Δοκιμάστε αυτό το κόλπο και αποκτήστε άσπρα δόντια στο λεπτό!

Πολλές φορές, τα δόντια μας παίζουν σημαντικό ρόλο για την πρώτη εντύπωση που θα δώσουμε σε κάποιον! Αν χαμογελάσουμε σε κάποιον με άσπρα δόντια, σίγουρο είναι οτι θα του δώσουμε μια θετική εντύπωση!Δυστυχώς, η ζωή είναι γεμάτη παγίδες και προϊόντα όπως ο καφές, η νικοτίνη, και η καραμέλα που δεν είναι οι καλύτεροι φίλοι των δοντιών μας. Αλλά υπάρχει ένα απλό και εντελώς φυσικό κόλπο που θα κάνει και πάλι τα δόντια να λάμψουν, ακόμη και αν το κατάμαυρο χρώμα αυτού του κόλπου φαίνεται αποκρουστικό.

Θα χρειαστείτε:

  • οδοντόβουρτσα
  • κάψουλες ενεργού άνθρακα(Αποτελεί ένα παραδοσιακό σκεύασμα για την ανακούφιση του γαστροπεπτικού συστήματος από διάφορες ενοχλήσεις.Χάρη στην ικανότητά του να προσροφά ουσίες που επιβαρύνουν την ομαλή λειτουργία του γαστροπεπτικού, είναι χρήσιμο στον έλεγχο των εντερικών αερίων και στην ανακούφιση συμπτωμάτων στο σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου, στη μείωση εντερικών ενδοτοξινών αλλά και στη δέσμευση ποσότητας φαρμάκων που δεν έχουν απορροφηθεί επαρκώς από το έντερο και παράγουν ανεπιθύμητα συμπτώματα στον οργανισμό. Είναι ακόμη χρήσιμο για τον έλεγχο της ταξιδιωτικής διάρροιας και ως αντίδοτο σε περιπτώσεις οξείας δηλητηρίασης και υπερδοσολογίας φαρμάκων.) θα το βρείτε στο φαρμακείο σε κάψουλιτσες

Διαδικασία:

Βρέξτε την οδοντόβουρτσα σας με λίγο νερό

kolpo-gia-aspra-dontia1_

Υπάρχει ένα απλό και εντελώς φυσικό κόλπο που θα κάνει και πάλι τα δόντια σας να λάμψουν με το πιο απλό τρόπο!

Σκίστε μια κάψουλα ενεργού άνθρακα και ρίξτε τη πάνω στη οδοντόβουρτσα. Προσέξτε να έχετε βάλει μια πετσέτα τριγύρω όταν θα ρίχνετε τον άνθρακα προκειμένου να αποφύγετε το χάος!

Δείτε ακόμη:Πιο λευκά δόντια με το κατάλληλο χρώμα κραγιόν

kolpo-gia-aspra-dontia2_

Τώρα, βουρτσίστε τα δόντια σας όπως κάνετε συνήθως, απλά μην ξεχάσετε να βουρτσίσετε και τα πίσω δόντια σας. Προκειμένου να εξαπλωθεί σωστά η πάστα του άνθρακα σε όλα σας τα δόντια!

Δείτε ακόμη:Προβλήματα υγείας που φαίνονται από τα δόντια

kolpo-gia-aspra-dontia3_

Δείτε ακόμη:Γιατί δεν πρέπει να βουρτσίζετε τα δόντια σας μετά απο κάποια γεύματα και αλλά κολπα

Μετά από 4 λεπτά ξεπλύντε με άφθονο νερό το στόμα σας! Το αποτέλεσμα θεαματικό. Δόντια πιο άσπρα και αστραφτερά από ποτέ!

kolpo-gia-aspra-dontia4_

Δείτε το βίντεο εδώ:

Πηγή: hefty.co
Close