trendy outfits_για_τον_Σεπτέμβρη_

Αυτά είναι τα πιο trendy outfits για τον Σεπτέμβριο του 2021 που θα φορεθούν πολύ! Ιδέες για ντύσιμο την πιο μεταβατική περίοδο.

Ο Σεπτέμβριος πλησιάζει και είναι ίσως ο πιο περίπλοκος μήνας του χρόνου όσων αφορά το styling. Από την μία ξεκινούν οι πρώτες βροχές από τα μέσα του Σεπτέμβρη, από την άλλη στις αρχές Σεπτέμβρη οι θερμοκρασίες είναι ίδιες με τις θερμοκρασίες του Αυγούστου.

Αυτό σημαίνει ότι ο Σεπτέμβρης είναι ο μεταβατικός μήνας του χρόνου που σε περνάει από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο. Έτσι στο σημερινό μας άρθρο αποφασίσαμε να έχουμε ποικιλία. Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε τα outfits του Σεπτέμβρη.

Δείτε ακόμα Overshirts: Η νέα τάση στα πουκάμισα και ιδέες για να τα συνδυάσεις

Από την μία θα δούμε καλοκαιρινά και αέρινα φορέματα, t-shirts και όμορφες παντελόνες για τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη. Από την άλλη θα δούμε πανωφόρια, ζακέτες και λίγο πιο…βαριά ντυσίματα για τις τελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη. Διαβάστε παρακάτω: 

Μάλλινη ζακέτα και τζιν παντελόνι

Στο παρακάτω σύνολο βλέπουμε ένα ξεβαμμένο μοντέρνο τζιν παντελόνι και μία μάλλινη ζακέτα που θυμίζει πολύ και πουλόβερ. Το συγκεκριμένο outfit μπορεί να φορεθεί στα μέσα του Σεπτέμβρη και κυρίως το βράδυ. Μπορείτε να συνδυάσετε το τζιν σας με ένα τοπάκι με τιράντες.

Μην ξεχάσετε όμως να πάρετε μαζί σας και την μάλλινη ζακέτα σας, αφού πολλές φορές τα μεσημέρια του Σεπτέμβρη είναι καυτά και τα βράδια άκρως δροσερά. Οπότε το παρακάτω outfit μπορεί να σας συντροφεύσει μία μέρα που δεν προλαβαίνετε να πάτε σπίτι σας και να αλλάξετε μετά την δουλειά.

μάλλινη ζακέτα_με_τζιν_παντελόνι_

Μακρυμάνικη αέρινη πουκαμίσα με λευκή παντελόνα

Το παρακάτω outfit είναι ιδανικό για τις πρώτες εβδομάδες του Σεπτέμβρη και κυρίως το βράδυ. Μία αέρινη μακρυμάνικη πουκαμίσα που δεν είναι πολύ ζεστή όμως δεν είναι και άκρως καλοκαιρινή συνδυασμένη με μία παντελόνα σε ίδιο ύφασμα και χρώμα. Το παρακάτω σύνολο είναι μία εξαιρετική ιδέα και για επίσημες εμφανίσεις.

λευκή_πουκαμίσα_με_λευκή_παντελόνα_

Τζιν σαλοπέτα με πουλόβερ

Οι σαλοπέτες είναι μία εξαιρετική πρόταση για τον Σεπτέμβρη. Μπορείς λοιπόν να συνδυάσεις την αγαπημένη σου τζιν σαλοπέτα με ένα πουλόβερ της αρεσκείας σου. Μπορείς να σηκώσεις τα μανίκια αν το βράδυ αποδειχθεί πιο ζεστό από ότι περίμενες ή μπορείς να αντικαταστήσεις το πουλόβερ με ένα φθινοπωρινό μπλουζάκι ή t-shirt.

τζιν_σαλοπέτα_με_πουλόβερ_

T-shirt με μάξι φούστα σε animal print

Οι πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη δεν διαφέρουν σε τίποτα από τον Αύγουστο – ειδικά τα μεσημέρια -. Έτσι αν ψάχνεις ένα μοντέρνο ντύσιμο για μία μεσημεριανή βόλτα τότε μπορείς να συνδυάσεις ένα rock t-shirt με μία αέρινη μάξι φούστα σε animal print. Θα σαγηνεύσεις όποιον σε συναντήσει.

