Φορέματα πουλόβερ: Δείτε 15 μοντέρνα σχέδια & χρώματα για τον Χειμώνα

Φορέματα πουλόβερ: Δείτε 15 μοντέρνα σχέδια και χρώματα για τον Χειμώνα του 2022. Τα φορέματα πουλόβερ είναι η νέα τάση του Χειμώνα και δες μερικές ιδέες.

Τα πουλόβερ κάθε Χειμώνα γίνονται απαραίτητα αφού μας κρατούν ζεστές και ταιριάζουν με κολάν και με τζιν. Ένα ζεστό πουλόβερ μπορεί να αναδείξει την εμφάνισή μας τόσο στην δουλειά όσο και στο σχολείο, στην σχολή ή ακόμη και στην βόλτα με τις κολλητές και το άλλο μας μισό.

Κι αν ένα απλό πουλόβερ είναι μοντέρνο και όμορφο, ένα φόρεμα πουλόβερ κλέβει πραγματικά την παράσταση. Τα φορέματα πουλόβερ είναι η νέα τάση του Χειμώνα και οι γυναίκες ήδη ανυπομονούν να τα φορέσουν. Αυτή η τάση ξεκίνησε μερικά χρόνια πριν.

Δείτε ακόμα Πως να συνδυάσεις το φθηνό πουλόβερ και να μοιάζει πανάκριβο!

Οι γυναίκες πολλές φορές φορούσαν τα oversized πουλόβερ τους σαν φόρεμα. Μίνι φορέματα πουλόβερ που κάνουν την εμφάνισή μας πιο σ3ξυ αλλά είναι πάντα τόσο μοντέρνα και ζεστά. Στο σημερινό μας άρθρο θα σας παρουσιάσουμε 15 μοντέρνα φορέματα πουλόβερ για να επιλέξεις. Διαβάστε παρακάτω:

Σκούρο μπλε φόρεμα πουλόβερ με φόρμα

Τα φορέματα πουλόβερ μπορούν να συνδυαστούν ακόμη και με παντελόνια τον Χειμώνα. Αν λοιπόν πέσουν οι θερμοκρασίες πολύ μπορείς να επιλέξεις ένα μακρύ φόρεμα πουλόβερ. Για να κρατήσεις τα πόδια σου ακόμη πιο ζεστά μπορείς να επιλέξεις μία στενή μαύρη φόρμα.

μπλε-φόρεμα-πουλόβερ-ιδέες-

Πορτοκαλί φόρεμα πουλόβερ

Φυσικά μπορείς να βρεις το αγαπημένο σου φόρεμα πουλόβερ σε όλα τα μεγέθη και σε όλα τα χρώματα. Ένα φωτεινό πορτοκαλί θα σου ταίριαζε πολύ και θα έδινε φως σε μία μουντή χειμωνιάτικη μέρα. Όπως βλέπεις και στην παρακάτω φωτογραφία μπορείς να το επιλέξεις σε όλες τις περιστάσεις.

plus size-φόρεμα πουλόβερ-σε-πορτοκαλί-χρώμα-τάσεις-

Μίνι φόρεμα πουλόβερ με καστόρινες μπότες over the knee

Αν θέλεις ένα σ3ξυ αλλά και σικ ντύσιμο για τον καφέ σου ή την δουλειά σου, τότε μπορείς να επιλέξεις ένα υπέροχο φόρεμα πουλόβερ σε μπεζ απόχρωση και να το συνδυάσεις με ιδίου χρώματος over the knee μπότες σε καστόρινο ύφασμα.

μίνι-φόρεμα-πουλόβερ-με-καστόρινες-over the knee-μπότες-

Μάξι φόρεμα πουλόβερ

Φυσικά τα φορέματα πουλόβερ δεν κυκλοφορούν στην αγορά μόνο σε μίνι. Μπορείς να βρεις ένα υπέροχο φόρεμα πουλόβερ και σε μάξι μήκος και θα δείχνεις το ίδιο σικ και εντυπωσιακή. Είναι μία εξαιρετική επιλογή για την δουλειά και όχι μόνο.

Φορέματα πουλόβερ: Δείτε 15 μοντέρνα σχέδια & χρώματα για τον Χειμώνα

Φορέματα πουλόβερ: Δείτε 15 μοντέρνα σχέδια & χρώματα για τον Χειμώνα

Τα φορέματα πουλόβερ δεν έχουν ηλικία

Ο λόγος που αγαπάμε αυτήν την τάση είναι διότι μπορεί να την υιοθετήσει κάθε γυναίκα ανεξαρτήτου ηλικίας. Είναι σίγουρα πολύ μοντέρνα όμως ποιος είπε ότι οι γυναίκες άνω των 40 δεν δικαιούνται να είναι μοντέρνες; Διάλεξε λοιπόν το αγαπημένο σου φόρεμα πουλόβερ και κλέψε τις εντυπώσεις!

