ιδέες-για-ντύσιμο-με-φαρδιά παντελόνα-Χειμώνας 2023-

Οι φαρδιές παντελόνες είναι το απόλυτο trend για το 2023 και θα δούμε σήμερα μερικές ιδέες για να τις εντάξετε στην γκαρνταρόμπα σας τον Χειμώνα.

Οι παντελόνες είναι από τα αγαπημένα μας παντελόνια τόσο τον Χειμώνα όσο και το Καλοκαίρι αφού είναι αέρινες και άνετες. Κολακεύουν κάθε σωματότυπο και μπορείς να τις φορέσεις με κάθε μπλούζα, τοπ, φούτερ ή ακόμη και πουκάμισο.

Το 2023 η απόλυτη τάση είναι οι φαρδιές παντελόνες και φαίνεται πως θα φορεθούν πολύ ακόμη και τον Χειμώνα. Γι’ αυτό σήμερα μαζέψαμε για εσάς μερικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να εντάξετε τις φαρδιές παντελόνες στο στιλ σας. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες με φαρδιές παντελόνες το 2023: Μαύρη παντελόνα με μαύρο τοπ και μπεζ πουκάμισο

Μπορείς να φτιάξεις το απόλυτο καθημερινό ντύσιμο για την βόλτα σου, για τις υποχρεώσεις σου στο κέντρο ή για όποια άλλη στιγμή της ημέρας επιθυμείς να είσαι άνετη και φυσική. Μία φαρδιά μαύρη παντελόνα με ένα μαύρο τοπ και ένα μπεζ πουκάμισο για πανωφόρι. Ταιριάζει πολύ και με καπαρντίνες και μακριά πανωφόρια.

Φαρδιές παντελόνες: Η Νο1 τάση για το 2023

Ιδέες με φαρδιές παντελόνες το 2023: Λευκή αέρινη παντελόνα

Μπορείς για την δουλειά ή για κάθε επίσημη περίσταση να φορέσεις αυτήν την υπέροχη λευκή παντελόνα με πιέτες. Συνδύασε τη με καλσόν και ένα πέδιλο και φυσικά με το αγαπημένο σου πανωφόρι και κλέψε τις εντυπώσεις.

λευκή παντελόνα-με-πιέτες-ιδέες-

Ιδέες με φαρδιές παντελόνες το 2023: Γκρι παντελόνα με γκρι ζιβάγκο

Μπορείς να φτιάξεις το τέλειο ντύσιμο για την δουλειά ή για όποια άλλη στιγμή της ημέρας θέλετε με μία γκρι παντελόνα και ένα αγαπημένο ζιβάγκο. Ένα καπιτονέ μπουφάν θα σε κρατήσει ζεστή και θα αναδείξει αυτό το αθλητικό στιλ.

γκρι-παντελόνα-με-ζιβάγκο-ιδέες-

Ιδέες με φαρδιές παντελόνες το 2023: Μοβ παντελόνα με θαλασσί γούνινο πανωφόρι

Μπορείς να φτιάξεις ένα πολύχρωμο ντύσιμο για κάθε στιγμή που θες να είσαι επίσημη και περιποιημένη με μία μοβ παντελόνα, μία μοβ μπλούζα και ένα εντυπωσιακό γούνινο πανωφόρι σε θαλασσί χρώμα. Είναι ένας τέλειος συνδυασμός χρωμάτων μέσα στην καρδιά του Χειμώνα.

μοβ-φαρδιά παντελόνα-με-γούνινο πανωφόρι-ιδέες-

Ιδέες με φαρδιές παντελόνες το 2023: Boho ντύσιμο με παντελόνες

Η boho αισθητική δεν είναι απλά ντύσιμο, αλλά κουλτούρα. Έτσι μπορείς ακόμη και μέσα στον Χειμώνα να ντύνεσαι πιο boho αντιγράφοντας ας πούμε την παρακάτω εικόνα. Μπορείς να απογειώσεις αυτό το ντύσιμο με ένα μακρύ πανωφόρι, ζεστό και άνετο, σε boho σχέδια.

boho ντύσιμο-με-παντελόνα-ιδέες-

Δείτε ακόμα Ντύσιμο με γούνινες ζακέτες: Ιδέες με την πιο trendy τάση του 2023

ιδέες-για-ντύσιμο-με-φαρδιά παντελόνα-Χειμώνας 2023-

ιδέες-για-ντύσιμο-με-φαρδιά παντελόνα-Χειμώνας 2023-

Ιδέες με φαρδιές παντελόνες το 2023: Κοτλέ φαρδιά παντελόνα

Το κοτλέ είναι ένα ύφασμα που το επιλέγουμε πολύ συχνά τον Χειμώνα αφού είναι ζεστό και μοντέρνο. Διάλεξε μία κεραμιδί κοτλέ παντελόνα και ανέδειξε κάθε σου καθημερινή εμφάνιση. Είναι ένα πανέμορφο ντύσιμο που θα κολακέψει την σιλουέτα σου.

κοτλέ-φαρδιά παντελόνα-ιδέες-

ιδέες-για-ντύσιμο-με-φαρδιά παντελόνα-Χειμώνας 2023-

ιδέες-για-ντύσιμο-με-φαρδιά παντελόνα-Χειμώνας 2023-

Ιδέες με φαρδιές παντελόνες το 2023: Καρό παντελόνα

Το καρό είναι ένα σχέδιο που θα πρωταγωνιστήσει το 2023 και φυσικά αυτό ισχύει και στις φαρδιές παντελόνες. Διάλεξε την αγαπημένη σου καρό παντελόνα σε όποιο χρώμα σου αρέσει και σε κολακεύει και μαγνήτισε τα βλέμματα!

καρό-φαρδιά παντελόνα-ιδέες-

Ιδέες με φαρδιές παντελόνες το 2023: Φαρδιά παντελόνα με παγιέτα

Η παγιέτα είναι η Νο1 τάση στα ρούχα. Αστραφτερή και μοντέρνα είναι ικανή να σε κάνει να δείχνεις σαγηνευτικά όμορφη σε κάθε περίσταση, ειδικά στις επίσημες. Έτσι μία φαρδιά παντελόνα με παγιέτα σίγουρα θα γίνει η αγαπημένη σου και δεν θα χορταίνεις να την φοράς.

Φαρδιές παντελόνες: Η Νο1 τάση για το 2023

ιδέες-για-ντύσιμο-με-φαρδιά παντελόνα-Χειμώνας 2023-

ιδέες-για-ντύσιμο-με-φαρδιά παντελόνα-Χειμώνας 2023-

Ιδέες με φαρδιές παντελόνες το 2023: Ανδρόγυνο look με παντελόνα

Διάλεξε μία παντελόνα με κουμπί στον καβάλο και συνδύασέ την με ένα ανδρόγυνο vintage σακάκι σαν την παρακάτω εικόνα. Θα είναι μία εικόνα που θα κλέψει την παράσταση και θα μαγνητίσει τα βλέμματα και σίγουρα θα ξεχωρίσεις για το στιλ σου.

φαρδιά παντελόνα-με-σακάκι-ιδέες-

Δείτε ακόμα Ντύσιμο με φαρδιά jean: Η πιο hot τάση για το 2023

ιδέες-για-ντύσιμο-με-φαρδιά παντελόνα-Χειμώνας 2023-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη

Close