Ιδέες για festive χτενίσματα_

Σήμερα θα δούμε μαζί festive χτενίσματα.  Festive χτενίσματα σε μακρυά και πιο κοντά μαλλιά, festive χτενίσματα με κότσους και πολλές ακόμη ιδέες.

Τα festive χτενίσματα, είναι άκρως σικ χτενίσματα που οι γυναίκες επιλέγουν αποκλειστικά για τις επίσημες εμφανίσεις σου. Μπορεί προς το παρόν οι επίσημες εμφανίσεις μας να μην υπάρχουν, όμως όπως όλα δείχνουν η καραντίνα σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της.

Δείτε ακόμα 2021: Ιδέες για νεανικά χτενίσματα με κοτσίδες & κοτσιδάκια

Οπότε, είναι καλό να ξεκινήσουμε σιγά σιγά να ενημερωνόμαστε σχετικά με τα festive χτενίσματα! Τα festive χτενίσματα, είναι σικ χτενίσματα που μοιάζουν με υπερπαραγωγή για να κάνουν τα επίσημα outfits των γυναικών, να απογειωθούν ακόμη περισσότερο.

 

Εντυπωσιακοί κότσοι, υπέροχες κοτσίδες, μακριά ίσια ή μαλλιά με μπούκλες που σε κάνουν να δείχνεις σαν νεράιδα, όπως επίσης και μερικές ιδέες για festive χτενίσματα σε καρέ μαλλιά. Οι ιδέες που συγκεντρώσαμε για εσένα, πιστεύουμε ότι θα σου αρέσουν. Κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ σου λοιπόν και διάβασε παρακάτω: 

Ιδέες για festive χτενίσματα:Festive γυναικείο χτένισμα σε καρέ μαλλιά με πλεξούδες

Θα ξεκινήσουμε το σημερινό μας άρθρο με ένα festive χτένισμα που αφορά τις γυναίκες με καρέ μαλλιά. Είναι γνωστό ότι όσο κι αν αγαπάμε τα καρέ μαλλιά, δεν μας δίνουν και πολλές επιλογές στα χτενίσματα. Μπορείς λοιπόν στην επίσημη εμφάνισή σου, να ισιώσεις τα καρέ σου μαλλιά και να τα κάνεις να δείχνουν πιο ρομαντικά με δύο όμορφες πλεξούδες.

Festive γυναικείο χτένισμα σε καρέ μαλλιά με πλεξούδες

Τα festive χτενίσματα είναι από τα πιο όμορφα, αφού προορίζονται για τις επίσημες εμφανίσεις μας. Σε έναν γάμο, σε μία βάφτιση ή σε μία επαγγελματική δεξίωση, το παρακάτω χτένισμα θα σου αρέσει πολύ! Μακριά σπαστά μαλλιά με μία υπέροχη πλεξούδα που καταλήγει σε έναν πανέμορφο κότσο. Ρομαντικό, festive και άκρως νεανικό χτένισμα!

festive γυναικείο χτένισμα σε μακριά μαλλιά με κότσο

Η παρακάτω αλογοουρά είναι άκρως festive. Είναι ένα χτένισμα πολύ ρομαντικό και σικ που θα μπορούσαμε άνετα να το δούμε ακόμη και σε μία νυφούλα. Αν ετοιμάζεσαι να επισημοποιήσεις την σχέση σου λοιπόν, το παρακάτω χτένισμα μπορεί και να σου αρέσει!

νυφικό χτένισμα με κοτσίδα

Ιδέες για festive χτενίσματα: Festive γυναικείο χτένισμα με κότσο και λουλούδια

Άλλο ένα festive χτένισμα που μπορεί να γίνει κι ένα υπέροχο νυφικό χτένισμα. Ένας ψηλός και σικ κότσος με όμορφο στεφάνι από διακριτικά λουλούδια. Αν θέλεις να κλέψεις τις εντυπώσεις στην επίσημη εμφάνισή σου, αυτό το χτένισμα σίγουρα θα σε βοηθήσει να πιάσεις τον στόχο σου!

Festive γυναικείο χτένισμα με κότσο και λουλούδια

Το παρακάτω festive χτένισμα μπορείς να το κάνεις και μόνη σου στο σπίτι. Αν έχεις συσκευή για μπούκλες, κάνε όλα τα μαλλιά σου μπούκλες. Αν πάλι δεν έχεις συσκευή για μπούκλες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ισιοτική σου. Παίρνεις μία μία την τούφα και κάνεις μία μικρή στροφή με την ισιοτική κρατώντας την τούφα. Η μπούκλα είναι έτοιμη.

Όταν τελειώσεις με τις μπούκλες σου λοιπόν, μπορείς με μερικά τσιμπιδάκια στα χρώματα των μαλλιών σου, να πιάσεις μερικά μαλλιά σου πάνω. Για να ολοκληρώσεις το χτένισμα, διάλεξε το αγαπημένο σου τσιμπιδάκι με σικ σχέδιο.

festive γυναικείο χτένισμα με μπούκλες μαλλιά

Τα στεφάνια με λουλούδια και φύλλα, είναι σίγουρα ένα αξεσουάρ αρκετά ρομαντικό. Κάνει ακόμη και τα πιο απλά χτενίσματα να δείχνουν festive. Μπορείς λοιπόν να διαλέξεις το αγαπημένο σου στεφάνι και να το συνδυάσεις με το festive χτένισμα που σου ταιριάζει περισσότερο. Η παρακάτω εικόνα, μπορεί να σου δώσει την ιδέα που έψαχνες.

festive γυναικείο χτένισμα σε σπαστά μαλλιά με λουλούδια

Ιδέες για festive χτενίσματα: Festive γυναικείο χτένισμα σε καστανά μακριά μαλλιά

Άλλο ένα festive χτένισμα που μπορούμε να το κάνουμε και μόνες μας στο σπίτι. Με μία ισιωτική ακολουθούν την ίδια διαδικασία που θα ακολουθούσες για να φτιάξεις τις μπούκλες σου. Στη συνέχεια πιάνεις τα μισά μαλλιά πάνω και τα άλλα μισά μαλλιά κάτω και είσαι έτοιμη!

