Πείτε αντίο στο λίπος σε χρόνο μηδέν

Δυστυχώς, χωρίς να το καταλαβαίνουμε κάθε φορά παίρνουμε βάρος . Είναι τόσο λυπηρό που κάτι τόσο νόστιμο όπως το φαγητό, μας κάνει να συσσωρεύουμε επιπλέον λίπος, το οποίο όχι μόνο μας χαλάει τη διάθεση και μας κάνει να ανεβαίνουμε νούμερο στα ρούχα μας, αλλά είναι ακόμη και επικίνδυνο για το σώμα μας. Το λίπος που συσσωρεύεται γύρω από τα όργανα του σώματος εμποδίζει την εργασία τους, γι ‘αυτό πολλοί υπέρβαροι άνθρωποι έχουν προβλήματα με την καρδιά. Τα μέρη του σώματος όπου μαζεύετε περισσότερο λίπος εξαρτάται κυρίως από το φύλο του ατόμου, αλλά επίσης και από τη συγκεκριμένη δομή του σώματος του κάθε ατόμου. Για παράδειγμα, οι γυναίκες παίρνουν περισσότερο βάρος στα μπούτια τους και τα ισχία τους, ενώ οι άνδρες παίρνουν περισσότερο βάρος στη κοιλιά τους.

Δείτε ακόμη: 5 υψηλής απόδοσης ασκήσεις που καίνε το λίπος

 

Σήμερα θα σας δώσουμε κάποιες συμβουλές πώς να απαλλαγείτε από το εσωτερικό  λίπος, το οποίο όπως μπορείτε να μαντέψετε, είναι περισσότερο πρόβλημα των γυναικών από οτι των ανδρών. Και εσάς οι γοφοί σας γεμίζουν λίπος κάθε φορά; Μπορείτε να σκεφτείτε τις δυσάρεστες και μερικές φορές οδυνηρές συνέπειες που μπορεί να σας προκαλέσει αυτό; Λοιπόν, μπορούμε και για αυτό  θέλουμε να σας βοηθήσουμε με μερικές συμβουλές.
Το επιπλέον λίπος στο συγκεκριμένο χώρο, δυστυχώς, είναι πολύ προβληματικό. Τα δύο κυριότερα προβλήματα που οι γυναίκες έχουν , είναι ότι όταν το βάρος που έχουν εκεί, δεν είναι μόνο αντιαισθητικό αλλά τους προκαλεί και ραγάδες. Όταν πηγαίνετε στην παραλία παρατηρήσετε τις γυναίκες που έχουν σχετικά σφικτά μαγιό. Θα έχουν σίγουρα ραγάδες στο εσωτερικό μέρος τους. Ένα άλλο πρόβλημα που οι άνθρωποι με τα μεγάλα ισχία έχουν είναι η τριβή μεταξύ των γοφών. Ένα άτομο θα μπορούσε εύκολα να σχίσει το εσωτερικό μέρος του παντελονιού του, όταν το φοράει πολύ, έτσι το παντελόνι θα αχρηστευτεί. Το άλλο πράγμα που προκαλείται από την τριβή του καλσόν  είναι η εμφάνιση της ερυθρότητας και τα μικρά σπυράκια.  Θα αισθανθείτε λίγη φαγούρα. Και γνωρίζουμε καλά οτι είναι μαρτύριο, να περπατάτε όλη την ημέρα με μια φούστα. Το τρίψιμο του καλσόν σας θα είναι αρκετά επώδυνο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας το πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από το λίπος που έχετε στα μπούτια σας
1η Συμβουλή:  Περπατήστε!!!

