίσια_μαλλιά_

Χωρίστρα στο πλάι σε μακριά μαλλιά με ανάλαφρες μπούκλες

Οι ανάλαφρες μπούκλες είναι από τα πιο αγαπημένα χτενίσματα στις γυναίκες με μακριά μαλλιά. Φυσικά οι ανάλαφρες μπούκλες ταιριάζουν και σε γυναίκες με μεσαίου μεγέθους μαλλιά ή και κοντά, απλά στις γυναίκες με τα μακριά μαλλιά, δείχνουν πιο παραμυθένιες.

Μπορείς λοιπόν σε μία επίσημη περίσταση, να αναδείξεις την χωρίστρα σου με ανάλαφρες μπούκλες. Θα είσαι σαγηνευτική. Το πιο νεανικό αλλά και σικ χτένισμα με χωρίστρα στο πλάι που δεν θέλει ιδιαίτερο κόπο από σένα.

χωρίστρα_στο_πλάι_σε_ανάλαφρες_μπούκλες_

Χωρίστρα στο πλάι με ανάλαφρες μπούκλες και αξεσουάρ για τον γάμο σου

Το παρακάτω χτένισμα με ανάλαφρες μπούκλες και χωρίστρα στο πλάι είναι πολύ σικ. Αυτό σημαίνει ότι η επισημότητά του, μπορεί να σου λύσει τα χέρια στον γάμο σου ή σε οποιαδήποτε άλλη επίσημη περίσταση που πρέπει να είσαι καθηλωτική.

Είτε γίνεις νύφη, είτε κουμπάρα, είτε νονά, οι ανάλαφρες μπούκλες με ελαφρώς ανυψωμένη την χωρίστρα σου κι ένα τσιμπιδάκι για τα μαλλιά μέσα στα γκλίτερ και στα στρας θα σε κάνουν να δείχνεις απαστράπτουσα.

χωρίστρα_στο_πλάι_σε_ανάλαφρες_μπούκλες_

Χωρίστρα στο πλάι σε σπαστά μαλλιά μεσαίου μεγέθους

Οι περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα έχουν σπαστά μαλλιά από φυσικού τους. Δεν μπορείς συνεχώς να χρησιμοποιείς ισιοτικές κι άλλες θερμαντικά εργαλεία γιατί καταστρέφουν τα μαλλιά. Αν θέλεις λοιπόν μία μέρα να αφήσεις τα μαλλιά σου φυσικά, μην ξεχάσεις να ισιώσεις απλά την χωρίστρα σου. Ιδανικό για τις casual εμφανίσεις σου.

χωρίστρα_στο_πλάι_σε_σπαστά μαλλιά_

Χτένισμα με χωρίστρα στο πλάι για τις διακοπές

Το παρακάτω χτένισμα είναι ροκ και στην Ελλάδα οι περισσότερες γυναίκες δεν χρειάζεται καν να κοπιάσουν για να το αποκτήσουν. Αν μείνεις μία με δύο μέρες χωρίς να ξεβγάλεις καλά το αλάτι από τα μαλλιά, αυτό το χτένισμα το έχεις στο τσεπάκι.

Επειδή φέτος το ταμείο είναι μείον σίγουρα οι περισσότερες από εμάς θα την βγάλουμε σε κάποιον κάμπινγκ με καλή παρέα. Κι επειδή ακόμη και στα οργανωμένα κάμπινγκ, το κεφάλαιο ντουζ δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, αν τα μαλλιά σου θυμίζουν όπως αυτά στην παρακάτω φωτογραφία, επιμελήσου απλά λίγο την χωρίστρα σου και είσαι έτοιμη!

χωρίστρα_στο_πλάι_σε_σπαστά μαλλιά_

Ανυψωμένη χωρίστρα στο πλάι με ελαφριές μπούκλες

Μπορείς επίσης να ανυψώσεις την χωρίστρα σου πάρα πολύ. Τα μαλλιά σου θα δείξουν πολύ σικ και στιλάτα και σίγουρα το παρακάτω χτένισμα με χωρίστρα στο πλάι θα σε κάνει να δείχνεις σαν πριγκίπισσα. Μην φοβηθείς να το επιλέξεις λοιπόν σε μία επίσημη περίσταση.

