ιδέες-για-ματ νύχια-το-Καλοκαίρι 2022-

Καλοκαίρι 2022: 15 καλοκαιρινές ιδέες για ματ νύχια. 15 μοναδικές καλοκαιρινές ιδέες για ματ νύχια.

Επικρατεί η άποψη ότι τα ματ νύχια είναι για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα. Αυτό, διότι είναι χρώματα που δεν έχουν λάμψη όπως τα άλλα τυπικά χρώματα. Παρόλα αυτά δεν υπάρχουν καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα σχέδια. Μπορείς κάθε χρώμα και κάθε σχέδιο να το κάνει καλοκαιρινό, χειμωνιάτικο, χριστουγεννιάτικο κοκ με λίγη φαντασία.

Στο σημερινό μας άρθρο θα δούμε ματ νύχια σε καλοκαιρινά σχέδια. Ιδέες για καλοκαιρινά νύχια σε όλα τα χρώματα και με τα πιο ζωντανά και καλοκαιρινά σχέδια που θα σας ξετρελάνουν, για τις καλοκαιρινές σας διακοπές και όχι μόνο. Διαβάστε παρακάτω: 

Ματ καλοκαιρινά σχέδια στα νύχια: Φλοράλ ματ νύχια σε κόκκινες και πετρόλ αποχρώσεις

Μπορείς να συνδυάσεις το κόκκινο και το σκούρο πετρόλ και να αναδείξεις τα νύχια σου με φλοράλ σχέδια. Είδες πόσο εύκολα μπορεί ένα ματ σχέδιο να γίνει άκρως καλοκαιρινό αλλά και σικάτο; Μπορείς να κάνεις αυτό το σχέδιο σε κοντά ή μακριά νύχια, αμυγδαλωτά ή πολύ μυτερά.

Καλοκαίρι 2022: 15 καλοκαιρινές ιδέες για ματ νύχια

Ματ καλοκαιρινά σχέδια στα νύχια: Ματ μπεζ νύχια με παστέλ αποχρώσεις

Μπορείς να κάνεις μία μπεζ ματ βάση και να αναδείξεις το μανικιούρ σου με αφηρημένες γραμμές σε παστέλ αποχρώσεις του ροζ, του λευκού και του πορτοκαλί. Είναι ένα μοντέρνο και πολύ ξεχωριστό μανικιούρ που θα απογειώσει τα χέρια και την διάθεσή σου.

μπεζ-ματ νύχια-με-παστέλ αποχρώσεις-ιδέες-

Ματ καλοκαιρινά σχέδια στα νύχια: Ματ νύχια με καλοκαιρινές αναπαραστάσεις

Μπορείς να συνδυάσεις το ροζ, το θαλασσί, τα γκλίτερ με μερικούς καλοκαιρινούς φοίνικες. Έτσι τα νύχια σου θα είναι άκρως καλοκαιρινά με τον πιο μοντέρνο τρόπο. Αυτό το μανικιούρ θα σε βάλει για τα καλά στο κλίμα της εποχής και είναι η τελευταία λέξη της μόδας για ακόμη μία χρονιά.

ροζ-ματ νύχια-με-φοίνικες-και-στρας-ιδέες-

Ματ καλοκαιρινά σχέδια στα νύχια: Θαλασσί και μοβ φλοράλ νύχια

Τίποτα πιο όμορφο από έναν συνδυασμό του φωτεινού θαλασσί και του μοβ. Πάντα σε ματ σχέδιο. Μερικά φλοράλ σχέδια που παίζουν και αυτά σε θαλασσί και μοβ αποχρώσεις θα κάνουν το μανικιούρ σου ακόμη πιο ξεχωριστό και δροσερό.

