Ελένη Πετρουλάκη: Αυτό είναι το μυστικό για να χάσετε τα κιλά που θέλετε

Χρήσιμες συμβουλές από τη γυμνάστρια σε όσους θέλουν μπουν σε πρόγραμμα διατροφής.

Η Ελένη Πετρουλάκη πολλές φορές μας έχει δώσει τις πολύτιμες συμβουλές της για το πώς να χάσουμε ή να διατηρήσουμε τα κιλά μας. Σε μια δίαιτα βασικό λάθος θεωρεί την παράλειψη γευμάτων και εξηγεί τους λόγους .

« Το να καταναλώνετε κανονικά τα γεύματα είναι σημαντικό για να κρατήσετε το μεταβολισμό σας σε λειτουργία. Ίσως είναι ακόμα καλύτερα να μοιράσετε το γεύμα σας σε μικρότερες μερίδες και να τρώτε πιο συχνά κατά τη διάρκεια της μέρας. Προσπαθήστε να τρώτε κάθε δυο με τρεις ώρες για να διατηρήσετε την ενέργειά σας και να αποφύγετε την πείνα».

Ακόμη η γνωστή γυμνάστρια προτείνει να συμπεριλάβουμε στην διατροφή μας την βρώμη και τα σπαράγγια. Τα σπαράγγια έχουν πολλές βιταμίνες, φυλλικό οξύ, είναι διαιτητικά και έχουν ελάχιστους υδατάνθρακες και μηδαμινές θερμίδες. Όσο για την βρώμη, είναι πλούσια σε φυτικές ίνες οι οποίες διατηρούν τα επίπεδα σακχάρου σταθερά, δίνει το αίσθημα του κορεσμού και έχει λίγες θερμίδες.

 

Πηγή: apithano.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close