ιδέες-για-φλοράλ-φορέματα-την-Άνοιξη-

Φλοράλ φορέματα: 18 Ανοιξιάτικες ιδέες . 18 Ανοιξιάτικες ιδέες με μοντέρνα φλοράλ φορέματα για την Άνοιξη.

Τα φλοράλ φορέματα βρίσκονται για άλλη μία χρονιά στις τάσεις όσων αφορά το γυναικείο ντύσιμο την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022. Πώς να μην είναι άλλωστε; Χαρούμενα χρώματα και ζωγραφισμένα λουλούδια σε όλο το μήκος των φορεμάτων κάνει το γυναικείο στιλ για τα καλά ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό.

Σήμερα θα μοιραστούμε μερικές ιδέες για φλοράλ φορέματα την Άνοιξη. Φορέματα ως επί το πλείστον ρομαντικά και αέρινα με μακριά μανίκια όμως ελαφρύ ύφασμα για να ταιριάξουν απόλυτα στις ανοιξιάτικες ανάγκες. Όμως υπάρχουν και πιο μοντέρνες, νεανικές προτάσεις με μίνι φλοράλ φορέματα. Διαβάστε παρακάτω:

Φλοράλ φορέματα:  Ανοιξιάτικες ιδέες Μπεζ μίνι φλοράλ φόρεμα με κόψιμο στην μέση

Στις τάσεις για την σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022 υπάρχουν τα φλοράλ φορέματα, τα μίνι φορέματα και οι μίνι φούστες και τα μοντέρνα κοψίματα. Το παρακάτω φόρεμα συνδυάζει και τις τρεις τάσεις μαζί. Έτσι ένα μοντέρνο μίνι φλοράλ φόρεμα με μοντέρνο κόψιμο στην μέση θα σε αναδείξει στις επίσημες ανοιξιάτικες εξόδους σου.

Φλοράλ φορέματα: 18 ιδέες για την Άνοιξη

Φλοράλ φορέματα:  Ανοιξιάτικες ιδέες Κίτρινο φλοράλ φόρεμα με σκίσιμο στην μέση

Ένα αέρινο κίτρινο φλοράλ φόρεμα που κουμπώνει με κουμπιά – σαν πουκάμισο – και έχει ένα σ3ξυ αλλά και διακριτικό κόψιμο στην μέση, θα αναδείξει κάθε σου ανοιξιάτικη έξοδο και θα σε κάνει να δείχνεις ανάλαφρη και χαλαρή με τον πιο μοντέρνο και καλαίσθητο τρόπο.

κίτρινο-φλοράλ-φόρεμα-για-την-Άνοιξη-ιδέες-

Φλοράλ φορέματα: Ανοιξιάτικες ιδέες Μπεζ φόρεμα με vintage λουλούδια

Για τις επίσημες περιστάσεις της Άνοιξης μπορείς σίγουρα να επιλέξεις ένα μοντέρνο αλλά και ρομαντικό μπεζ φλοράλ φόρεμα με vintage λουλούδια. Τα κεντητά λουλούδια πάνω στο ύφασμα του φορέματος κάνουν το φόρεμα αυτό να δείχνει βγαλμένο από μία άλλη εποχή και αυτό είναι που μας έκανε να το αγαπήσουμε τόσο.

μπεζ-φλοράλ φόρεμα-για-την-Άνοιξη-ιδέες-

Φλοράλ φορέματα: Ανοιξιάτικες ιδέες Τιρκουάζ φλοράλ φόρεμα

Το τιρκουάζ είναι ένα χρώμα χαρούμενο και απόλυτα ανοιξιάτικο. Μπορείς λοιπόν τις τελευταίες μέρες του Μάη όπου οι θερμοκρασίες θα έχουν ανέβει αισθητά να φορέσεις και να απογειώσεις ένα τιρκουάζ φλοράλ φόρεμα με ροζ και λευκά λουλούδια.

