10 ασκήσεις που εγγυώνται να εξαφανίσουν το λίπος και να αναδείξουν το σέksι, κομψό στομάχι σας.

Για να να αποκτήσετε καταπληκτικούς κοιλιακούς, απαιτούνται πολλές μυϊκές ασκήσεις που στοχεύουν σε όλες τις περιοχές των άνω και κάτω κοιλιακών,τους πλάγιους, τους εγκάρσιους κοιλιακούς και τους χαμηλότερους ραχιαίους μυς,για να κάψετε  θερμίδες και να μικρύνεται την περιφέρεια της μέσης σας σε  χρόνο. Έτοιμη να επιταχύνετε; Αυτές οι 10 ασκήσεις εγγυώνται  να ανατινάξουν το λίπος και να αναδείξουν το σέξι, κομψό στομάχι σας.

 Push-Up με βαράκια

διαιτα γυμναστικη

Τοποθετήστε ένα ζευγάρι βαράκια στο άνοιγμα των ώμων στο πάτωμα. (Α) Πιάστε τις λαβές και καθίστε σε θέση push-up. (Β) Χαμηλώστε το σώμα σας προς το πάτωμα και στη συνέχεια σηκωθείτε. (Γ) Αφού επιστρέψετε στην αρχική σας θέση, τραβήξτε το βαράκι στο δεξί σας χέρι επάνω προς την πλευρά του στήθους σας. Στη συνέχεια επιστρέψτε στην αρχική θέση και επαναλάβετε με το αριστερό σας χέρι. Αυτό είναι 1 επανάληψη. Προσπαθήστε να αποτρέψει τον κορμό σας από το να περιστρέφεται κάθε φορά που σηκώνεται το βαράκι.
Pilates για κοιλιά: Κάνε στο σπίτι το 7λεπτο πρόγραμμα! Για καλλίγραμμα χέρια και δυνατούς κοιλιακούς.

Καθίσματα με βαράκια

διαιτα γυμναστικη

(Α) Πάρτε ένα ζευγάρι βαράκια και αφήστε τα να κρέμονται στο μήκος του βραχίονα δίπλα στα πλευρά σας με τις παλάμες στραμμένες προς τα εμπρός. (Β) Χωρίς να κινείτε τα μπράτσα σας, λυγίστε τους αγκώνες σας και φέρτε τα βαράκια όσο πιο κοντά στους ώμους σας,  μπορείτε. Αμέσως σπρώξτε τους γοφούς σας προς τα πίσω και χαμηλώστε το σώμα σας, μέχρι οι μηροί σας να βρεθούν παράλληλα με το πάτωμα. (C) Σηκωθείτε και υψώστε τους αλτήρες πάνω από το κεφάλι σας. Αυτό είναι 1 επανάληψη. Επιστρέψτε στην αρχική θέση και επαναλάβετε.

Δείτε εδώ 8 τρόπους για να καταπολεμήσετε το πεσμένο στήθος

Σταυρωτά καθίσματα
διαιτα γυμναστικη

(Α) Πάρτε ένα ζευγάρι βαράκια και κρατήστε τα στο μήκος του βραχίονα στο πλάι σας, με τις παλάμες σας αντικριστά. (Β) Κάντε ένα βήμα προς τα εμπρός και σταυρώστε το ένα πόδι μπροστά από το άλλο,σαν να υποκλίνεστε. Χαμηλώστε το σώμα σας μέχρι το γόνατο μπροστά σας να είναι λυγισμένο τουλάχιστον 90 μοίρες. (Γ) Επιστρέψετε στην αρχική θέση και επαναλάβετε με το άλλο πόδι σας.

Δείτε εδώ πως θα αποκτήσετε  επίπεδο στομάχι με 4 απλές ασκήσεις yoga
Ασκήσεις αντίστασης

γυμναστικη

Πιάσε μια ζώνη αντίστασης και βήμα σε αυτό με το ένα πόδι (χρησιμοποιήστε και τα δύο πόδια για περισσότερη αντίσταση). (Α) Κρατήστε τις λαβές , περίπου στο άνοιγμα των ώμων και στη συνέχεια λυγίστε τα ισχία σας και χαμηλώστε τον κορμό σας μέχρι να είναι σχεδόν παράλληλα με το πάτωμα. Τα γόνατά σας θα πρέπει να είναι ελαφρώς λυγισμένα και παράλληλα με τους ώμους σας. (Β) Πιέστε τις ωμοπλάτες σας μαζί και τραβήξτε τις λαβές  μέχρι τους άνω κοιλιακούς σας. Επιστρέψτε στην αρχική σας θέση.

Αποκτήστε πιο επίπεδη κοιλιά σε 30 ημέρες με 1 μόνο άσκηση

Άλμα και κάθισμα με βαράκια
διαιτα

(Α) Σταθείτε με τα πόδια σας στο άνοιγμα των ώμων και τα χέρια σας στο πλάι σας κρατώντας ένα ζευγάρι βαράκια. (Β) Σπρώξτε τους γοφούς σας προς τα πίσω, λυγίστε τα γόνατά σας και χαμηλώστε το σώμα σας όσο βαθιά μπορείτε. (C ) Τοποθετήστε τα βαράκια στο πάτωμα, στη συνέχεια,κλωτσήσει τα πόδια σας προς τα πίσω σε θέση push-up. (Δ)Φέρτε τα πόδια σας με τον ίδιο τρόπο στην αρχική θέση. Σηκωθείτε με άλμα. Αυτό είναι 1 επανάληψη.