χωρίστρα_στο_πλάι_σε_ανάλαφρες μπούκλες_

Χωρίστρα στο πλάι σε μεσαίου μεγέθους μαλλιά

Όπως αναφέραμε και στον πρόλογο η χωρίστρα στο πλάι ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες, ανεξάρτητα από το μάκρος των μαλλιών τους. Έτσι αν έχεις μεσαίου μεγέθους μαλλιά και αναζητάς την αλλαγή, μπορείς να υιοθετήσεις την χωρίστρα στο πλάι.

χωρίστρα_στο_πλάι_σε_σπαστά_μαλλιά_

Χωρίστρα στο πλάι σε ξυρισμένο καρέ

Τα καρέ μαλλιά είναι η τάση της φετινής σεζόν. Αν είσαι λίγο πιο ροκ, το κλασικό καρέ μπορεί να σου φαίνεται βαρετό, οπότε ίσως ξυρίσεις την μία πλευρά του κεφαλιού. Η χωρίστρα στο πλάι, είμαστε σίγουροι ότι θα αναδείξει το ξυρισμένο σου καρέ ακόμη περισσότερο. Βάλε λίγο αφρό και μαγνήτισε τα βλέμματα.

χωρίστρα_στο_πλάι_σε_κοντό_ξυρισμένο_καρέ_

Χωρίστρα στο πλάι σε κοντά μαλλιά

Τα κοντά μαλλιά ταιριάζουν πολύ στις περισσότερες γυναίκες ακόμη κι αν πολλές από εμάς φοβόμαστε να κάνουμε την αλλαγή. Αν εσύ ανήκεις στις τολμηρές μία χωρίστρα στο πλάι και λίγο αφρός ή ζελέ για wet styling θα σε κάνει να δείχνεις απλά πανέμορφη.

χωρίστρα_στο_πλάι_σε_κοντά_μαλλιά_

Χωρίστρα στο πλάι σε κοντά μαλλιά με μπούκλες

Το παρακάτω κούρεμα έχει γίνει αγαπημένο για πολλές γυναίκες, αφού δίνει στιλ και κομψότητα μέσα από έναν πολύ ροκ τόνο. Όπως αναφέραμε και πιο πάνω οι μπούκλες ταιριάζουν και στις γυναίκες με τα κοντά μαλλιά κι αν έχεις χωρίστρα στην μέση βρήκαμε πως θα την αναδείξεις.

χωρίστρα_στο_πλάι_σε_κοντά_μαλλιά_

Δείτε ακόμα Silver hair: 19 ιδέες για τα μαλλιά σου

χωρίστρα_στο_πλάι_σε_κοντά_μαλλιά_

Επιμελώς ατημέλητη χωρίστρα στο πλάι

Ξύπνησες στραβά και θέλεις απλά να φαίνονται τα μαλλιά σου περιποιημένα χωρίς να χρειαστεί να κάνεις πολλά πράγματα. Πιάσ’ τα λοιπόν έναν κότσο, ίσιωσε λίγο την χωρίστρα σου αν χρειάζεται και είσαι έτοιμη να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου.

χωρίστρα_στο_πλάι_με_κότσο_ χωρίστρα_στο_πλάι_σε_σπαστά_μαλλιά_ χωρίστρα_στο_πλάι_σε_κοντά_μαλλιά_

Ροκ κούρεμα σε μακριά μαλλιά με χωρίστρα στο πλάι

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος. Μπορείς τα μακριά σου μαλλιά να τα κάνεις να δείξουν απόλυτα ροκ, ξυρίζοντας λίγο στο πλάι του και κάνοντας μία χωρίστρα στην μέση. Είναι ένα τέλειο look που θα σου ταιριάξει σίγουρα.

χωρίστρα_στο_πλάι_σε_μακριά_μαλλιά_με_ξυρισμένο_το_πλαϊνό_

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close