Η Τζίνα Αλιμόνου συμβουλεύει: Το ρόφημα λιναρόσπορου και 5 ακόμη διαφορετικοί τρόποι για να καταπολεμήσουμε την κυτταρίτιδα

Εύκολοι φυσικοί τρόποι για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Η Τζίνα Αλιμόνου έχει δημιουργήσει και αυτή το δικό της κανάλι στο youtube, το «GoodLife by Gina», μέσα από το οποίο συμβουλεύει τις γυναίκες για σωστή διατροφή, ενώ αποκαλύπτει και μυστικά ομορφιάς.

Αυτή τη φορά μίλησε για ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα όλων των γυναικών, την κυτταρίτιδα, δείχνοντάς μας έξι φυσικούς τρόπους που ακολουθεί η ίδια.

Ο πρώτος είναι ένα ρόφημα από λιναρόσπορο, το οποίο μπορούμε να το πίνουμε όλο το χρόνο αλλά ανά διαστήματα. Σε ένα λίτρο ζεστό νερό ρίχνει 3-4 κουταλιές λιναρόσπορου και το αφήνει ολόκληρο το βράδυ. Πίνει 150 ml του ροφήματος 3-4 φορές την ημέρα για 10 μέρες, κάνει μια παύση για 10 μέρες και επαναλαμβάνει τη διαδικασία 3-5 φορές.

Το 2ο βήμα της είναι επίσης ένα ρόφημα από μηλόξυδο. Σε ένα ποτήρι νερό βάζει 2 κουταλιές μηλόξυδου και το πίνει μισή ώρα πριν το γεύμα. Δείτε αναλυτικά και τις υπόλοιπες συμβουλές της Τζίνας Αλιμόνου στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή: apithano.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close