Τα πιο άνετα & μοντέρνα outfits για μέσα στο σπίτι

Ιδέες για ρούχα μέσα στο σπίτι για να είμαστε πάντα περιποιημένες. Γιατί δυστυχώς με την έξαρση των κρουσμάτων, οι κόκκινες και οι πορτοκαλί περιοχές στην Ελλάδα, κλείστηκαν και πάλι μέσα στο σπίτι. Οι περισσότεροι από εμάς δουλεύουμε και πάλι από το σπίτι ενώ πολύ λίγες επιχειρήσεις λειτουργούν ακόμη κανονικά.

Επειδή προσπαθούμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και την καλή μας διάθεση μέσα στο σπίτι, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα άρθρο για τα outfits που μπορούμε να επιλέξουμε για όσο είμαστε μέσα στο σπίτι. Ιδέες άνετες, μοντέρνες και σε μερικές περιπτώσεις ιδανικές και για τις τηλεδιασκέψεις που κάνεις με την δουλειά σου!

Δείτε ακόμα Ο σωστός τρόπος να φοράμε τα ρούχα για να μην δείχνουν κακόγουστα

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κάτσεις αναπαυτικά στον καναπέ σου, να πάρεις μία ζεστή κούπα καφέ, σοκολάτα, τσάι ή ό,τι άλλο αγαπάς, και να διαβάσεις με καλή διάθεση, τις ιδέες που θα σου παρουσιάσουμε. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες για ρούχα μέσα στο σπίτι για να είμαστε πάντα περιποιημένες: Μαύρο κολάν, μπλούζα με ασπρόμαυρες ρίγες και γκρι ζακέτα

Μέσα στο σπίτι θέλουμε πάνω από όλα την άνεσή μας. Μία ζεστή κούπα καφέ λοιπόν, μία ασπρόμαυρη μπλούζα με ρίγες, ένα μαύρο κολάν και μία ζεστή γκρι ζακέτα, σίγουρα θα σε κρατήσει άνετη και όμορφη μέσα στο σπίτι. Κοίτα το ρόφημα να είναι ζεστό, γιατί μας περιμένει κρύος Χειμώνας.

Ιδέες για ρούχα μέσα στο σπίτι για να είμαστε πάντα περιποιημένεςΜαύρο κολάν, μπλούζα με ασπρόμαυρες ρίγες και γκρι ζακέτα 

Ιδέες για ρούχα μέσα στο σπίτι για να είμαστε πάντα περιποιημένες: Μαύρο κολάν, ροζ πουλόβερ και animal print παντόφλες

Μέσα στο σπίτι μπορούμε να είμαστε και πάλι όμορφες και περιποιημένες. Ειδικά αν συγκατοικούμε με το άλλο μας μισό, αυτό είναι σημαντικό γιατί δεν θέλουμε να χάσουμε το ερ@τικό μας ενδιαφέρον. Γι’ αυτό μπορείτε να διαλέξετε για μέσα στο σπίτι το πιο άνετο μαύρο σας κολάν κι ένα όμορφο ροζ πουλόβερ.

Ιδέες για ρούχα μέσα στο σπίτι για να είμαστε πάντα περιποιημένες: Μαύρο κολάν, ροζ πουλόβερ και animal print παντόφλες 

Ιδέες για ρούχα μέσα στο σπίτι για να είμαστε πάντα περιποιημένες: Γκρι φόρμα και λευκό φούτερ

Αν θέλουμε μέσα στο σπίτι να είμαστε άνετες και ζεστές, μία φόρμα στο χρώμα του γκρι κι ένα λευκό φούτερ θα σας χαρίσει αυτό που θέλετε! Ζεστασιά και άνεση μέσα στο σπίτι. Αυτό έχουμε ανάγκη για να περάσει η καραντίνα.

Ιδέες για ρούχα μέσα στο σπίτι για να είμαστε πάντα περιποιημένες: Γκρι φόρμα και λευκό φούτερ 

Ιδέες για ρούχα μέσα στο σπίτι για να είμαστε πάντα περιποιημένες: Ροζ φόρμα, μαύρο τοπ και ροζ ζακέτα

Μία φόρμα σε ροζ απόχρωση είναι αυτό που χρειάζεσαι για να είσαι άνετη μέσα στο σπίτι. Άλλωστε όταν βρισκόμαστε μέσα στο σπίτι, οι φόρμες είναι πάντα η πρώτη μας επιλογή. Αν θέλετε να κάνετε έναν όμορφο συνδυασμό, μπορείτε να επιλέξετε ένα μαύρο τοπ και να το συνδυάσετε με μία ροζ ζακέτα.

Ιδέες για ρούχα μέσα στο σπίτι για να είμαστε πάντα περιποιημένες: Ροζ φόρμα, μαύρο τοπ και ροζ ζακέτα 

Ιδέες για ρούχα μέσα στο σπίτι για να είμαστε πάντα περιποιημένες: Ζαχαρί φόρμα, ζαχαρί ζακέτα και ζαχαρί χειμωνιάτικες παντόφλες

Είναι απλά ένας υπέροχος συνδυασμός μέσα στο σπίτι. Το ζαχαρί είναι το αγαπημένο μας χρώμα και δεν βρίσκουμε τον λόγο να μην επιλέξεις αυτόν τον συνδυασμό και για μέσα στο σπίτι! Είναι ένα χουχουλιάρικο outfit που εμείς σίγουρα θα το επιλέξουμε!

