Ρόφημα με νερό και μέλι για να καθαρίσετε τον οργανισμό σας

Τα οφέλη που έχει το μέλι  στην υγεία μας είναι λίγο πολύ  γνωστά, αλλά λίγοι γνωρίζουν τα οφέλη που έχει ένα ρόφημα απο  νερο και μελι. Το ρόφημα  αυτό χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια για τη θεραπεία διαφόρων ασθενειών αλλά και ως καλλυντικό.

Αναμείξτε ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό . Με αυτό τον τρόπο θα φτιάξετε ένα διάλυμα μελιού 30%, η σύνθεση του οποίου είναι ταυτόσημη με το πλάσμα του αίματος. Μέσα στο νερό το μέλι σχηματίζει μία ένωση η οποία αυξάνει την επουλωτική ικανότητα του νερού. Αυτό είναι κάτι που έχει αποδειχτεί επιστημονικά.
Το μείγμα νερού και μελιού απορροφάται γρήγορα από τον οργανισμό και βελτιώνει την πέψη, είναι ωφέλιμο για το πεπτικό σύστημα και ενισχύει το δυσκίνητο έντερο. Επίσης, τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά στη θεραπεία των κρυολογημάτων και της βρογχίτιδας.
Με αυτό το ιαματικό νερό καθαρίζει το έντερο από τη συσσώρευση περιττωμάτων. Έτσι, αν αισθανθείτε ότι παίρνετε βάρος στην αρχή αυτής της διαδικασίας μην ανησυχήσετε, διότι πρόκειται για τις ακαθαρσίες που φουσκώνουν. Αυτή είναι η αρχική φάση πριν την αποβολή τους από το σώμα.
Με τον καιρό το παχύ έντερο ξεκινά να λειτουργεί πιο φυσιολογικά. Η κατανάλωση αυτού του μείγματος θα αποκαταστήσει την εντερική μικροχλωρίδα και θα εμποδίσει την ανεξέλεγκτη νυχτερινή ενούρηση.
Το μέλι έχει την ικανότητα να συγκρατεί το νερό κι έτσι τα νεφρά και η ουροδόχος κύστη δεν λειτουργούν σε υπερβολικό βαθμό κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το νερό με μέλι πρέπει να καταναλώνεται νωρίς το πρωί με άδειο στομάχι, διότι τότε το σώμα μας απορροφά περισσότερη ποσότητα.
Αυτό το καταπληκτικό ρόφημα με τις εξαιρετικές θεραπευτικές ιδιότητες εκτός από νωρίς το πρωί πρέπει να καταναλώνεται και το βράδυ πριν πάτε για ύπνο. Πρέπει να το πίνετε ενώ είναι φρέσκο, γι’ αυτό δεν χρειάζεται να το προετοιμάσετε εκ των προτέρων.
Το μείγμα θρέφει το δέρμα, γι’ αυτό μπορείτε να πλύνετε με αυτό το πρόσωπό σας. Αποτελεί ένα καταπληκτικό φυσικό καλλυντικό, το οποίο χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα.
Προφυλάξεις: Αν και το μέλι μπορεί να βοηθήσει και όσους πάσχουν από Διαβήτη, εάν ανήκετε σε αυτή την ομάδα, συμβουλευθείτε πρώτα τον κατάλληλο επαγγελματία υγείας.

via

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close