ιδέες-για-cronker νύχια-Χειμώνας-2024-τάσεις-

Τα conker νύχια είναι εμπνευσμένα από το καφέ του φουντουκιού και υπάρχουν αποχρώσεις με τόνους κόκκινου. Είναι η νέα τάση στα νύχια για τον Χειμώνα 2024 και είναι ένα χρώμα σικ που ταιριάζει σε κάθε γυναικείο μανικιούρ για μακριά ή μεγάλα νύχια. Δείτε 17 ιδέες.

Τα conker νύχια είναι η νέα τάση στα χρώματα για τον Χειμώνα 2024 και σίγουρα θα κλέψουν την καρδιά σας. Ήδη το Instagram και το Pinterest, έχουν γεμίσει με ιδέες για μανικιούρ με το συγκεκριμένο χρώμα και είναι απόλυτα λογικό, αφού είναι ένα γλυκό και πολύ ρομαντικό χρώμα.

Ταιριάζει τόσο στο Χειμώνα όσο και στο Φθινόπωρο αφού είναι το καφέ του φουντουκιού ενώ μπορεί να το συναντήσεις και με τόνους κόκκινου για ένα πιο μπορντό αποτέλεσμα. Στο σημερινό άρθρο θα δούμε 17 ιδέες για κοντά και μακριά νύχια. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες για conker νύχια τον Χειμώνα 2024: Όμπρε

Μπορείς να διαλέξεις ένα σικ μανικιούρ σαν το παρακάτω σε όμπρε νύχια με αυτή την απόχρωση. Η συγκεκριμένη απόχρωση, είναι υπέροχη διότι έχει μία διακριτική λάμψη που κάνει τα νύχια μας πιο μοντέρνα και όμορφα.

Conker νύχια: Η νέα απόχρωση για τον Χειμώνα 2024 που έχει γίνει τάση

Ιδέες για conker νύχια τον Χειμώνα 2024: Χρώμα για κάθε γυναίκα

Η παρακάτω απόχρωση είναι conker με διακριτικές αποχρώσεις κόκκινου και σίγουρα θα ταιριάξει και σε σένα. Είναι ένα τόσο ρομαντικό αλλά και θηλυκό χρώμα ενώ ταιριάζει απόλυτα στο χειμερινό τοπίο. Μπορείς να το διαλέξεις σε κάθε περίσταση.

ιδέες-για-cronker νύχια-Χειμώνας-2024-τάσεις-

Ιδέες για conker νύχια τον Χειμώνα 2024: Σε κοντά νύχια

Αν θέλεις να διατηρήσεις τα νύχια σου σε φυσικό μέγεθος είμαστε μαζί σου γιατί είναι μία σικ επιλογή και βοηθάει πολύ τις γυναίκες που μεγαλώνουν παιδιά, δουλεύουν σε επιχειρήσεις με συχνή χρήση υπολογιστή και είναι ρομαντικές. Όπως βλέπεις αυτό το χρώμα ταιριάζει κι εκεί.

καφέ-κοντά-νύχια-ιδέες-

Δείτε ακόμα 15 ιδέες για ματ Χριστουγεννιάτικα νύχια τα Χριστούγεννα 2023

ιδέες-για-cronker νύχια-Χειμώνας-2024-τάσεις-

ιδέες-για-cronker νύχια-Χειμώνας-2024-τάσεις-

Ιδέες για conker νύχια τον Χειμώνα 2024: Σε παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ

Οι παραλλαγές γαλλικού μανικιούρ είναι τάση και όλο και περισσότερες γυναίκες το επιλέγουν. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις ένα τέτοιο χρώμα για μία πανέμορφη και άκρως μοντέρνα παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ που σίγουρα θα σε ξετρελάνει.

γαλλικό-μανικιούρ-σε-καφέ-χρώμα-ιδέες-

Ιδέες για conker νύχια τον Χειμώνα 2024: Σε σκούρες αποχρώσεις

Μπορείς να επιλέξεις ένα conker χρώμα με έντονες αποχρώσεις του κόκκινου για ένα ακόμη πιο χειμωνιάτικο και τόσο σαγηνευτικό χρώμα. Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και σε όλες τις περιστάσεις και σίγουρα θα το λατρέψεις.

καφέ-φυσικά-νύχια-για-τον-Χειμώνα-ιδέες-

ιδέες-για-cronker νύχια-Χειμώνας-2024-τάσεις-

ιδέες-για-cronker νύχια-Χειμώνας-2024-τάσεις-

Ιδέες για conker νύχια τον Χειμώνα 2024: Με χρυσά σχέδια

Το χρυσό είναι ένα χρώμα τάση και μπορείς το παρακάτω μανικιούρ να το διαλέξεις και για τα φετινά Χριστούγεννα! Όπως βλέπεις και στην παρακάτω εικόνα αυτός ο μοναδικός συνδυασμός του χρυσού και του συγκεκριμένου καφέ δημιουργεί συγκλονιστικές αντιθέσεις.

καφέ-νύχια-με-χρυσά σχέδια-ιδέες-

ιδέες-για-cronker νύχια-Χειμώνας-2024-τάσεις-

Ιδέες για conker νύχια τον Χειμώνα 2024: Και για μεγάλα νύχια

Μπορεί να είναι μία σικ απόχρωση που ταιριάζει σε όλες όμως μπορεί να αναδείξει και να υποστηρίξει και ένα πιο εξτρίμ μανικιούρ όπως το παρακάτω. Τα συγκεκριμένα νύχια είναι ροκ και εξτρίμ και θα βγάλουν στην επιφάνεια μία πιο ροκ πλευρά σου.

μυτερά-μεγάλα-καφέ νύχια-ιδέες-

Δείτε ακόμα Ιδέες για Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ με ασημί γκλίτερ

ιδέες-για-cronker νύχια-Χειμώνας-2024-τάσεις-

ιδέες-για-cronker νύχια-Χειμώνας-2024-τάσεις-

Ιδέες για conker νύχια τον Χειμώνα 2024: Με γκλίτερ

Αν θέλεις να κάνεις τα συγκεκριμένα νύχια πιο γιορτινά μπορείς να τα συνδυάσεις με μοντέρνα γκλίτερ. Μη ξεχνάς ότι τα γκλίτερ είναι τάση τα τελευταία χρόνια και ειδικά την περίοδο των Χριστουγέννων που βρίσκονται μία ανάσα μακριά.

καφέ-νύχια-με-γκλίτερ-ιδέες-

Δείτε ακόμα Χριστούγεννα 2023: Μαύρα νύχια με γκλίτερ σε γιορτινά σχέδια

ιδέες-για-cronker νύχια-Χειμώνας-2024-τάσεις-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close