Διαλύστε το λίπος έξυπνα και ανώδυνα

Πόσες φορές δεν έχετε ευχηθεί να διαλυόταν το λίπος από όλα τα ανεπιθύμητα σημεία στο σώμα σας? Για την διόρθωση του τοπικού πάχους προσφέρονται πολλές λύσεις, οι περισσότερες εκ των οποίων επεμβατικές. Κι όμως υπάρχει μία μέθοδος η οποία δεν είναι επεμβατική, έχει άμεσα και μόνιμα αποτελέσματα και δεν πονάει.
Πρόκειται για την ενέσιμη λιποδιάλυση η οποία πραγματοποιείται με την χρήση λεπτής βελόνας. Οι ενέσεις στοχεύουν στην μεσαία στοιβάδα του δέρματος και καταστρέφουν τα λιποκύτταρα.

regen

Συγκεκριμένα, με την έγχυση ενεργών συστατικών που προκαλούν την λιπόλυση των λιποκυττάρων, μειώνεται ο αριθμός τους. Παράλληλα τα λιπώδη κύτταρα διασπώνται και το εσωτερικό τους αποβάλλεται σταδιακά από τον οργανισμό, δια μέσου της λεμφικής οδού. Η ίδια η διαδικασία των ενέσεων διεγείρει τους ινοβλάστες που βρίσκονται στο μεσόδερμα να παράγουν κολλαγόνο. Με την νεα-κολλογένεση η επιδερμίδα ανακτά την σφριγηλότητα και απαλότητά της. Έτσι, εκτός από την λιποδιάλυση συντελείται και ελαφριά σύσφιξη της επιδερμίδας.
regen
Η θεραπεία πραγματοποιείται σε 3 με 5 συνεδρίες, ανάλογα πάντοτε με τις εξατομικευμένες ανάγκες, και ολοκληρώνονται κατά προσέγγιση στο διάστημα ενός μήνα. Με την ολοκλήρωση της λιποδιαλυτικής θεραπείας θα δείτε το σώμα σας εμφανώς αλλαγμένο, σμιλεμένο και σφιχτότερο. Μετά τη συνεδρία θα πρέπει να αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο για κάποιες ημέρες, ενώ το laser αποτρίχωσης είναι απαγορευτικό 3 ημέρες πριν και 3 ημέρες μετά την ενέσιμη λιποδιάλυση. Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν περιορισμοί, αντενδείξεις ή χρόνος ανάρρωσης και μετά την διαδικασία μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά το πρόγραμμά σας.

Η θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί και με άλλα είδη ενέσιμης μεσοθεραπείας σώματος, όπως η αυτόλογη μεσοθεραπεία που ενδείκνυται για την αντιγήρανση του ντεκολτέ και των χεριών, η μεσοθεραπεία καταπολέμησης της κυτταρίτιδας και η μεσοθεραπεία σύσφιξης. Τα αποτελέσματα είναι βέβαια κι από μόνα τους εντυπωσιακά.
Ευχαριστούμε τον πλαστικό χειρουργό Χρήστο Μεγαπάνο και το ιατρείο Regen για τις χρήσιμες πληροφορίες.

plastikos-xeirourgos-xrhstos-megapanos
Site: www.regen.gr
FB: https://www.facebook.com/Regen.yourself/

Close