Ιδέες για ανάλαφρο ντύσιμο τον Ιούλιο του 2021_

Ιδέες για για ανάλαφρο ντύσιμο  για τις ζέστες ημέρες τον Ιούλιο του 2021.

Το γυναικείο ντύσιμο το Καλοκαίρι έχει άλλο στιλ. Είναι πιο boho πιο ανάλαφρο, με περισσότερα χρώματα. Έτσι οι ιδέες που συγκεντρώσαμε για εσένα όσων αφορά τα γυναικεία outfits τον Ιούλιο, θα σε ξετρελάνουν. Αέρινα φορέματα, υπέροχες μάξι φούστες. μοντέρνα τοπς, καυτά σορτσάκια και υπέροχες παντελόνες.

Ρούχα που προτιμούμε όλες οι γυναίκες τα τελευταία Καλοκαίρια. Ρούχα που είναι η τελευταία λέξη της μόδας, είναι άνετα, είναι δροσερά, μπορούν να μας συντροφεύσουν σε κάθε περίσταση και μας βάζουν για τα καλά στο πνεύμα του Καλοκαιριού.

Δείτε ακόμα Μοναδικοί συνδυασμοί με καλοκαιρινά δερμάτινα ρούχα το καλοκαίρι!

Αν ψάχνεις μοντέρνα outfits για τις καλοκαιρινές σου διακοπές. για τις μονοήμερες εκδρομές σου, για τις καλοκαιρινές σου νυχτερινές αποδράσεις, την βόλτα με τις φίλες ή το πρώτο σου ραντεβού, βρίσκεσαι στο σωστό άρθρο. Διαβάστε παρακάτω: 

Ανάλαφρη μάξι φούστα με λευκό τοπ για τον Ιούλιο

Τον Ιούλιο οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν επικίνδυνα. Έτσι θέλεις ρούχα που να φοριούνται και να συνδυάζονται εύκολα. Ρούχα αέρινα που θα αφήνουν το κορμί σου να αναπνεύσει, σε χρώματα που θα τονίσουν το μαύρισμά σου.

Έτσι βρήκαμε για σένα αυτή την πανέμορφη αέρινη μάξι φούστα που μπορείς να την συνδυάσεις με ένα λευκό τοπ που δένει μπροστά. Ιδανικό outfit για την επίσημη εμφάνισή σου και τις καλοκαιρινές σου διακοπές.

λευκό_τοπ_και_λευκή_μάξι_φούστα_ Ιδέες_ για_ανάλαφρο_ ντύσιμο_ τον_ Ιούλιο_ του _2021_

Ανάλαφρο πουά φόρεμα σε λευκές και κόκκινες αποχρώσεις

Το συγκεκριμένο φόρεμα θα μπορούσες σίγουρα να το επιλέξεις σε κάποιο beach party στις καλοκαιρινές σου διακοπές ή σε κάποια εντυπωσιακή και σ3ξυ νυχτερινή σου εμφάνιση. Είναι άκρως καλοκαιρινό, θυμίζει παραλία και τα χρώματά του θα σου πάνε πολύ!

πουά_καλοκαιρινό φόρεμα_

Boho παντελόνα σε χρυσό χρώμα με μαύρο τοπ

Η boho κουλτούρα έχει αγαπηθεί πολύ και σίγουρα αξίζει μία θέση στην καρδιά μας κάθε Καλοκαίρι – αν όχι όλο τον χρόνο -. Μπορείς λοιπόν στις εναλλακτικές σου διακοπές να επιλέξεις μία boho παντελόνα σε χρυσά και καφέ χρώματα και να την συνδυάσεις εύκολα με ένα μαύρο τοπ.

boho_παντελόνα_και_μαύρο_τοπ_

Τζιν σορτσάκι και λευκό καλοκαιρινό πουκάμισο

Στις μεσημεριανές μας βόλτες στα νησιά ψάχνουμε casual αλλά και μοντέρνα ντυσίματα. Θέλουμε να είναι δροσερά και φυσικά να μην κλέβουν απόλυτα την παράσταση, αφού γι’ αυτήν την δουλειά έχουμε τα βραδινά μας ρούχα. Το παρακάτω outfit είναι αυτό που αναζητάς:

τζιν_σορτσάκι_και_καλοκαιρινό_πουκάμισο_

Μαύρη παντελόνα με σκίσιμο και μαύρο τοπ

Αν αγαπάς το μαύρο Χειμώνα – Καλοκαίρι το παρακάτω outfit θα σου αρέσει πολύ. Ένα total black ντύσιμο που συνδυάζεται εύκολα και μπορείς να το επιλέξεις σε μία casual αλλά και σε μία πιο βραδινή εμφάνιση. Το σκίσιμο στην παντελόνα είναι που το κάνει υπερπαραγωγή.