Ιδέες για ρούχα μέσα στο σπίτι για να είμαστε πάντα περιποιημένες: Ζαχαρί φόρμα, ζαχαρί ζακέτα και ζαχαρί χειμωνιάτικες παντόφλες

Ιδέες για ρούχα μέσα στο σπίτι για να είμαστε πάντα περιποιημένες: Μαύρη maxi satin φούστα και μπεζ πουλόβερ

Μπορεί το satin να είναι υπερβολικό για μέσα στο σπίτι αλλά υπάρχουν και γυναίκες που κάνουν τηλεδιασκέψεις για την δουλειά τους από το σπίτι. Φανταστείτε λοιπόν να έχετε αυστηρό dress code στην δουλειά ή να κατέχετε ένα αξίωμα στην δουλειά σας και να χρειαστεί να σηκωθείτε από την καρέκλα.

Δεν θα είναι και πολύ όμορφη εικόνα, να σηκωθείτε και να δει ο υπεύθυνος ότι φοράτε μία φόρμα ή ένα casual κολάν.

Ιδέες για ρούχα μέσα στο σπίτι για να είμαστε πάντα περιποιημένες:Μαύρη maxi satin φούστα και μπεζ πουλόβερ

Ιδέες για ρούχα μέσα στο σπίτι για να είμαστε πάντα περιποιημένες: Μαύρο παντελόνι, ροζ τοπ και ροζ ζακέτα

Μπορεί τα jeans να μην είναι και τόσο άνετα για όλες τις γυναίκες, όμως υπάρχουν κι αυτές που ακόμη και μέσα στο σπίτι τους, επιλέγουν άνετα jeans. Αν έχεις μία ιδιαίτερη αδυναμία στα jeans μπορείς να τα επιλέξεις ακόμη και μέσα στο σπίτι, αρκεί να είναι άνετο και oversized.

Ιδέες για ρούχα μέσα στο σπίτι για να είμαστε πάντα περιποιημένες:Μαύρο παντελόνι, ροζ τοπ και ροζ ζακέτα 

Ιδέες για ρούχα μέσα στο σπίτι για να είμαστε πάντα περιποιημένες: Jean παντελόνι και μαύρο πουλόβερ

Άλλη μία επιλογή που είναι ιδανική για το σπίτι όταν θες να βρεις ένα casual outfit για τις τηλεδιασκέψεις σας! Είναι απλά μία υπέροχη επιλογή και αρκετά άνετη για τις λίγες ώρες που θα χρειαστεί να κάνετε τηλεδιάσκεψη από το σπίτι.

Ιδέες για ρούχα μέσα στο σπίτι για να είμαστε πάντα περιποιημένες: Jean παντελόνι και μαύρο πουλόβερ

Ιδέες για ρούχα μέσα στο σπίτι για να είμαστε πάντα περιποιημένες:  Μαύρο κολάν, λευκό τοπ και λευκή ζακέτα

Είναι μία υπέροχη λύση για το σπίτι. Ένα μαύρο κολάν, ένα λευκό τοπ και μία λευκή ζακέτα μπορούν να σας κρατήσουν ζεστές και άνετες μέσα στο σπίτι. Μην φοβηθείτε να επιλέξετε αυτό το outfit!

 Ιδέες για ρούχα μέσα στο σπίτι για να είμαστε πάντα περιποιημένες:Μαύρο κολάν, λευκό τοπ και λευκή ζακέτα

Ιδέες για ρούχα μέσα στο σπίτι για να είμαστε πάντα περιποιημένες: Χακί κολάν και γαλάζιο πουλόβερ

Μία πολύ μοντέρνα και ζεστή επιλογή για το outfit. Μπορεί να είσαι μέσα στο σπίτι, αλλά δεν χρειάζεται να κυκλοφορείς απεριποίητη και χωρίς χρώμα. Διάλεξε λοιπόν έντονα χρώματα για μέσα στο σπίτι και δε θα το μετανιώσεις!

Ιδέες για ρούχα μέσα στο σπίτι για να είμαστε πάντα περιποιημένες: Χακί κολάν και γαλάζιο πουλόβερ 

Ιδέες για ρούχα μέσα στο σπίτι για να είμαστε πάντα περιποιημένες: Κολάν με χρώματα παραλλαγής και λευκή ζακέτα

Είναι απλά μία υπέροχη επιλογή για μέσα στο σπίτι. Υπέροχη και άνετη. Αυτό το outfit μπορείτε να το επιλέξετε για μέσα στο σπίτι και σίγουρα θα σας αρέσει πολύ!

Ιδέες για ρούχα μέσα στο σπίτι για να είμαστε πάντα περιποιημένες: Κολάν με χρώματα παραλλαγής και λευκή ζακέτα

Ιδέες για ρούχα μέσα στο σπίτι για να είμαστε πάντα περιποιημένες: Δερμάτινο μαύρο κολάν και πουλόβερ σε χρώμα σάπιου μήλου

Είναι υπέροχος συνδυασμός, πολύ ζεστός και φυσικά πολύ μοντέρνος. Ακόμη και μέσα στο σπίτι μπορείτε να είστε όμορφες και άνετες και εμείς σίγουρα την παρακάτω εικόνα θα την επιλέξουμε σίγουρα. Εσείς;

Ιδέες για ρούχα μέσα στο σπίτι για να είμαστε πάντα περιποιημένες: Δερμάτινο μαύρο κολάν και πουλόβερ σε χρώμα σάπιου μήλου

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη 

Close