ιδέες-για-φαρδιά jean-τον-Χειμώνα 2023-τάσεις 2023-

Τα φαρδιά jean είναι η πιο hot τάση για το 2023 και στο σημερινό άρθρο θα δούμε μερικές ιδέες για να το εντάξετε στο στιλ σας. Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να το συνδυάσουμε και ποια σχέδια θα πρωταγωνιστήσουν;

Τα jean είναι από τα αγαπημένα παντελόνια γυναικών και αντρών αφού φοριούνται και στην καθημερινότητα και σε πιο επίσημες εμφανίσεις, με τους σωστούς συνδυασμούς. Συνδυάζονται εύκολα, κολακεύουν κάθε σιλουέτα και είναι παντός καιρού.

Δεν φεύγουν ποτέ από τις τάσεις, απλά διαφοροποιούνται ανάλογα την εποχή και την μόδα. Το 2023 φαίνεται πως τα φαρδιά jean θα πρωταγωνιστήσουν με τις γυναίκες να τα επιλέγουν σε κάθε καθημερινή τους εμφάνιση. Θα δούμε μερικές ιδέες για να τα συνδυάσουμε και για να τα αναδείξουμε. Διαβάστε παρακάτω: 

Ντύσιμο με φαρδιά jean το 2023: Μαύρο φαρδύ jean σε ίσια γραμμή

Τα φαρδιά jean κυκλοφορούν στην αγορά σε πολλά σχέδια και μήκη, ανάλογα τον σωματότυπο. Μπορείς να βρεις ένα φαρδύ jean σαν το παρακάτω σε ίσια γραμμή και με ψηλό καβάλο, που θα σε κάνει να δείχνεις ψηλόλιγνη. Συνδύασέ το με ένα λευκό πουκάμισο και κλέψε την παράσταση στην δουλειά.

Ντύσιμο με φαρδιά jean: Η πιο hot τάση για το 2023

Ντύσιμο με φαρδιά jean το 2023:  Φαρδύ jean με σκισίματα

Τα jean με σκισίματα είναι τάση από το Φθινόπωρο του 2022 και φαίνεται και πως το 2023 θα βρίσκονται στην πρώτη επιλογή των γυναικών. Βρες ένα φαρδύ jean στο παραδοσιακό θαλασσί με μοντέρνα σκισίματα και συνδύασε το με ένα λευκό ή θαλασσί πουκάμισο και ένα ανδρόγυνο σακάκι.

Για να κάνεις το ντύσιμό σου πιο εξτρίμ και περιπετειώδες, άσε μερικά κουμπιά του πουκαμίσου ανοιχτά. Τα ανδρόγυνα πουκάμισα είναι η τελευταία λέξη της μόδας και τα φαρδιά jean η καλύτερη επιλογή για να τα αναδείξεις.

φαρδύ jean-με-σκισίματα-πουκάμισο-και-σακάκι-ιδέες-

Ντύσιμο με φαρδιά jean το 2023: Τα φαρδιά jean σε κάθε περίσταση

Τα φαρδιά jean εκπληρώνουν τις ανάγκες των γυναικών για ένα παντελόνι που μπορούν να το φορέσουν στην δουλειά, στο σπίτι, στις υποχρεώσεις τους στο κέντρο, ακόμη και στην βόλτα τους. Μπορείς να τα συνδυάσεις με μοντέρνα τοπ, σακάκια, αρβυλάκια, sneakers ακόμη και γόβες αν σου αρέσει να πειραματίζεσαι.

φαρδύ jean-με-αρβυλάκια-ιδέες-

Ντύσιμο με φαρδιά jean το 2023: Φαρδύ jean σε σχέδιο φόρμας

Το φαρδύ jean είναι μία αγαπημένη επιλογή για τις χαλαρές εμφανίσεις των γυναικών εξαιτίας της χαλαρής εφαρμογής του και της άνεσης που προσφέρει. Δεν σε σφίγγει και δεν σε δυσκολεύει στις κινήσεις. Έτσι ένα μοντέρνο jean με σχέδια σαν αθλητικής φόρμας, περνάει το μήνυμα!

