Δύο εύκολα αθλήματα που θα σε βοηθήσουν να χάσεις τα κιλά που θέλεις!

Θα φτάσεις άμεσα στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πάντα η άνοιξη είναι η εποχή που αγχωνόμαστε περισσότερο για το βάρος μας, αφού είμαστε ένα βήμα πριν τις παραλίες. Εννοείται ότι το σώμα μας πρέπει να το αγαπάμε όπως είναι, μπορούμε, ωστόσο, αν αυτό μας κάνει εμάς και μόνο να νιώθουμε καλύτερα να φθάσουμε στα επιθυμητά για εμάς κιλά.

Αν οι ασκήσεις του γυμναστηρίου σου φαίνονται …βουνό, υπάρχουν δύο αθλήματα που θα σε βοηθήσουν να χάσεις κιλά και θα βελτιώσεις και φυσική κατάσταση, ενώ η έκρηξη σεροτονίνης θα σου ανεβάσει τη διάθεση.

Το πρώτο είναι η κολύμβηση. Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν με μισή ώρα κολύμπι καις 300 θερμίδες και βοηθάει σε μυοσκελετικά προβλήματα. Η καρδιά και οι πνεύμονες εργάζονται με υπερωρίες με αποτέλεσμα να κάνουν μια εξαιρετική προπόνηση.

Η πεταλούδα είναι το πρώτο στυλ στην επιλογή μας για να κάψεις περισσότερες θερμίδες, αφού γυμνάζει όλους τους μυς στο σώμα σου.

H ελεύθερη κολύμβηση έρχεται δεύτερη, ο οποία είναι η ταχύτερη από όλες τις ασκήσεις, μιας και έχει τη μεγαλύτερη επίδραση στην τόνωση των μυών και μπορεί επίσης να δυναμώσει το στομάχι, τους γλουτούς και τους ώμους.

Το δεύτερο άθλημα που θα σε φτάσει στο στόχο σου είναι το τένις. Ένα άθλημα που έχει μπει στη ζωή πολλών Ελλήνων τα τελευταία χρόνια και δικαίως, αφού γυμνάζεις όλους τους μύες των ποδιών, του κορμού, των χεριών και της ωμικής ζώνης.

Πηγή: apithano.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close