Δείτε εδώ την πιο υγιεινή δίαιτα για επίπεδη κοιλιά!

Βήμα και βαθύ κάθισμα
κοιλιακοι

Κρατήστε ένα ζευγάρι βαράκια ακριβώς πάνω από τους ώμους σας, με τα χέρια σας εντελώς τεντωμένα. Σφίξτε τους κοιλιακούς  σας καθ’ όλη την άσκηση. (Α) Σταθείτε σε μια κλιμακωτή θέση, με το αριστερό σας πόδι μπροστά από το δεξί. (Β) Σπρώξτε τους γοφούς σας προς τα πίσω και λυγίστε τα γόνατά σας, έτσι ώστε να χαμηλώσετε το σώμα σας. Στη συνέχεια σπρώξτε  πίσω μέχρι την αρχική θέση. Εκτελέστε τον προβλεπόμενο αριθμό των επαναλήψεων και στη συνέχεια κάντε τον ίδιο αριθμό  επαναλήψεων με το δεξί σας πόδι μπροστά από το αριστερό σας.

Βασικός Μεταβολικός Ρυθμός:Υπολογίστε ΕΔΩ πόσες θερμίδες χρειάζεστε για να χάνετε κιλά

Άσκηση σανίδα
γυμναστικη

(Α) Ξεκινήστε σε θέση κάμψης με το σώμα σας να στηρίζετε στους ώμους και τους αστραγάλους σας. (Β) Φέρτε το δεξί σας πόδι πόδι προς τα εμπρός και τοποθετήστε το δίπλα στο δεξί σας χέρι (ή όσο πιο κοντά μπορείτε). Επιστρέψτε το πόδι σας στην αρχική θέση και επαναλάβετε με το αριστερό πόδι. Αυτό είναι 1 επανάληψη.

Δείτε εδώ πως θα χάσετε 5 κιλά με την δίαιτα των 8 ωρών

Σταυρωτά Stepups
διαιτα

 

(Α) Πιάσε ένα ζευγάρι βαράκια και να σταθείτε με το αριστερό πλευρό σας δίπλα σε σκαλοπάτι  ή σε ένα step που είναι στο ύψος των γονάτων. Τοποθετήστε το δεξί σας πόδι στο step. (Β) Πατήστε με την δεξιά φτέρνα σας. (Γ) Πιέστε το σώμα σας επάνω στο step  έως ότου τα δύο πόδια είναι ίσια. Γυρίστε το σώμα σας πίσω στην αρχική θέση. Εκτελέστε τον προβλεπόμενο αριθμό των επαναλήψεων με το δεξί πόδι σας και στη συνέχεια, μεταβείτε στο αριστερό πόδι και επαναλάβετε.

Δείτε εδώ πως θα αφαιρέσετε το περιττό λίπος από το σώμα σας με 2 μόνο υλικά

Slide Wall
γυμναστικη

Ακουμπήστε το κεφάλι και το επάνω μέρος της πλάτης και τους γοφούς σας στον τοίχο. (Α) Τοποθετήστε τα χέρια σας  στον τοίχο στη θέση “high-five”, με τους αγκώνες σας λυγισμένους 90 μοίρες και τα μπράτσα σας στο ύψος των ώμων. Κρατήστε για 1 δευτερόλεπτο. Μην αφήνετε το κεφάλι σας, την πλάτη ή τους γοφούς να χάσουν την επαφή με τον τοίχο.Πιέζοντας τους αγκώνες, τους καρπούς και τα χέρια στον τοίχο, μετακινήστε τους αγκώνες σας προς τα κάτω προς τα πλευρά σας όσο μπορείτε. Πιέστε τις ωμοπλάτες σας. (Β) Σηκώστε τα χέρια σας όσο πιο ψηλά μπορείτε, κρατώντας τα σε επαφή με τον τοίχο. Χαμηλώστε και επαναλάβετε.

Δείτε εδώ πως θα απαλλαγείτε από την χαλαρή κοιλιά με φυσικό τρόπο

Ασκήσεις γοφών

γυμναστικη

(Α) Καθίστε στο πάτωμα με το επάνω μέρος της πλάτη σας ακουμπισμένο σε ένα σταθερό πάγκο, τα γόνατα λυγισμένα και τα πόδια να ακουμπούν στο πάτωμα. Βάλτε μια μπάρα στους γοφούς σας και  κρατώντας την πλάτη σας ενάντια στον πάγκο και την μπάρα ακριβώς κάτω από τη λεκάνη σας, σηκώστε τους γοφούς σας, ενώ  σφίγγετε τους γλουτούς, έως ότου  είναι στο ίδιο ύψος με το σώμα σας. Επιστρέψτε στην αρχική θέση και επαναλάβετε.

prevention

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close