μουσταρδί t-shirt_και_μάξι φούστα_σε_animal print_

Τζιν ζακέτα πάνω από το τοπ

Αν θέλεις να είσαι safe τον Σεπτέμβρη η παρακάτω εικόνα θα σου δείξει τον τρόπο. Μπορείς να συνδυάσεις ένα όμορφο τοπ και μία αέρινη παντελόνα και να πάρεις μαζί σου και μία τζιν ζακέτα. Έτσι θα την φορέσεις αν κάποια στιγμή κρυώσεις.

λευκή_παντελόνα_και_τζιν ζακέτα_

Μάλλινη ζακέτα με t-shirt και παντελόνι

Αν αποφασίσεις τον Σεπτέμβριο να κάνεις τις διακοπές σου, τότε το παρακάτω σύνολο είναι ιδανικό για σένα. Στην εξοχή ακόμη και στην καρδιά του Καλοκαιριού τα βράδια έχει πάντα μία δροσιά. Οπότε μπορείς να συνδυάσεις το αγαπημένο σου t-shirt με ένα παντελόνι και να πάρεις μαζί και μία ζεστή χουχουλιάρικη μάλλινη ζακέτα για μία ώρα ανάγκης.

λευκό_t-shirt_και_λευκό_παντελόνι_με_μάλλινη ζακέτα_

Δείτε ακόμα Μετάβαση στο Φθινόπωρο: Ιδανικά σύνολα για την πιο περίεργη εποχή του χρόνου

τοπ_με_παντελόνα_

Φθινοπωρινό t-shirt με παντελόνι

Στην αρχή σας αναφέραμε τον όρο φθινοπωρινό t-shirt και μπορεί να πιστέψατε ότι επρόκειτο για ορθογραφικό λάθος. Δεν μας χτύπησε όμως ο δαίμονας του τυπογραφείου. Τα φθινοπωρινά t-shirt, είναι κοντομάνικα μπλουζάκια με πιο μακριά μανίκια και πιο χοντρό ύφασμα.

Έτσι αν έχει μία δροσιά μία μέρα του Σεπτέμβρη και βαριέσαι να κουβαλάς μαζί σου πανωφόρια μπορείς να επιλέξεις ένα φθινοπωρινό t-shirt και να το συνδυάσεις με ένα παντελόνι της αρεσκείας σου. Μία πολύ καλή επιλογή που σε γλιτώνει από περιττά ρούχα που μπορεί και να μην χρειαζόσουν εν τέλει.

καφέ_μπλούζα_με_μαύρο_παντελόνι_

Λευκό πουκάμισο με αέρινη φούστα

Τον Σεπτέμβρη είναι πολύ καλή επιλογή ένα πουκάμισο. Το πουκάμισο είναι πάντα πιο δροσερό από μία κοινή φθινοπωρινή μπλούζα και πιο ζεστό από μία καλοκαιρινή μπλούζα. Επίσης το πουκάμισο συνδυάζεται εύκολα και είναι σε θέση να σε συνοδεύσει στην δουλειά ή σε όποια άλλη επίσημη εμφάνισή σου.

λευκό_πουκάμισο_με_μάξι_φούστα_

T-shirt με κόκκινη μάξι φούστα

Τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη η ζέστη μπορεί να είναι ακόμα έντονη. Οπότε δεν θα είσαι εκτός εποχής αν επιλέξεις ένα t-shirt και μία αέρινη φούστα. Η παρακάτω ιδέα είναι ιδανική για την δουλειά, την βόλτα, το πρώτο ραντεβού, το σχολείο ή την σχολή.

λευκό_t-shirt_με_κόκκινη φούστα_

Oversized πανωφόρι για τον Σεπτέμβριο

Τις τελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη το Φθινόπωρο συνήθως έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας. Αν λοιπόν θελήσεις ένα βράδυ να βγεις έξω, μπορείς να επιλέξεις ένα ζεστό oversized πανωφόρι που θα απογειώσει το στιλ σου. Τα oversized είναι η απόλυτη τάση τα τελευταία χρόνια.

μπεζ_πανωφόρι_για_τον_Σεπτέμβριο_

Δείτε ακόμα 8 τάσεις της μόδας του παρελθόντος που επέστρεψαν δυναμικά

αέρινο_φόρεμα_

Λευκό t-shirt και μπεζ παντελόνι

Η παρακάτω ιδέα είναι υπέροχη για την δουλειά αφού είναι γεμάτη κομψότητα. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις το παρακάτω outfit στην δουλειά και να σαγηνεύσεις όποιον σε αντικρίσει.

λευκό_t-shirt_με_μπεζ_παντελόνι_ λευκό_t-shirt_με_μάξι_φούστα_

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close