μαύρο_τοπ_και_μαύρη_παντελόνα με σκίσιμο_

Πετρόλ ρομαντικό ανάλαφρο φόρεμα για τον Ιούλιο

Αν το Καλοκαίρι σου ξύπνησε τον ρομαντισμό και θέλεις να γίνεις ένα με την φύση, τότε το παρακάτω φόρεμα θα σε κάνει να δείχνεις σαν νεράιδα. Απλό καλοκαιρινό φόρεμα, μίνι σε πετρόλ χρώμα γεμάτο ρομαντισμό και αθωότητα. Ακόμη να το επιλέξεις;

πετρόλ_καλοκαιρινό_φόρεμα_

Καφέ παντελόνα με λευκό κοντομάνικο μπλουζάκι

Ένα ντύσιμο που θα μπορούσαμε να το δούμε ακόμη και στην δουλειά. Είναι σικάτο, είναι μοντέρνο και φυσικά έχει υπέροχα χρώματα. Είναι ένα ντύσιμο που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και που μπορεί να σταθεί σε όλες τις περιστάσεις.

καφέ_παντελόνα_και_λευκό_μπλουζάκι_

Μαύρο σορτσάκι με λευκό μπλουζάκι

Θέλεις κάτι εύκολο, γρήγορο και μοντέρνο για μία βόλτα με τις κολλητές; Το παρακάτω outfit θα παραμείνει στην μόδα και φυσικά θα σου ταιριάζει πολύ. Μη φοβηθείς να συνδυάσεις το μαύρο σου τζιν σορτσάκι με ένα casual μπλουζάκι και θα είσαι υπέροχη!

λευκό_τοπ_και_μαύρο_σορτσάκι_

Λευκό καλοκαιρινό πουκάμισο και παντελόνα σε animal print

Το animal print είναι χρόνια στην μόδα όμως φέτος φαίνεται πως έχει γίνει ακόμη πιο δημοφιλή σχέδιο. Αν θέλεις να έρθεις σε επαφή με την…άγρια πλευρά σου μπορείς να αγοράσεις μία παντελόνα σε animal print σχέδιο. Συνδύασέ την με λευκά και μαύρα τοπ, για να μην γίνει το σύνολο υπερβολικό.

animal print_παντελόνα_και_λευκό_τοπ_

Καλοκαιρινό τοπ που δένει μπροστά

Στην παρακάτω εικόνα και το σορτσάκι είναι υπέροχο όμως εμείς θα μοιραστούμε μαζί σου την φωτογραφία για το τοπ. Μοντέρνο τοπ σε λευκές αποχρώσεις που δένει μπροστά. Απόλυτα σ@ξυ αλλά και girly. Θα σου ταιριάξει σίγουρα.

τοπ_που_δένει μπροστά_και_λευκό_σορτσάκι_

Δείτε ακόμα H&M Άνοιξη-καλοκαίρι 2021: Τα καλύτερα ρούχα της σεζόν για γυναίκες

φλοράλ_καλοκαιρινό_φόρεμα_

Χακί μάξι φούστα

Μία υπέροχη μάξι φούστα σε χακί αποχρώσεις μπορεί να αναδείξει το στιλ σου τον φετινό Ιούλιο. Ειδικά αν είσαι από τις γυναίκες που δεν μαυρίζουν εύκολα ή δεν τους αρέσει η ηλιοθεραπεία και το σολάριουμ, η χακί αυτή φούστα θα σου δώσει χρώμα.

χακί_φούστα_και_λευκό_τοπ_

Λευκό φόρεμα για επίσημες εμφανίσεις τον Ιούλιο

Τι να σχολιάσουμε σε αυτό το φόρεμα; Το σ3ξυ αλλά και σικ μπούστο; Το ιδιαίτερο σκίσιμο στην κοιλιά που το ενώνει; Το μάξι και αέρινο στιλ του; Το χρώμα του; Όλα είναι υπέροχα και σικ. Μπορούμε να το δούμε ακόμη και σε γάμο.

λευκό_φόρεμα_

Λευκό σορτσάκι με μαύρο τοπ

Ένα ντύσιμο υπέροχο για τις καλοκαιρινές σου διακοπές στο κάμπινγκ. Φοριέται εύκολα, δεν απαιτεί ιδιαίτερο styling και είναι πάντα όμορφο, της μόδας και νεανικό. Μην περιμένεις άλλο για να το υιοθετήσεις!

μαύρο_τοπ_και_λευκό_τζιν_σορτσάκι_

Δείτε ακόμα Οι boho παντελόνες είναι το must του Καλοκαιριού! Δες 15 υπέροχα σχέδια!

boho_μπορντό_παντελόνα_και_λευκό_τοπ_

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την γυναικεία μόδα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close