τιρκουάζ-φλοράλ-φόρεμα-για-την-Άνοιξη-ιδέες-

Φλοράλ φορέματα:  Ανοιξιάτικες ιδέες Μαύρο μάξι φλοράλ φόρεμα

Φυσικά ακόμη και στο σχέδιο του φλοράλ το μαύρο έχει θέση αφού είναι ένα χρώμα παντός καιρού και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Ένα αέρινο μάξι μαύρο φόρεμα με φούξια λουλούδια δημιουργεί την τέλεια αντίθεση και μπορεί να σε απογειώσει σε κάθε περίσταση.

μαύρο-φλοράλ-μάξι φόρεμα-την-Άνοιξη-ιδέες-

Δείτε ακόμα Mules shoes: 19 ιδέες για την Άνοιξη

ιδέες-για-φλοράλ-φορέματα-την-Άνοιξη- ιδέες-για-φλοράλ-φορέματα-την-Άνοιξη-

Φλοράλ φορέματα:  Ανοιξιάτικες ιδέες Μπλε φόρεμα με χρωματιστά λουλούδια

Φυσικά το μπλε είναι ένα εξαιρετικό χρώμα για το ντύσιμό σου την Άνοιξη, ειδικά όταν το απογειώνει το φλοράλ σχέδιο. Έτσι μην φοβηθείς φέτος την Άνοιξη να επιλέξεις για κάθε σου περίσταση ένα φωτεινό μπλε φόρεμα με χρωματιστά λουλούδια, σαν την κοπέλα της παρακάτω φωτογραφίας.

μπλε-φλοράλ-φόρεμα-με-χρωματιστά-λουλούδια-την-Άνοιξη-

Φλοράλ φορέματα:  Ανοιξιάτικες ιδέες  Μαύρο μίνι φόρεμα με vintage λουλούδια

Μπορείς να επιλέξεις για μία καθημερινή αλλά και μία επίσημη περίσταση ένα μαύρο φόρεμα με υπέροχα vintage λουλούδια που θα απογειώσουν το στιλ σου και θα σε κάνουν να δείχνεις πιο κομψή από ποτέ. Αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσεις αφού θα μαγνητίσεις τα βλέμματα.

μαύρο-μίνι-φλοράλ φόρεμα-την-Άνοιξη-ιδέες-

Ανοιξιάτικες ιδέες Λευκό φλοράλ φόρεμα με λαιμό

Το λευκό είναι ένα άκρως ρομαντικό και όμορφο χρώμα όταν μιλάμε για αέρινα φλοράλ φορέματα. Το παρακάτω είναι ρομαντικό εξαιτίας του μάκρους του, του χρώματός του αλλά και του λαιμού που το κάνει να δείχνει βγαλμένο από μία άλλη εποχή. Μοναδική επιλογή για τις επίσημες περιστάσεις.

λευκό-μάξι-φλοράλ φόρεμα-την-Άνοιξη-ιδέες- ιδέες-για-φλοράλ-φορέματα-την-Άνοιξη- ιδέες-για-φλοράλ-φορέματα-την-Άνοιξη- ιδέες-για-φλοράλ-φορέματα-την-Άνοιξη- ιδέες-για-φλοράλ-φορέματα-την-Άνοιξη- ιδέες-για-φλοράλ-φορέματα-την-Άνοιξη-

Λευκό φλοράλ φόρεμα με κίτρινα λουλούδια

Η αντίθεση του λευκού και του κίτρινου είναι άκρως μοντέρνα και σίγουρα μπορεί να γίνει και μία ρομαντική και κλασική πρόταση όταν μιλάμε για ένα μάξι φόρεμα σαν και το παρακάτω. Ιδανικό για το πρώτο ραντεβού ή κάποια επίσημη έξοδό σου την Άνοιξη.

λευκό-φλοράλ-μάξι φόρεμα-την-Άνοιξη-ιδέες- ιδέες-για-φλοράλ-φορέματα-την-Άνοιξη-

Δείτε ακόμα Ντύσιμο Μαρτίου 2022: 16 μοντέρνες ιδέες

ιδέες-για-φλοράλ-φορέματα-την-Άνοιξη-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη

Close