Αν πίνετε καθημερινά αυτό το ρόφημα δεν θα πιστεύετε τα οφέλη που θα έχει για το συκώτι σας

Το ήπαρ είναι ένα από τα πιο σημαντικά όργανα του σώματος και τα ανθυγιεινά τρόφιμα έχουν αρνητικές συνέπειες σε αυτό. Έτσι είναι καλό να κάνετε κάποια αποτοξίνωση πού και που, ώστε το συκώτι σας να λειτουργεί καλύτερα.

Η κατανάλωση ανθυγιεινών τροφίμων προσφέρει αρνητικές επιδράσεις στη λειτουργία του ήπατος, η οποία είναι σημαντική για την απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα.

Αποτοξινώστε το συκώτι σας αποφεύγοντας την κατανάλωση επεξεργασμένων ή λιπαρών τροφίμων, τα οποία περιέχουν μεγάλες ποσότητες χοληστερόλης και λίπους. Έτσι το ήπαρ θα μπορεί να λειτουργεί σωστά και τα κύτταρα του να αναγεννηθούν.

Είναι το μεγαλύτερο όργανο στο σώμα μας μετά από το δέρμα και είναι πολύ σημαντικό επειδή συμμετέχει σε περισσότερες από 400 λειτουργίες! Το ήπαρ είναι το κύριο “φίλτρο” του οργανισμού μας και ως εκ τούτου, συχνά απαιτεί καθαρισμό και αποτοξίνωση.

Η φυσική επούλωση του ήπατος είναι ασφαλώς ο καλύτερος τρόπος για να ανακτήσετε το συκώτι σας και να το καθαρίσετε. Δεν μπορείτε να καταφέρετε την αποτοξίνωση του οργανισμού σας χωρίς την αποτοξίνωση του ήπατος.

 

Όταν αποτοξινώνετε το ήπαρ, δεν εξαλείφετε μόνο τις τοξίνες που συγκεντρώνονται σε αυτό, αλλά επιτρέπετε επίσης την καλύτερη απορρόφηση πρωτεϊνών και θρεπτικών ουσιών. Χρησιμοποιήστε λοιπόν τη συνταγή που προσφέρουμε σε αυτό το άρθρο προκειμένου να αποτοξινώσετε το συκώτι σας και να βελτιώσετε τη λειτουργία του !

Η δίαιτα είναι πραγματικά σημαντική όταν πρόκειται για την υγεία του ήπατος. Γι ‘αυτό είναι πολύ σημαντικό το ποια τρόφιμα καταναλώνετε.

Μπορείτε να ακολουθήσετε μερικές φυσικές και απλές μεθόδους για τον καθαρισμό του ήπατος ή μπορείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές στις καθημερινές σας συνήθειες προκειμένου να έχετε ένα καθαρό και υγιές ήπαρ.

 

Η συνταγή που προσφέρουμε είναι εξαιρετική και έχει εκπληκτικά οφέλη για το συκώτι σας. Και το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά απλά συστατικά που μπορείτε να βρείτε οπουδήποτε.

Θα χρειαστείτε:

 Ένα λίτρο νερό
 Ακατέργαστο μέλι
 Χυμός πορτοκαλιού
 Φρέσκα φύλλα μέντας
 Χυμό λεμονιού (προσθέστε και λίγη φλούδα λεμονιού)

Πως να το φτιάξετε;;;

Κατ ‘αρχάς, βράστε το νερό και προσθέστε τα φρέσκα φύλλα μέντας. Αφήστε το μείγμα να σιγοβράσει για περίπου πέντε λεπτά. Αφαιρέστε το από τη θερμότητα και αφήστε το να κρυώσει. Στη συνέχεια, προσθέστε το χυμό λεμονιού και πορτοκαλιού μαζί με την τριμμένη φλούδα λεμονιού.

Τέλος, προσθέστε το ακατέργαστο βιολογικό μέλι προκειμένου να κάνετε το μείγμα πιο γευστικό

Αυτή είναι μια εξαιρετική συνταγή που έχει την ικανότητα να αποτοξινώνει το συκώτι σας. Επιπλέον, θα βελτιώσει τη διαδικασία πέψης. Το καταναλώνετε τόσο ζεστό όσο και κρύο κάθε μέρα. Τα εξαιρετικά αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν και πραγματικά είναι εκπληκτικά.

Ως εκ τούτου, η μείωση του αλκοόλ και της καφεΐνης, καθώς και των ανθυγιεινών, λιπαρών και βιομηχανικά επεξεργασμένων τροφίμων είναι υποχρεωτική. Πρέπει να συμμορφώνεστε με αυτούς τους κανόνες, αν πραγματικά θέλετε να καθαρίσετε το συκώτι σας και να έχετε το καλύτερο για την υγεία σας.

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close