Σύσφιξτε τους γλουτούς σας με αυτη τη σπιτικη κρεμα!

Σύσφιξτε τους γλουτούς σας με αυτη τη σπιτικη κρεμα!

Οι γλουτοί, η περιφέρεια και τα ψωμάκια είναι σημεία που πολλές φορές ταλαιπωρούν αρκετές γυναίκες. Οι κυριότεροι λόγοι που συμβαίνει αυτό είναι δύο. Είτε στις περιοχές αυτές παρατηρείται συσσώρευση περιττού λίπους, είτε παρατηρείται χαλάρωση και ατονία των μυών με αποτέλεσμα το κρέας και το δέρμα να “κρεμάσει”
Αν αυτό το καλοκαίρι θέλεις να φορέσεις τα πιο σέξι μαγιό, τότε δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές σύσφιξης και ανόρθωσης των γλουτών:

Σπιτικη κρεμα αδυνατισματος και συσφιξης των γλουτων

Τι θα χρειαστείτε

300 γρ  ελαιόλαδο
5-6 κόκκινες μικρές καυτερές πιπεριές (καλύτερα αποξηραμένες)
1 κ.γλ. ρίγανη

gloytoi1

 Τρόπος εφαρμογής Βάζετε σε ένα μπουκαλάκι το ελαιόλαδο, τις καυτερές πιπεριές και τη ρίγανη και τα αφήνετε για μια εβδομάδα σε ένα σκοτεινό μέρος ώστε οι πιπεριές και η ρίγανη να βγάλουν τα συστατικά τους στο λάδι.

Καθημερινά ανακατεύετε καλά το μίγμα. Μετά την πρώτη εβδομάδα και αφού το μίγμα μας είναι έτοιμο, το χρησιμοποιείτε στα σημεία με κυτταρίτιδα και περιττό λίπος κάνοντας μασάζ για 10-20 λεπτά.

Κατόπιν, τυλίγετε τα σημεία που εφαρμόσατε το λάδι με διαφανή μεμβράνη και αφήνετε για περίπου 1 ώρα να δράσει το μίγμα.

Τέλος κάνετε ντους με χλιαρό νερό ώστε να φύγει το λάδι.

Επανάληψη: 1 φορά την ημέρα Προσοχή: Αποφεύγετε τα σημεία με ευρυαγγείες όπως επίσης και να πιάσετε το πρόσωπο σας.

Με τη γυμναστική που περιλαμβάνει ασκήσεις των γλουτών, δεν πετυχαίνεις μόνο σύσφιξη ή ανόρθωση των γλουτών, αλλά θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ταυτόχρονα θα κάψεις περιττό λίπος που τυχόν έχεις στην περιφέρεια ή τα ψωμάκια.

gloutoi

Σύσφιξη και ανόρθωση των γλουτών με τη γυμναστική
Κορίτσια… αν θέλετε σύσφιξη και ανόρθωση θα πρέπει και εσείς να κουνήσετε λίγο παραπάνω τον κ… σας, δηλαδή να γυμνάσετε τις περιοχές αυτές με κατάλληλες ασκήσεις. Το ξέρω ότι οι ασκήσεις είναι κουραστικές και πολλές φορές επίπονες, ωστόσο μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος. Για να γυμνάσεις τους γλουτούς δεν χρειάζεται να γραφτείς σε γυμναστήριο. Μπορείς για παράδειγμα να κάνεις μια βόλτα με το ποδήλατο μέσα στην πόλη (πολύ καλή άσκηση για την περιοχή των γλουτών). Επίσης μπορείς να κάνεις ασκήσεις και μόνη σου στο σπίτι. Στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζονται ορισμένες ασκήσεις για τη σύσφιξη και την ανόρθωση των γλουτών. Με καθημερινή προπόνηση (χαλαρά πράγματα όχι κάτι σπουδαίο) και αρκετή υπομονή θα πετύχεις τα αποτελέσματα που τόσο επιθυμείς.

Σύσφιξη και ανόρθωση γλουτών με διατροφή
Σύσφιξη και ανόρθωση των γλουτών με διατροφή και μόνο δεν μπορείς να πετύχεις. Ωστόσο αυτό που μπορείς να πετύχεις με τη σωστή διατροφή είναι η σταδιακή απομάκρυνση του περιττού λίπους από την περιοχή των γλουτών και τα ψωμάκια. Το γεγονός αυτό από μόνο του είναι σε θέση να βελτιώσει κατά πολύ το αισθητικό αποτέλεσμα. Έτσι, με την κατάλληλη δίαιτα μπορείς να αποκτήσεις ένα τέλειο σώμα μέχρι το καλοκαίρι.

Σουζάνα Καπετάνιου για το daddy-cool (δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση χωρίς γραπτή άδεια)

 

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close