Ιδέες για festive χτενίσματα_Festive γυναικείο χτένισμα σε καστανά μακριά μαλλιά 

Για να φτιάξεις το παρακάτω festive χτένισμα μόνη σου μπορείς να ακολουθήσεις την εξής απλή διαδικασία. Ισιώνεις τα μαλλιά σου και στην συνέχεια τα πιάνεις έναν κότσο. Τον δένεις με ένα λαστιχάκι στα χρώματα των μαλλιών η με μερικά τσιμπιδάκια. Πανεύκολο και festive.

festive γυναικείο χτένισμα με κότσο σε ξανθά μαλλιά

Οι ponytaile αλογοουρές είναι ένα χτένισμα που σίγουρα όλες οι γυναίκες αγαπάμε να κάνουμε. Μπορείς λοιπόν να δημιουργήσεις ένα υπέροχο festive χτένισμα κάνοντας μία ponytaile αλογοουρά. Η παρακάτω εικόνα κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, οπότε μπορείς να την αντιγράψεις κι εσύ!

festive χτένισμα με ponytaile αλογοουρά

Ένα υπέροχο festive χτένισμα με την πιο απλή διαδικασία. Σπαστά μαλλιά που πέφτουν μαγικά πάνω στους ώμους σου με έναν μικρό κότσο που μοιάζει με στολίδι. Είναι ένα υπέροχο χτένισμα που θα σε κάνει να δείχνεις σαν νεράιδα. Μην το σκέφτεσαι παραπάνω, επέλεξε το!

festive γυναικείο χτένισμα με μπούκλες και κότσο σε ξανθά μαλλιά

Ιδέες για festive χτενίσματα:Festive γυναικείο χτένισμα σε σπαστά καστανά μαλλιά

Μερικές φορές μπορείς να κάνεις μία υπέροχη επίσημη εμφάνιση με festive χτενίσματα, που να μην είναι και…υπερπαραγωγή. Το παρακάτω χτένισμα ταιριάζει απόλυτα σε γυναίκες που τους αρέσουν τα απλά πράγματα και που έχουν περάσει τα 40 τους χρόνια. Είναι σικ και σου προσθέτει κύρος.

Festive γυναικείο χτένισμα σε σπαστά καστανά μαλλιά 

Αν σου αρέσουν οι μπούκλες, μπορείς να κάνεις έντονες μπούκλες στις άκρες των μαλλιών σου. Είναι ένα χτένισμα συνηθισμένο που όμως πάντα θα κλέβει τις εντυπώσεις. Κάνει την γυναίκα να μοιάζει σικ και σίγουρα το παρακάτω χτένισμα δεν έχει ηλικία!

festive χτένισμα με μπούκλες

Επειδή τα ίσια μαλλιά είναι τάση τα τελευταία χρόνια, μπορεί στην επίσημη εμφάνισή σου, να επιλέξεις να ισιώσεις τα μαλλιά σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να τα ισιώσεις και ίσως να πιάσεις μερικές μικρές τούφες μαλλιών με τσιμπιδάκια στην άκρη. για να δώσεις έναν ιδιαίτερο τόνο στο χτένισμά σου.

festive ίσια μαλλιά

Άλλη μία ιδέα για festive χτένισμα με άκρες που σπάζουν! Είναι ένα σικ χτένισμα που ταιριάζει σε γυναίκες κάθε ηλικίας. Πρέπει λοιπόν να το επιλέξεις κι εσύ. Σε έναν γάμο, σε μία βάφτιση ή σε ένα επαγγελματικό επίσημο meeting, το παρακάτω festive χτένισμα θα σε κάνει να λάμψεις!

festive χτένισμα με σπαστές άκρες

Ιδέες για festive χτενίσματα:Festive γυναικείο χτένισμα σε καρέ μαλλιά

Αν έχεις καρέ μαλλιά και θέλεις ένα πιο girly festive χτένισμα, μπορείς να επιλέξεις να κάνεις δύο γαλλικά κοτσιδάκια στην κορυφή των μαλλιών σου. Είναι ένα δροσερό festive χτένισμα που θα αναδείξει την νεανικότητά σου!

Festive γυναικείο χτένισμα σε καρέ μαλλιά 

Μπορεί να έχεις καρέ μαλλιά όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχεις επιλογές στα festive χτενίσματα. Η παρακάτω φωτογραφία για παράδειγμα, είναι μία μοναδική ιδέα που ταιριάζει σε γυναίκες μα καρέ μαλλιά, κάθε ηλικίας!

festive πλεξουδάκια σε καρέ μαλλιά _

Αν έχεις μαλλιά λίγο πιο πάνω από τον ώμο τότε μπορείς με το παρακάτω χτένισμα να θυμίσεις Μέριλιν Μονρό! Είναι ένα άκρως σικ χτένισμα που ταιριάζει σε γυναίκες κάθε ηλικίας. Είναι vintage και σίγουρα προσφέρει το festive που αναζητούσες για να ολοκληρώσεις την εικόνα σου.

festive χτένισμα σε καρέ μαλλιά_

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

All photos via Pinterest

Close