Φτιάξτε την πιο εντυπωσιακή τριπλόγυριστή πλεξούδα για τη μικρή σας πριγκίπισσα!( video)

Όλες οι μανούλες είμαστε συνέχεια πολύ απασχολημένες καθώς πάντα όλο και κάτι μένει να κάνουμε στο σπίτι… Ωστόσο, όταν το παιδί μας θέλει, παρόλου τις δουλειές που έχουμε να του φτιάξουμε και ένα υπέροχο χτένισμα, κάποιες φορές αυτό είναι αδύνατο καθώς είναι μια χρονοβόρα διαδικασία.

Δείτε ακόμη: Ξεκαρδιστικά παιδικά χτενίσματα από τη δεκαετία του ’80!

Αλλά εμείς βρήκαμε για εσάς, ένα απίστευτο βίντεο που θα σας καθοδηγήσει να φτιάξετε στις μικρές σας πριγκίπισσες μια υπέροχη πλεξούδα, η οποία σίγουρα θα εντυπωσιάσει! Δεν είναι χρονοβόρο χτένισμα και έτσι και εσείς θα τελειώσετε νωρίς με τα μαλλιά της μικρής σας και αυτή θα είναι τρισευτυχισμένη με το αποτέλεσμα!

Δείτε ακόμη: 9 φυσικοί τρόποι για να ισιώσετε τα μαλλιά σας χωρίς κόπο!

Δεν είναι χρονοβόρο χτένισμα και έτσι και εσείς θα τελειώσετε νωρίς με τα μαλλιά της μικρής σας και αυτή θα είναι τρισευτυχισμένη με το αποτέλεσμα!

Οδηγίες για το πως να κάνετε το χτένισμα:

  • Χωρίστε  τα μαλλιά σε τρία τμήματα και κάντε τρείς αλογοουρές και στρίφτε χαλαρά το μαλλί από μέσα προς τα έξω και στα τρία τμήματα.
  • Περάστε την πλευρά κάθε αλογοουράς στο μεσαίο τμήμα
  • Στη συνέχεια, χαλαρώστε λίγο την μια αλογοουρά η οποία θα έχει δημιουργηθεί. Τυλίξτε τις 2 αλογοουρές από (κάτω) προς τα πάνω στο μεσαίο τμήμα και στερεώστε τες με ένα λαστιχάκι.
  • Έπειτα,  πάρτε το κάτω μέρος από κάθε αλογοουρά και τυλίξτε το προς τα πάνω συνεχώς.

Δείτε ακόμη: Χαριτωμένα χτενίσματα για νεαρά κορίτσια και έφηβες!

Δεν είναι πολύ εύκολη; Στην αρχή μπορεί να σας φανεί λίγο δύσκολη αλλά δεν είναι, όταν εξοικειωθείτε θα σας φαίνεται παιχνιδάκι!

Δείτε το παρακάτω βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες:

Πηγή: fabartdiy.com
Close