ιδέες-για-μακιγιάζ-με-γκλίτερ-και-highlighter-την-Άνοιξη Καλοκαίρι-

Μακιγιάζ με γκλίτερ και έντονο highlighter την Άνοιξη – Καλοκαίρι. Μοντέρνες ιδέες για μακιγιάζ με γκλίτερ και έντονο highlighter την Άνοιξη – Καλοκαίρι.

Το γκλίτερ είναι η τάση του 2022 ακόμη και την Άνοιξη ή το Καλοκαίρι που η εποχή απαιτεί πιο ανάλαφρα μακιγιάζ. Όμως την Άνοιξη και το Καλοκαίρι δεν χρειάζεται να αποχωριστείς το γκλίτερ από το μακιγιάζ σου, απλά να το κάνεις πιο απαλό από ότι συνήθως.

Επίσης φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι must είναι και το έντονο highlighter. Το highlighter έχει γίνει απαραίτητο τα τελευταία χρόνια και χαρίζει μία διακριτική λάμψη στο πρόσωπο. Συνήθως το εφαρμόζουμε στα μάγουλα και στην μύτη όμως μπορείς κυριολεκτικά να το εφαρμόσουν οπουδήποτε στο πρόσωπό σου.

Δείτε ακόμα Μακιγιάζ Άνοιξη 2022: 19 ιδέες

Το highlighter προσδίδει μία λάμψη και μία δροσερή πνοή στο μακιγιάζ σου και είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Έτσι συγκεντρώσαμε για εσένα 15 ιδέες για μακιγιάζ με γκλίτερ και έντονο highlighter την Άνοιξη – Καλοκαίρι. Διαβάστε παρακάτω: 

Μακιγιάζ με γκλίτερ και έντονο highlighter την Άνοιξη – Καλοκαίρι: Γκλίτερ στα μάτια, highlighter στα ζυγωματικά και lip gloss στα χείλη

Αν θέλεις να πετύχεις ένα δροσερό και ανάλαφρο μακιγιάζ για οποιαδήποτε περίσταση τότε διάλεξε μία σκιά με διακριτικά γκλίτερ σε γήινες αποχρώσεις για τα μάτια σου, τόνισε την μύτη και τα μάγουλά σου με highlighter και βάλε ένα lip gloss σε ανάλαφρες αποχρώσεις στα χείλη σου.

Μακιγιάζ με γκλίτερ και έντονο highlighter την Άνοιξη – Καλοκαίρι

Μακιγιάζ με γκλίτερ και έντονο highlighter την Άνοιξη – Καλοκαίρι: Μεταλλικές σκιές στα μάτια

Μπορείς επίσης να επιλέξεις τις μεταλλικές σκιές για τα μάτια σου, που έχουν γκλίτερ και μία λάμψη που ταιριάζει πολύ με το highlighter. Είναι ένα μοναδικό μακιγιάζ για κάθε επίσημη και όχι μόνο περίσταση που θα κάνει το πρόσωπό σου δροσερό και σαγηνευτικό.

μεταλλικές-σκιές-στα-μάτια-ιδέες-Άνοιξη-Καλοκαίρι- μεταλλικές-σκιές-στα-μάτια-ιδέες-Άνοιξη-Καλοκαίρι-

Μακιγιάζ με γκλίτερ και έντονο highlighter την Άνοιξη – Καλοκαίρι: Γκλίτερ σε έντονα χρώματα στα μάτια

Αν δεν παίξεις με τα χρώματα την Άνοιξη και το Καλοκαίρι που η διάθεσή σου έχει ανέβει τόσο πολύ, πότε θα το κάνεις; Έτσι διάλεξε να συνδυάσεις έντονα χρώματα στα μάτια και να δημιουργήσεις funky αποτελέσματα τονίζοντάς τα και με λίγο γκλίτερ.

γκλίτερ-στα-μάτια-ιδέες-Άνοιξη-Καλοκαίρι-

Μακιγιάζ με γκλίτερ και έντονο highlighter την Άνοιξη – Καλοκαίρι: Highlighter στις άκρες των ματιών

Όπως είπαμε και πιο πάνω το highlighter μπορεί να εφαρμοστεί οπουδήποτε πάνω στο πρόσωπο. Έτσι μπορείς να κάνεις το βλέμμα σου να φαίνεται πιο εντυπωσιακό και τα μάτια σου πιο μεγάλα, βάζοντας highlighter στις άκρες των ματιών σου.

highlighter-στα-μάτια-ιδέες-Άνοιξη-Καλοκαίρι-

Μακιγιάζ με γκλίτερ και έντονο highlighter την Άνοιξη – Καλοκαίρι: Φυσικό μακιγιάζ με highlighter

Το φυσικό μακιγιάζ εκτός του ότι είναι για άλλη μία χρονιά τάση, είναι και αυτό που χρειάζεσαι το Καλοκαίρι που οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν πολύ. Τόνισε το πρόσωπό σου με highlighter το οποίο θα τονίσει και την μαυρισμένη σου επιδερμίδα και βάλε λίγο lip gloss και ίσως και μάσκαρα.

highlighter-στο-μακιγιάζ-ιδέες-Άνοιξη-Καλοκαίρι- ιδέες-για-μακιγιάζ-με-γκλίτερ-και-highlighter-την-Άνοιξη Καλοκαίρι- ιδέες-για-μακιγιάζ-με-γκλίτερ-και-highlighter-την-Άνοιξη Καλοκαίρι- ιδέες-για-μακιγιάζ-με-γκλίτερ-και-highlighter-την-Άνοιξη Καλοκαίρι-

Μακιγιάζ με γκλίτερ και έντονο highlighter την Άνοιξη – Καλοκαίρι: Ιριδίζον γκλίτερ στα μάτια

Το Καλοκαίρι θέλουμε να βγει στην επιφάνεια η γοργόνα που κρύβουμε μέσα μας κι έτσι τα ιριδίζον χρώματα στο μανικιούρ, στο πεντικιούρ αλλά και στο μακιγιάζ δίνουν και παίρνουν. Δημιούργησε εντυπωσιακό αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας ιριδίζον χρώματα στα μάτια σου.

ιριδίζον σκιές-ιδέες-Άνοιξη-Καλοκαίρι-

Μακιγιάζ με γκλίτερ και έντονο highlighter την Άνοιξη – Καλοκαίρι: Ροζ eye liner με γκλίτερ

Μπορείς επίσης να δημιουργήσεις ένα girly και υπέροχο μακιγιάζ συνδυάζοντας ένα υπέροχο ροζ eye liner με λίγο διακριτικό γκλίτερ. Μία καλώς ενυδατωμένη επιδερμίδα θα σε κάνει να δείχνεις ακόμη πιο όμορφη χωρίς πολλά πολλά.

ροζ-eye liner-με-γκλίτερ-ιδέες-Άνοιξη-Καλοκαίρι- ιδέες-για-μακιγιάζ-με-γκλίτερ-και-highlighter-την-Άνοιξη Καλοκαίρι- ιδέες-για-μακιγιάζ-με-γκλίτερ-και-highlighter-την-Άνοιξη Καλοκαίρι- ιδέες-για-μακιγιάζ-με-γκλίτερ-και-highlighter-την-Άνοιξη Καλοκαίρι-

Δείτε ακόμα Καλοκαίρι 2022: 15 ιδέες για μακιγιάζ

ιδέες-για-μακιγιάζ-με-γκλίτερ-και-highlighter-την-Άνοιξη Καλοκαίρι-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για το μακιγιάζ στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close