Φτιάξτε το τέλειο cut crease makeup!

Αν βαρεθήκατε τα κλασικά μακιγιάζ που κάνετε και θέλετε να πειραματιστείτε με κάτι καινούργιο  ήρθε η ώρα. Ακολουθήστε τις οδηγίες και κάντε κάτι καινούργιο στα μάτια μας.! Αν είστε αρχάριες δεν υπάρχει κανένα θέμα γιατί ακόμη και ο πιο ανίδεος μπορεί να το κάνει!!

Πριν από την εφαρμογή οποιουδήποτε μακιγιάζ, δημιουργήστε μια άψογη βάση που θα φωτίζει και θα ενισχύει την τελική συνολική εμφάνιση σας είναι ουσιαστικό ένα πρώτο βήμα το οποίο δεν πρέπει να χάσετε. Επιλέξτε τη σωστή απόχρωση ανάλογα το τύπο του δέρματός σας και εφαρμόστε τη στο βλέφαρό σας. Περιμένετε μερικά λεπτά μέχρι να κάτσει.

Δείτε ακόμη: Πως να εξαφανίσετε τις σακούλες κάτω απο τα μάτια με φυσικούς τρόπους

Βήμα 1: Ξεκινήστε με τα μάτια σας ορθάνοιχτα, κοιτάζοντας ίσια στον καθρέφτη. Χρησιμοποιήστε ένα μαύρο αδιάβροχο μολύβι ματιών, για να σχεδιάσετε μια καμπύλη γραμμή στη καμπύλη του ματιού σας.

Βήμα 2: Πάρτε ένα μικρό πινέλο μακιγιάζ και απαλά μουτζουρώστε το χρώμα κατά μήκος της γραμμής.

Βήμα 3: Τώρα, χρησιμοποιήστε ένα βουρτσάκι με γωνία για να προσθέσετε καφέ σκιά πάνω από το λερωμένο μολύβι.

Βήμα 4: Στη συνέχεια, περάστε το περίγραμμα της επάνω γραμμής των βλεφαρίδων σας με ένα μαύρο μολύβι. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εφαρμόσει το χρώμα όσο πιο κοντά στις βλεφαρίδες σας. Να θυμάστε ότι χρειάζεται υπομονή για να εφαρμόσετε τέλεια το eyeliner. Μόλις το συνηθίσετε αυτό, θα δείτε πόσο εύκολο είναι στην πραγματικότητα! Ανοίξτε τα μάτια σας για να δείτε πώς ακριβώς έχετε εφαρμόσει το μολύβι ματιών. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μπατονέτα και να καθαρίσετε τυχόν ατέλειες.

Δείτε ακόμη: ΔΕΙΤΕ 25 ιδέες για εύκολο καθημερινό μακιγιάζ

Βήμα 5: Για να επιτευχθεί ένα υπέροχο αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε eyeliner στην κάτω γραμμή των ματιών σας

Βήμα 6: Στη συνέχεια, εφαρμόστε γαλάζια σκιά ματιών σε όλο το βλέφαρο σας, ακριβώς κάτω από τη γραμμή των ματιών σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε απλώσει το χρώμα ομοιόμορφα με το πινέλο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε χρώμα σκιάς ματιών θέλετε!.

Βήμα 7: Εφαρμόστε αρκετές στρώσεις από την αγαπημένη σας, μάσκαρα ,στις βλεφαρίδες σας για να ολοκληρωθεί αυτό το πανέμορφο μακιγιάζ.

Δείτε ακόμη:Baking μακιγιάζ: Δεν είναι μια απλή πρόταση αλλά το απόλυτο trend(video)

Βήμα 8: Ως τελικό βήμα, πάρτε ένα μικρό πινέλο και απλώστε τη καφέ σκιά κάτω κάτω στη γραμμή των βλεφαρίδων σας.

simple-makeup-tutorialsimple-makeup-tutorial-2-1

simple-makeup-tutorial-3simple-makeup-tutorial-4

Πηγή φωτογραφίας: thebeautydepartment.

Close