μοβ-νύχια-με-θαλασσί-νύχια-και-φλοράλ σχέδια-ιδέες-

Ματ καλοκαιρινά σχέδια στα νύχια: Ροζ νύχια με όμπρε, στρας και φοίνικες

Φυσικά μπορείς το Καλοκαίρι να παίξεις με τις ανοιχτές αποχρώσεις αφού η μαυρισμένη σου επιδερμίδα τις έχει πολύ ανάγκη για να φωτιστεί. Έτσι ροζ νύχια και όμπρε σχέδια που παίζουν στα χρώματα του ροζ και του θαλασσί θα έρθουν και θα απογειώσουν το μανικιούρ σου. Τα στρας και οι καλοκαιρινές αναπαραστάσεις σε ματ σχέδιο επιβάλλονται.

ροζ νύχια-με-γκλίτερ-και-φοίνικα-ματ σχέδιο-ιδέες-

Ματ καλοκαιρινά σχέδια στα νύχια: Παίξε με τις ματ αποχρώσεις

Φυσικά και μπορείς να επιλέξεις να παίξεις με τις ματ αποχρώσεις κάνοντας ένα ουράνιο τόξο στα νύχια σου. Ροζ, κίτρινα και γενικά ό,τι χρώμα συνδυάζεται με τα χρώματα που θα επιλέξεις σε ματ σχέδιο το φετινό Καλοκαίρι.

χρωματιστά-ματ-νύχια-το-Καλοκαίρι 2022-ιδέες-

Ματ καλοκαιρινά σχέδια στα νύχια: Σκούρα πράσινα νύχια με φλοράλ σχέδια

Το πράσινο είναι το χρώμα της Άνοιξης και του Καλοκαιριού. Ταιριάζει πολύ με το φυσικό τοπίο την Άνοιξη ενώ χαρίζει την δροσιά που αναζητούμε στο στιλ μας το Καλοκαίρι. Μην φοβηθείς να πειραματιστείς και να συνδυάσεις με το πράσινο σκούρο μερικά φλοράλ σχέδια σε ανοιχτόχρωμα χρώματα.

πράσινα-και-φλοράλ-νύχια-σε-ματ-σχέδιο-ιδέες-

Δείτε ακόμα Καλοκαιρινές ιδέες για πεντικιούρ σε όλες τις αποχρώσεις του ροζ

ιδέες-για-ματ νύχια-το-Καλοκαίρι 2022-

Ματ καλοκαιρινά σχέδια στα νύχια: Κίτρινα νύχια

Φυσικά το ματ φαίνεται εξαιρετικό και στα πολύ κοντά νύχια. Κίτρινα κοντά νύχια που θα μοιάζουν με μικρά καραμελάκια. Μερικά μοντέρνα σχέδια στα νύχια σου μπορείς να τα επιλέξεις αν και το συγκεκριμένο μανικιούρ στέκεται άνετα και από μόνο του.

κίτρινα-ματ-νύχια-με-σχέδια-ιδέες-

ιδέες-για-ματ νύχια-το-Καλοκαίρι 2022-

ιδέες-για-ματ νύχια-το-Καλοκαίρι 2022-

ιδέες-για-ματ νύχια-το-Καλοκαίρι 2022-

Ματ καλοκαιρινά σχέδια στα νύχια: Ματ νύχια με τα πιο φωτεινά χρώματα της παλέτας

Ένα φωτεινό μοβ που αγγίζει το λιλά με φούξια, ροζ, και πράσινες λεπτομέρειες θα κάνουν το μαύρισμά σου να δείχνει σαγηνευτικό και το μανικιούρ σου άκρως μοντέρνο. Είναι από τις αγαπημένες μας εικόνες για σήμερα κι εμείς σίγουρα θα την επιλέξουμε. Εσύ;

μοβ-φλοράλ νύχια-σε-ματ-σχέδιο-ιδέες-

ιδέες-για-ματ νύχια-το-Καλοκαίρι 2022-

Δείτε ακόμα Mermaid λευκά νύχια: 15 καλοκαιρινά σχέδια για το μανικιούρ σου

ιδέες-για-ματ νύχια-το-Καλοκαίρι 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close