Δείτε πως μπορείτε να τονώσετε τους κοιλιακούς σας ενώ είστε στο κραβάτι

Η άσκηση αυτή για κοιλιακούς στο κρεβάτι είναι πάρα πολύ αποτελεσματική και δεν είναι καθόλου δύσκολο να γίνει. Η Andrea Mitchell, δασκάλα γιόγκα και πιλάτες μας δείχνει πως μπορούμε να τονώσουμε τους κοιλιακούς μας ενώ είμαστε ξαπλωμένες.

Δείτε ακόμη:5 ασκήσεις για να δυναμώσετε τα γόνατα σας και να κάνετε πιο άνετο το περπάτημα

Βήμα 1: Ξαπλώστε ανάσκελα με τα πόδια σας και τα γόνατα σε ευθεία θέση, και φέρτε τον αφαλό σας προς τη σπονδυλική στήλη σας. Δέστε τα δάχτυλά σας πίσω από το κεφάλι σας και σηκώστε τους ώμους σας προς τα πάνω.

efkolos-tropos-na-tonosete-tous-kiliakous-sas-sto-krevati1_

Βήμα 2: Εκπνεύστε και πηγαίνετε τους κοιλιακούς σας  και τα χέρια σας προς τους μηρούς σας, φθάνοντας τα πόδια σας. Εισπνεύστε και χαμηλώστε 3 με 4 εκατοστά, και ξεκινήστε την ίδια διαδικασία και πάλι. Επαναλάβετε 20 φορές.

Η Andrea Mitchell, δασκάλα γιόγκα και πιλάτες μας δείχνει πως μπορούμε να τονώσουμε τους κοιλιακούς μας ενώ είμαστε ξαπλωμένες.

Δείτε ακόμη:10 ασκήσεις που εγγυώνται να εξαφανίσουν το λίπος και να αναδείξουν το σέξι, κομψό στομάχι σας.

efkolos-tropos-na-tonosete-tous-kiliakous-sas-sto-krevati2_

Δείτε ακόμη:«Έκανα ΑΥΤΕΣ τις ασκήσεις στο σπίτι, για 8 Λεπτά Καθημερινά, 1 μήνα. Ιδού τα Αποτελέσματα…»

Δοκιμάστε το ,αξίζει τον κόπο!

Πηγή: redbookmag.com

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close