ιδέες-για-διάφανα-νύχια-Καλοκαίρι 2023-

Τα διάφανα νύχια είναι ένα νέο trend με όλο και περισσότερες γυναίκες να το δοκιμάζουν και να δείχνουν τον τρόπο που μπορείς να το κάνεις στο TikTok. Σήμερα θα σας δείξουμε 15 ιδέες με καλοκαιρινά σχέδια για το Καλοκαίρι 2023.

Τα διάφανα νύχια είναι στην ουσία χρωματιστό τζελ. Έχει την ίδια υφή με το τζελ, προτού περάσουμε το χρώμα της επιλογής μας και μπορείς να τα αναδείξεις με γκλίτερ, διάφορα χρώματα και σχέδια. Παρόλα αυτά είναι για μακριά νύχια, διότι στα κοντά νύχια δεν έχουν νόημα.

Τα διάφανα νύχια είναι άκρως εντυπωσιακά, παιχνιδιάρικα και μοντέρνα και κάνουν τα νύχια να μοιάζουν με καραμελάκια. Μπορείς να τα υιοθετήσεις σε όλες τις αποχρώσεις και φυσικά να τα αφήσεις ουδέτερα άχρωμα με γκλίτερ και στρας. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες με διάφανα νύχια το Καλοκαίρι 2023: Μοβ διάφανα νύχια με γκλίτερ και σχέδια

Όπως βλέπουμε και στην παρακάτω εικόνα τα διάφανα νύχια σου δίνουν μία πληθώρα επιλογών για να τα συνδυάσεις. Μπορείς να τα συνδυάσεις με κλασικά χρώματα και να κάνεις τα διάφανα νύχια να έχουν γκλίτερ, στρας, αστεράκια και άλλα σχέδια.

Διάφανα νύχια: Το νέο trend που έχει ρίξει το TikTok και 15 ιδέες να το υιοθετήσεις

Ιδέες με διάφανα νύχια το Καλοκαίρι 2023: Διάφανα νύχια με γκλίτερ

Μπορείς επίσης να διαλέξεις το διάφανο χρώμα του τζελ και να το αναδείξεις με στρας, αστεράκια και άλλα σχέδια. Μπορείς να κάνεις όλα σου τα νύχια έτσι ή να τα συνδυάσεις με μπεζ και ροζ αποχρώσεις. Είναι ένα πολύ όμορφο και καλοκαιρινό σχέδιο.

διάφανα-και-μπεζ-νύχια-με-γκλίτερ-ιδέες-

Ιδέες με διάφανα νύχια το Καλοκαίρι 2023: Διάφανα νύχια με φλοράλ σχέδια

Το φλοράλ είναι ένα σχέδιο που θα επικρατήσει για ακόμη ένα Καλοκαίρι και σίγουρα μπορείς να το συνδυάσεις με διάφανα σχέδια στα νύχια! Τα γκλίτερ και τα στρας είναι προαιρετικά αλλά βλέπεις στην παρακάτω εικόνα, πόσο μοντέρνα είναι.

φλοράλ-διάφανα-νύχια-ιδέες-

Ιδέες με διάφανα νύχια το Καλοκαίρι 2023: Ροζ διάφανα νύχια

Υπάρχει υλικό τζελ που είναι ροζ και διευκολύνει τις τεχνίτριες οι οποίες είναι ακόμη στις αρχές τους. Μπορείς να επιλέξεις αυτό το ροζ και είτε να το αφήσεις έτσι, είτε να βάλεις ένα ροζ για ενίσχυση. Είναι τέλειο και σίγουρα θα το επιλέξουμε.

ροζ-διάφανα-νύχια-με-πεταλούδες-ιδέες-

Ιδέες με διάφανα νύχια το Καλοκαίρι 2023: Παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ

Μπορείς να κάνεις επίσης και μία παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ με διάφανα τελειώματα και γκλίτερ. Είναι μία μοντέρνα επιλογή και για νυφικό μανικιούρ οπότε αν φέτος θα ντυθείς νυφούλα, αυτή η ιδέα μπορεί και να σου κάνει.

παραλλαγή-γαλλικού μανικιούρ-με-γκλίτερ-ιδέες-

Ιδέες με διάφανα νύχια το Καλοκαίρι 2023: Κόκκινα νύχια με καρδούλες

Μπορείς να κάνεις ένα όμπρε με καρδούλες και διάφανο κόκκινο. Θα μοιάζουν τα νύχια σου με καραμελάκια, ενώ δίνει και μία πιο goth έκδοση στο μανικιούρ σου! Εμείς θα το επιλέξουμε σίγουρα στο μέλλον και ταιριάζει πολύ σε ροκ προσωπικότητες.

κόκκινα-νύχια-με-καρδούλες-ιδέες-

Ιδέες με διάφανα νύχια το Καλοκαίρι 2023: Μπλε νύχια

Ένα όμορφο μπλε είναι ό,τι πρέπει το Καλοκαίρι αφού ταιριάζει πολύ με το κλίμα και το μπλε της θάλασσας. Το παρακάτω διάφανο μπλε, είναι ένα μπλε εξωτικό που θα σε κάνει να δείχνεις πιο…γοργόνα στα νύχια. Επέλεξε το!

μπλε-διάφανα-νύχια-ιδέες-

Δείτε ακόμα Καλοκαίρι 2023: 16 ιδέες για νύχια σε ροδακινί χρώμα

ιδέες-για-διάφανα-νύχια-Καλοκαίρι 2023-

ιδέες-για-διάφανα-νύχια-Καλοκαίρι 2023-

ιδέες-για-διάφανα-νύχια-Καλοκαίρι 2023-

Ιδέες με διάφανα νύχια το Καλοκαίρι 2023: Κοριτσίστικα γκλίτερ

Μπορείς να επιλέξεις διάφανα νύχια και να τα αναδείξεις με έξτρα γκλίτερ και στρας! Είναι τέλεια και μπορεί να καπελώνουν λίγο το διάφανο στοιχείο όμως σίγουρα είναι εντυπωσιακά και αν είσαι γυναίκα με πλούσιο ταπεραμέντο μπορείς να το υιοθετήσεις.

διάφανα-νύχια-με-γκλίτερ-και-στρας-ιδέες-

ιδέες-για-διάφανα-νύχια-Καλοκαίρι 2023-

Ιδέες με διάφανα νύχια το Καλοκαίρι 2023: Αστεράκια στα νύχια

Μερικά αστεράκια στα νύχια θα σε γυρίσουν πίσω στα παιδικά σου χρόνια και σίγουρα θα τα αναδείξεις πολύ. Μπορείς να τα υιοθετήσεις με κάθε απόχρωση και σίγουρα θα σου ταιριάξει πολύ.

διάφανα-νύχια-με-γκλίτερ-και-αστεράκια-ιδέες-

Δείτε ακόμα Μεταλλικά νύχια σε ανοιξιάτικες αποχρώσεις τον Μάιο 2023: 15 ιδέες για να εντυπωσιάσεις

ιδέες-για-διάφανα-νύχια-Καλοκαίρι 2023-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close