Μισείς τις γάμπες σου; Μεταμόρφωσέ τις με αυτό το πρόγραμμα!

Είναι γεγονός πως οι περισσότερες από εμάς τείνουμε να γυμνάζουμε συγκεκριμένα σημεία του σώματός μας (ως επί το πλείστον δίνουμε περισσότερη βάση στα οπίσθια, τα πόδια και την κοιλιά) αδιαφορώντας όμως για άλλα βασικά σημεία όπως: τα χέρια, την πλάτη και τις γάμπες.

Είναι επίσης γεγονός πως οι περισσότερες γυναίκες μισούν τις γάμπες τους, είτε γιατί τις θεωρούν αρκετά γεμάτες, είτε γιατί πιστεύουν πως είναι αγύμναστες. Αν ανήκεις κι εσύ σε αυτήν την κατηγορία, τότε ήρθε η ώρα να λάβεις δράση.

Ακολουθώντας το παρακάτω πρόγραμμα θα καταφέρεις να σμιλέψεις τις γάμπες σου και να φορέσεις με αυτοπεποίθηση τα σορτσάκια αλλά και τα μίνι φορέματά σου. Τι περιμένεις, λοιπόν;
WORKOUT ΓΙΑ ΓΑΜΠΕΣ

queen.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close