Η τεχνική των 2 λεπτών που θα σας κάνει να χάσετε λίπος από την κοιλιά άμεσα!

Με το καλοκαίρι να έχει ήδη φτάσει και να μην μπορούμε να βγούμε ξέγνοιαστες στις παραλίες λόγω της γλυκούλας μπακας που έχουμε κάνει αφού τρώμε ότι βρούμε, ψάχνουμε συνεχώς τρόπους για εύκολες και γρήγορες λύσεις που θα μας κάνουν να χάσουμε το περιττό λίπος, και ιδιαίτερα από την κοιλιακή περιοχή.

Δεν είναι εύκολο να χάσεις το λίπος εκεί, ειδικά τώρα που δεν βρίσκεσαι πλέον στην εφηβεία, και ο μεταβολισμός σου λειτουργεί με διαφορετικούς, πιο αργούς, ρυθμούς. Βρήκαμε όμως για σας μία λύση πολλά υποσχόμενη που αξίζει να δοκιμάσετε!

Παρακάτω θα μάθετε για μια αρχαία κινέζικη τεχνική μασάζ που μπορεί να αποτελεί λύση για το πρόβλημά σας και κρατάει μονάχα 2 λεπτά ενώ υπόσχεται άμεσα αποτελέσματα!

Δείτε ακόμα :Η καλύτερη δίαιτα εξπρές 15 ημερών από την Δρ Μαρία Ψωμά!

Η τεχνική των 2 λεπτών που θα σας κάνει να χάσετε λίπος από την κοιλιά άμεσα!

Είναι ένα μασάζ που πρέπει να κάνετε για δύο λεπτά, δύο φορές την ημέρα. Λειτουργεί ως μια εσωτερική άσκηση που καθαρίζει και αποτοξινώνει την περιοχή, ενώ λιώνει το λίπος. Φυσικά, δεν μπορεί να κάνει πολλά, αν σας αρέσει να τρώτε ανθυγιεινά και να μην κινείστε καθόλου. Ωστόσο, μπορεί να κάνει θαύματα σε ανθρώπους που γυμνάζονται τακτικά αλλά ακόμη δεν μπορούν να απαλλαγούν από το λίπος.

Δείτε ακόμα: Η δίαιτα των 3 ωρών που βάζει φωτιά στον μεταβολισμό- Αναλυτικό πρόγραμμα

Η τεχνική των 2 λεπτών που θα σας κάνει να χάσετε λίπος από την κοιλιά άμεσα!

Προσοχή!

Αποφύγετε τη χρήση αυτής της τεχνικής:

-Αμέσως μετά από ένα βαρύ γεύμα

-Αν έχετε πέτρες ουροδόχου κύστης, νεφρών ή χοληδόχου κύστης

-Αν έχετε υπέρταση

-Αν είστε έγκυος

-Αν έχετε κήλη

-Αν έχετε εντερικά προβλήματα ή έλκη στομάχου

-Αν έχετε φλεγμονή στη μήτρα, στην ουροδόχο κύστη, στις ωοθήκες ή στις σάλπιγγες.

Δείτε ακόμα: Η δίαιτα της χούφτας: Ο πιο εύκολος τρόπος να χάσεις βάρος

Οδηγίες

Σας συνιστούμε να εκτελέσετε αυτή την τεχνική δύο φορές την ημέρα: πριν από το πρωινό και λίγο πριν από το κρεβάτι.

1.Ξαπλώστε ανάσκελα σε μια επίπεδη σταθερή επιφάνεια.

2.Τρίψτε τα χέρια σας μαζί, μέχρι να τα νιώσετε ζεστά.

3.Τοποθετήστε ένα από τα χέρια σας επίπεδα, στον αφαλό σας.

4.Αρχίστε να τρίβετε αργά την κοιλιά σας με απαλή πίεση σε μικρούς κύκλους, δεξιόστροφα, γύρω από τον αφαλό σας, και σταδιακά κάντε μεγαλύτερους τους κύκλους. Κάθε κύκλος θα πρέπει να διαρκεί μεταξύ 1 και 2 δευτερόλεπτα.

5.Δώστε έμφαση στη θερμότητα που αρχίζει να συσσωρεύονται στην κοιλιακή περιοχή.

6.Συνεχίστε για δύο λεπτά – περίπου 40-50 κύκλους. Είναι σημαντικό να κρατήσετε ζεστό το στομάχι σας, ενώ κάνετε την άσκηση.

Το λίπος λιώνει και αυτό δεν είναι το μόνο πλεονέκτημα που προσφέρει αυτή η τεχνική. Επίσης, βελτιώνει την πέψη, επιταχύνει τον μεταβολισμό και αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος της κοιλιακής περιοχής, τονώνοντας παράλληλα τα κοιλιακά όργανα.

Η αρχαία αυτή τεχνική, είναι πολύ καλή και ωφέλιμη ενώ δεν χρειάζεται να σηκωθείτε καν από το κρεβάτι σας.

photos credit: pinterest

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close