Φτιάξτε τα τέλεια γατίσια μάτια με διπλή γραμμή

Όλες εσείς που αγαπάτε πολύ το μακιγιάζ , σας έχουμε ένα τέλειο κόλπο το πως να δημιουργήσετε το τέλειο double flick effect χωρίς κόπο και χωρίς να είστε επαγγελματίες για να το κάνετε! Φτιάξτε τα τέλεια γατίσια μάτια, ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες.

Βήμα 1: Χρησιμοποιήστε ένα επίπεδο με γωνία πινέλο βουτηγμένο σε μαύρο eyeliner και σύρετε απαλά το χρώμα σε όλη την επάνω γραμμή των βλεφαρίδων σας. Θυμηθείτε να πατήσετε το πινέλο επάνω στη γραμμή των βλεφαρίδων σας πολύ καλά ,έτσι ώστε να μην υπάρχουν κενά μεταξύ της γραμμής των βλεφαρίδων και της γραμμής που θέλετε να κάνετε.

Δείτε ακόμη:16 Απίστευτα Tutorials για Μακιγιάζ Ματιών Βήμα-βήμα

Βήμα 2: Πάρτε ένα πολύ μικρό πινέλο μακιγιάζ και ευθυγραμμίστε το κάτω μέρος των ματιών σας. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε ένα αδιάβροχου τύπου eyeliner για αυτό το βήμα.

Βήμα 3: Για να δημιουργήσετε το άνω μέρος της γραμμής  στο τέλος, σχεδιάστε μια λεπτή διαγώνια γραμμή από την άλλη άκρη του ματιού σας προς το τέλος του φρυδιού σας. Βεβαιωθείτε ότι η γραμμή είναι σταδιακά όλο και λεπτότερη, όπως θα την τελειώνετε. Το μήκος εξαρτάται εξ ολοκλήρου από σας, αλλά προσπαθήστε να μην επεκταθείτε μέχρι το φρύδι.

Βήμα 4: Τώρα, δημιουργείστε την τέλεια  διπλή γραμμή ,προσθέτοντας άλλη μία γραμμή κάτω από την πρώτη. Και πάλι, βεβαιωθείτε ότι η γραμμή γίνεται βαθμιαία λεπτότερη, ενώ φτάνετε στο τέλος. Το πιθανότερο είναι να έχετε κάνει και μερικές μουτζούρες έτσι προσπαθήστε να τις σκουπίσετε με ένα υγρό μαντηλάκι ή μπατονέτα.

Δείτε ακόμη:6 σούπερ-χρήσιμα τεχνάσματα για τέλειο μακιγιάζ

Βήμα 5: Τονίστε το διπλό αποτέλεσμα των γραμμών προσθέτοντας λίγη λευκή σκιά στη γραμμή κάτω από τα μάτια σας,καθώς και ανάμεσα στις δύο γραμμές που έχετε δημιουργήσει. Για να αποφευχθούν μουτζούρες, χρησιμοποιήστε ένα ωραίο αδιάβροχο μολύβι ματιών.

Βήμα 6: Κάντε ένα υπέροχο τελείωμα με πολλές στρώσεις από την αγαπημένη σας μαύρη μάσκαρα. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε αδιάβροχη, μακράς διάρκειας  για να εντείνετε τον φυσικό πλούτο των ματιών σας. Βάζοντας όλο και περισσότερη μάσκαρα  στις βλεφαρίδες σας ,θα  σας βοηθήσει να ανοίξουν τα μάτια σας, δίνοντας την ψευδαίσθηση οτι είναι πιο μεγάλα, και ακόμη πιο καταπληκτικές οι βλεφαρίδες σας!

Δείτε ακόμη:Ο σωστός τρόπος δημιουργίας της κάτω γραμμής στο μακιγιάζ ματιών

ftiaxte-kai-teleia-gatisia-matia-me-diplh-grammh-1_

 

Πηγή:chikk.net

Close