Εάν δεν είστε οπαδός της γυμναστική ή της δίαιτας, τότε ο σωστός τρόπος για να απαλλαγείτε από το επιπλέον λίπος γύρω από καλσόν σας είναι το περπάτημα. Πολλοί άνθρωποι προτιμούν να κρατιούνται σε καλή κατάσταση, μόνο και μόνο επειδή περπατάτε μια ώρα ή δύο κάθε ημέρα. Είναι πολύ χαλαρωτικό, δεν σας εξαντλεί  και εξακολουθεί να είναι χρήσιμο αν θέλετε να χάσετε βάρος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περπατήσετε για τουλάχιστον μια ώρα την ημέρα. Και για καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να περπατήσει γρήγορα, και όχι αργά. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να ξεχάσετε είναι το ασανσέρ. Μάθετε να πάτε με τις σκάλες όπου και να πάτε!!. Με αυτό τον τρόπο θα γυμνάσετε ακόμη καλύτερα τα πόδια σας.Αυτός είναι ένα αρκετά χρήσιμος τρόπος για να γυμναστείτε , όταν δεν πάτε για περπάτημα.Εκτός αυτού, μια μικρή σωματική άσκηση πριν από κάποιο είδος διανοητικής εργασίας θα διεγείρει το μυαλό σας να λειτουργεί καλύτερα. Με αυτό το τρόπο θα πείτε αντίο στα ενοχλητικά μπουτάκια! Αλλά μην ξεχνάτε αυτό πρέπει να το κάνετε κάθε μέρα.

Δείτε ακόμη:Χάστε το περιττό λίπος από το στομάχι και την κοιλιά με αυτό το μαγικό ρόφημα!

2η Συμβουλή : Γυμναστείτε!
Αν θέλετε να χάσετε λίπος άμεσα πρέπει ν πάρετε πιο δραστικά μέτρα. Είναι πιο εύκολος για εσάς ο περίπατος και οι σκάλες αλλά τα αποτελέσματα θα έρθουν πιο αργά. Οπότε αν θέλετε άμεσα αποτελέσματα αρχίστε τη γυμναστική. Υπάρχουν συγκεκριμένες ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε για να χάσετε το δύσκολο εσωτερικό  λίπος. Εδώ είναι μερικές ασκήσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε στο σπίτι. Βεβαιωθείτε ότι έχετε άφθονο νερό μαζί σας και να οτι έχετε ντυθεί άνετα. Επίσης, να είστε νηστική πριν κάνετε τις ασκήσεις. Καθώς αν έχετε φάει θα δυσκολευτείτε να κάνετε τις ασκήσεις και δεν θα έχετε τα αποτελέσματα που θα θέλατε.
Άσκηση 1:

xaste-lipos-se-xrono-miden1_photo credit:ifitnessbook

Ξαπλώστε στο πάτωμα με το πρόσωπό σας προς τα κάτω, σαν να πρόκειται να κάνουμε κάποιες pushups. Στη συνέχεια σηκώστε το πόδι σας επάνω προς το ταβάνι. Κρατήστε το σε αυτή τη θέση για τουλάχιστον 15 δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, αλλάξτε πόδια. Κάνετε αυτή την άσκηση 30 φορές στο κάθε πόδι. Μετά συνεχίστε με τη δεύτερη άσκηση.

Άσκηση 2:

xaste-lipos-se-xrono-miden2_photo credit:runningmagazine

Τώρα ξαπλώστε στο πάτωμα και πάλι, αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει πραγματικά να κάνετε  pushups. Το μόνο πράγμα που θα είναι διαφορετικό είναι ότι όταν θα κάνετε τα pushups, θα πρέπει να είστε σε όσο πιο χαμηλή θέση για μερικά δευτερόλεπτα. Με αυτό τον τρόπο θα ασκήσετε πίεση στους μύες των ποδιών σας. Και θα γυμνάσετε τα χέρια σας.

Δείτε ακόμη:Λιώστε το λίπος από το σώμα σας με αυτό το ρόφημα με 2 μόνο υλικά!

Άσκηση 3:

xaste-lipos-se-xrono-miden3_photo credit:joytv

Εδώ είναι η τελευταία άσκηση για την εσωτερική πλευρά των μπουτιών σας. Σταθείτε ένα με δυο εκατοστά μακριά από έναν τοίχο. Στη συνέχεια, χωρίς να μετακινήσετε τα πόδια σας αγγίξτε τον τοίχο με τους ώμους σας. Στη συνέχεια, ξεκινήστε συρόμενη κάτω από τον τοίχο μέχρι τα μπούτια σας να είναι σε παράλληλη θέση με τον τοίχο. Κρατήστε τη θέση για 40 δευτερόλεπτα και επαναλάβετε 5 φορές.

 

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close