φαρδύ jean-σαν-αθλητική φόρμα-με-jean jacket-ιδέες-

Δείτε ακόμα Ντύσιμο με καρό παντελόνι: Οι πιο μοντέρνες ιδέες για τον Χειμώνα 2023

ιδέες-για-φαρδιά jean-τον-Χειμώνα 2023-τάσεις 2023-

Ντύσιμο με φαρδιά jean το 2023: Παίξε με τα έντονα χρώματα στις γόβες

Το φαρδύ jean είναι όμορφο αλλά για να το φορέσεις και για να μην σε φορέσει, πρέπει να ξέρεις πως να το αναδείξεις. Έτσι ένα ζευγάρι γόβες σε έντονα χρώματα θα σε βοηθήσουν να δώσεις μία νότα στιλ στο ντύσιμό σου.

φαρδύ jean-με-σακάκι-ιδέες-

Ντύσιμο με φαρδιά jean το 2023: Φόρα το jean μέσα από τα αρβυλάκια

Για ένα πιο ροκ ντύσιμο μπορείς να βάλεις τα μπατζάκια μέσα από ένα ζευγάρι αρβυλάκια. Κάνε τα μπατζάκια να έχουν ένα ελαφρύ φούσκωμα και το ντύσιμό σου θα απογειωθεί. Ένα μπλε ηλεκτρίκ φούτερ και ένα πανωφόρι θα ολοκληρώσουν το στιλ σου.

φαρδύ jean-με-αρβυλάκια-μπλε φούτερ-και-πανωφόρι-ιδέες-

ιδέες-για-φαρδιά jean-τον-Χειμώνα 2023-τάσεις 2023-

Ντύσιμο με φαρδιά jean το 2023: Boho ντύσιμο με φαρδύ jean

Φυσικά ένα τέτοιο jean μπορεί να ολοκληρώσει ένα boho ντύσιμο. Για να το πετύχεις αυτό, φόρεσε ένα boho πανωφόρι με καλοκαιρινές αποχρώσεις και σχέδια ακόμη και μέσα στην καρδιά του Χειμώνα. Βλέπεις ότι η εικόνα είναι τόσο όμορφη που κόβει την ανάσα.

boho ντύσιμο-με-jean-και-πανωφόρι-ιδέες-

ιδέες-για-φαρδιά jean-τον-Χειμώνα 2023-τάσεις 2023-

ιδέες-για-φαρδιά jean-τον-Χειμώνα 2023-τάσεις 2023-

Ντύσιμο με φαρδιά jean το 2023: Μαύρο jean με ραφές

Ένα τέτοιο jean δεν μπορεί να λείπει από την ντουλάπα σου. Ένα μαύρο jean με μοντέρνες ραφές που κάνει το παντελόνι σου πιο σικάτο. Μπορείς να το συνδυάσεις με λευκό πουλόβερ, λευκό πουκάμισο ή ό,τι άλλο σου αρέσει ενώ κυκλοφορεί στην αγορά και σε μπλε παραδοσιακό jean χρώμα.

μαύρο jean-με-ραφές-ιδέες-

ιδέες-για-φαρδιά jean-τον-Χειμώνα 2023-τάσεις 2023-

ιδέες-για-φαρδιά jean-τον-Χειμώνα 2023-τάσεις 2023-

Ντύσιμο με φαρδιά jean το 2023: Πες ναι στο animal print

Η αλήθεια είναι ότι το animal print φοριέται πολύ από τις αρχές του Φθινοπώρου οπότε δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε και μία τέτοια ιδέα στο σημερινό άρθρο. Ένα φαρδύ jean συνδυασμένο με ένα animal print πανωφόρι που είναι απλά υπέροχο!

μαύρο jean-με-animal print πανωφόρι-ιδέες-

Δείτε ακόμα Ντύσιμο με μακριά πουλόβερ: Όλες οι τάσεις για τον Χειμώνα 2023

ιδέες-για-φαρδιά jean-τον-Χειμώνα 2023-τάσεις 2023-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη

Close