ιδέες-για-μακιγιάζ-τον-Ιούνιο 2022-

Ιούνιος 2022: 15 ιδέες για μακιγιάζ. 15 υπέροχες ιδέες για καλοκαιρινό μακιγιάζ τον Ιούνιο του 2022 για κάθε περίσταση.

Ο Ιούνιος πλησιάζει και ανυπομονούμε να καλώς ορίσουμε το Καλοκαίρι. Το Καλοκαίρι οι έξοδοί μας αυξάνονται. Βόλτες, εκδρομές, βαφτίσεις, γάμοι, party και άλλοι νυχτερινοί έξοδοι. Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε ένα αφιέρωμα στο μακιγιάζ που μπορούμε να διαλέξουμε τον Ιούνιο.

Οι σημερινές μας ιδέες βασίζονται περισσότερο στα γήινα χρώματα διότι τον Ιούνιο οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και θέλουμε ανάλαφρο μακιγιάζ με γήινες αποχρώσεις. Παρόλα αυτά υπάρχουν και ιδέες με πιο έντονα χρώματα και γκλίτερ για κάθε γυναίκα. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιούνιος 2022: 15 ιδέες για μακιγιάζ : Μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις με ασημί σκιά

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα μακιγιάζ για τον Ιούνιο σε γήινες αποχρώσεις αλλά δεν χρειάζεται να στερηθείτε την λάμψη. Μπορείτε για ένα επίσημο μακιγιάζ να τονίσετε τα μάτια σας με λίγη ασημί σκιά. Θα λάμψετε κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Μακιγιάζ Ιουνίου: 15 ιδέες

Ιούνιος 2022: 15 ιδέες για μακιγιάζ :Lip gloss στα χείλη

Τον Ιούνιο έχουμε ανάγκη να είμαστε πιο δροσερές και ανάλαφρες. Αυτό σημαίνει πως τα lip gloss στα χείλη γίνονται τάση. Θα προσφέρουν στο μακιγιάζ σας ένα πιο δροσερό στιλ και σίγουρα θα σας κάνει να απογειώσετε το μακιγιάζ σας.

lip gloss-στα-χείλη-με-καφέ σκιά-ιδέες-για-μακιγιάζ-τον-Ιούνιο 2022-

Ιούνιος 2022: 15 ιδέες για μακιγιάζ : Καλοκαιρινό μακιγιάζ σε μπρούτζινα χρώματα

Το χρώμα του μπρούτζου είναι πάντα ένα σικ χρώμα και μπορούμε να το επιλέξουμε και τον Χειμώνα και το Καλοκαίρι. Έτσι τόνισε το βλέμμα σου με μπρούτζινες σκιές και κάνε τα μάτια σου να βγάζουν…σπίθες!

μακιγιάζ-σε-γήινες-αποχρώσεις-τον-Ιούνιο 2022-

Ιούνιος 2022: 15 ιδέες για μακιγιάζ : Καλοκαιρινό μακιγιάζ σε καφέ αποχρώσεις

Το καφέ είναι ένα χρώμα που μπορείς να το διαλέξεις και το Καλοκαίρι. Θα ξεκινήσεις να μαυρίζεις, οπότε ένα μακιγιάζ σε καφέ αποχρώσεις θα τονίσουν ακόμη περισσότερο το μαύρισμά σου και θα σε κάνουν να δείχνεις με Λατίνα.

μακιγιάζ-σε-γήινες-αποχρώσεις-τον-Ιούνιο 2022-

Δείτε ακόμα Μακιγιάζ με γκλίτερ και έντονο highlighter την Άνοιξη – Καλοκαίρι

μακιγιάζ-σε-γήινες-αποχρώσεις-τον-Ιούνιο 2022-

Μακιγιάζ Ιουνίου: Καλοκαιρινό μακιγιάζ με γκλίτερ στα μάτια

Μερικά διακριτικά χρωματιστά γκλίτερ στα μάτια θα σας κάνουν να δείχνετε πιο funky σε κάθε σας εμφάνιση. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το Καλοκαίρι που ένας πιο ανέμελος εαυτός βγαίνει στην επιφάνεια και θέλετε να ζήσετε νέες εμπειρίες.

γκλίτερ-στα-μάτια-ιδέες-για-τον-Ιούνιο 2022- γκλίτερ-στα-μάτια-ιδέες-για-τον-Ιούνιο 2022- ιδέες-για-μακιγιάζ-τον-Ιούνιο 2022-

Ιούνιος 2022: 15 ιδέες για μακιγιάζ : Ιριδίζον σκιά

Μπορείς να επιλέξεις για τα μάτια σου μία ιριδίζον σκιά και να την συνδυάσεις με ένα απαλό κραγιόν. Είναι ένα υπέροχο μακιγιάζ για κάθε περίσταση. Από την πιο καθημερινή μέχρι και την πιο επίσημη, το συγκεκριμένο μακιγιάζ θα σας αναδείξει.

ιριδίζον-σκιά-στα-μάτια-ιδέες-

Ιούνιος 2022: 15 ιδέες για μακιγιάζ : Μπεζ σκιές και κραγιόν

Όπως είπαμε τον Ιούνιο στοχεύουμε σε μακιγιάζ με πιο γήινα χρώματα όπως και όλο το υπόλοιπο Καλοκαίρι. Αυτό διότι οι θερμοκρασίες είναι αυξημένες και τα έντονα χρώματα ή το έντονο μακιγιάζ μπορεί να μας κάνει πραγματικά την ζωή δύσκολη. Παρακάτω βλέπουμε μία ιδέα για μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις.

καφέ-σκιά-στα-μάτια-ιδέες-

Ιούνιος 2022: 15 ιδέες για μακιγιάζ : Μακιγιάζ σε ροζ αποχρώσεις

Φυσικά μπορείς να βάλεις λίγο χρώμα και τον Ιούνιο. Οπότε μπορείς να διαλέξεις απαλές αποχρώσεις από όλα τα χρώματα. Παρακάτω για παράδειγμα βλέπουμε μία πιο απαλή ροζ απόχρωση για τα μάτια συνδυασμένη με ένα απαλό ροζ κραγιόν.

ροζ-σκιά-στα-μάτια-ιδέες-

Ιούνιος 2022: 15 ιδέες για μακιγιάζ : Χρυσή σκιά στα μάτια

Αν θέλεις ένα σικ αλλά και λαμπερό μακιγιάζ για μία βάφτισή, έναν γάμο ή οποιαδήποτε άλλη επίσημη περίσταση μπορείς σίγουρα να υιοθετήσεις μία χρυσή σκιά για τα μάτια. Το χρυσό είναι το χρώμα του 2022 από τα Χριστούγεννα κι εμείς την έχουμε λατρέψει. Εσείς;

χρυσή σκιά-στα-μάτια-ιδέες-Ιούνιος 2022-

Ιούνιος 2022: 15 ιδέες για μακιγιάζ : Διάφανο lip gloss στα χείλη

Μπορείς να διαλέξεις ένα διάφανο lip gloss για τα χείλη που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και μπορείς να το βάλεις σε κάθε περίσταση. Κάνει τα χείλη μας να μοιάζουν πιο ζουμερά και δροσερά και σίγουρα ταιριάζει πολύ με το καλοκαιρινό κλίμα.

διάφανο-lip gloss-στα-χείλη-ιδέες- διάφανο-lip gloss-στα-χείλη-ιδέες-

Δείτε ακόμα Καλοκαίρι 2022: 15 ιδέες για μακιγιάζ

ιδέες-για-μακιγιάζ-τον-Ιούνιο 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για το μακιγιάζ στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close