μπεζ-φόρεμα πουλόβερ-με-καφέ μπότες-ιδέες-

Δείτε ακόμα 15 ιδέες για Πλισέ φούστες: Η απόλυτη τάση του 2022

φόρεμα πουλόβερ-με-over the knee-μπότες-

Φόρεμα πουλόβερ με δερμάτινη ζώνη

Αν θέλεις να δείξει το αγαπημένο σου φόρεμα πουλόβερ ακόμη πιο όμορφο και εντυπωσιακό μπορείς να το αναδείξεις με μία δερμάτινη ζώνη. Αν το φόρεμα πουλόβερ σου είναι σε μπεζ αποχρώσεις μία καφέ ζώνη ταιριάζει απόλυτα ενώ σε άλλες περιπτώσεις μπορείς να διαλέξεις μαύρη ζώνη ή κάποια ζώνη στο χρώμα της επιλογής σου.

ιδέες-με-φορέματα πουλόβερ-

Φόρεμα πουλόβερ σε κεραμιδί χρώμα

Κάθε χρόνο το κεραμιδί χρώμα είναι μία κλασική και αγαπημένη επιλογή για τα χειμωνιάτικα outfit μας. Έτσι σίγουρα στα μαγαζιά θα βρεις ένα φόρεμα πουλόβερ σε κεραμιδί απόχρωση για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Σίγουρα θα σου ταιριάζει πολύ!

φόρεμα-πουλόβερ-σε-κεραμιδί-χρώμα-μόδα-

Σικ φόρεμα πουλόβερ σε γκρι χρώμα

Το παρακάτω φόρεμα έχει ένα τόσο σικ κόψιμο που μπορεί να σε απογειώσει ακόμη και στο επαγγελματικό σου meeting. Σε γκρι απόχρωση που παραμένει κλασική και αγαπημένη όσα χρόνια κι αν περάσουν. Αξίζει λοιπόν να του δώσεις μία ευκαιρία και δε θα το μετανιώσεις.

μάξι-γκρι-φόρεμα πουλόβερ-ιδέες- μάξι-καφέ-φόρεμα πουλόβερ-ιδέες-

Μοβ εφαρμοστό μάξι φόρεμα πουλόβερ

Για σένα που αγαπάς τα εφαρμοστά φορέματα θέλουμε να σου προτείνουμε να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου και το φόρεμα πουλόβερ. Συνήθως είναι αέρινα όμως μπορείς να βρεις και εφαρμοστά φορέματα πουλόβερ που είναι το ίδιο εντυπωσιακά σε όλα τα χρώματα.

μάξι-μοβ-φόρεμα πουλόβερ-ιδέες- φόρεμα-πουλόβερ-με-καφέ-κολάν-ιδέες-

μπεζ-φόρεμα-πουλόβερ-με-over the knee μπότες-ιδέες-

Κάνε το oversized πουλόβερ σου φόρεμα!

Κι αν στην ντουλάπα σου υπάρχει ένα oversized πουλόβερ που αγαπάς πολύ δεν χρειάζεται να μπαίνεις σε περιττά έξοδα και να αγοράζεις καινούρια ρούχα. Μπορείς να το φορέσεις χωρίς κάποιο παντελόνι και αμέσως θα γίνει ένα εκπληκτικό φόρεμα πουλόβερ.

oversized πουλόβερ-ιδέες-συνδυασμοί-

Φόρεμα πουλόβερ για όλες τις περιστάσεις

Τέλος η παρακάτω πρόταση αποτελεί μία απόδειξη ότι τα φορέματα πουλόβερ μπορούν πραγματικά να σε συντροφεύσουν σε κάθε στιγμή της καθημερινότητας. Στον καφέ με τις κολλητές, στο πρώτο ραντεβού, σε μία νυχτερινή έξοδο, στην δουλειά, στο σχολείο ή στην σχολή!

φόρεμα-πουλόβερ-σε-χρώμα-σάπιο μήλο-

Φορέματα πουλόβερ: Δείτε 15 μοντέρνα σχέδια & χρώματα για τον Χειμώνα Φορέματα πουλόβερ: Δείτε 15 μοντέρνα σχέδια & χρώματα για τον Χειμώνα

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close