ιδέες-για-μανικιούρ Ιουλίου-

Νύχια Ιουλίου: Δες 15 ιδέες για μανικιούρ τον Ιούλιο 2022. 15 μοντέρνες ιδέες για νύχια Ιουλίου σε όλα τα χρώματα, τον Ιούλιο 2022.

Ο Ιούλιος κοντοζυγώνει και βρισκόμαστε ήδη στην καρδιά του Καλοκαιριού. Αυτό σημαίνει ότι το στιλ μας περιλαμβάνει έντονα χρώματα, χαρούμενα σχέδια και boho πινελιές. Το Καλοκαίρι βγάζει στην επιφάνεια την παιχνιδιάρικη και ανέμελη πλευρά μας και αυτό ακριβώς θέλουμε να σας δείξουμε και με τις ιδέες μας για μανικιούρ Ιουλίου.

Στο σημερινό μας άρθρο λοιπόν θα σας δείξουμε 15 ιδέες για νύχια Ιουλίου, που θα πρωταγωνιστήσουν τον Ιούλιο του 2022. Νύχια σε θαλασσί, νέον χρώματα, ροζ, φούξια και γενικότερα έντονες αποχρώσεις που τονίζουν το μαύρισμά μας. Για όλα τα μήκη και σχήματα νυχιών και φυσικά για κάθε γυναίκα. Διαβάστε παρακάτω: 

Νύχια Ιουλίου: Νύχια με θαλασσί και πορτοκαλί αποχρώσεις

Φυσικά στο μανικιούρ του Ιουλίου μπορείς να συνδυάσεις δύο απόλυτα καλοκαιρινά χρώματα και αυτά δεν είναι άλλα από το θαλασσί και το πορτοκαλί. Μπορείς να σχηματίσεις ένα ουράνιο τόξο στα νύχια σου βασισμένο μόνο σε αποχρώσεις του θαλασσί και του πορτοκαλί ή να παίξεις με μοντέρνα σχέδια όπως βλέπουμε στην παρακάτω ιδέα.

Νύχια Ιουλίου: Δες 15 ιδέες για μανικιούρ τον Ιούλιο 2022

Νύχια Ιουλίου: Φούξια νύχια με σχέδια

Το φούξια είναι το φετινό χρώμα του Καλοκαιριού και από εμάς είναι ένα μεγάλο “ναι”. Διάλεξε το φούξια για τα νύχια σου, δημιουργώντας μοντέρνα, καλοκαιρινά και νεανικά μανικιούρ για κάθε περίσταση. Παρακάτω βλέπουμε μόνο μία ιδέα από τις χιλιάδες που έχεις, έχοντας ως πρωταγωνιστή το φούξια.

φούξια-νύχια-για-τον-Ιούλιο 2022-ιδέες-

Νύχια Ιουλίου: Απαλό ροζ στα νύχια με χρωματιστές βούλες

Ένα μίνιμαλ αλλά και τόσο μοντέρνο μανικιούρ όπως το παρακάτω δεν θα μπορούσαμε να μην το συμπεριλάβουμε στην λίστα μας με τα νύχια του Ιουλίου. Μία διακριτική απαλή βάση από ένα ροζ χρώμα που έρχεται να αναδειχθεί με χρωματιστές βούλες από χαρούμενα χρώματα και στρας. Μπες στην καρδιά του Καλοκαιριού.

ροζ-νύχια-για-τον-Ιούλιο 2022-ιδέες-

Νύχια Ιουλίου: Γαλάζια νύχια με μπλε γραμμές

Υποδέξου τον Ιούλιο παίρνοντας το Καλοκαίρι…στα χέρια σου. Επέλεξε ένα μανικιούρ με γαλάζια βάση και σχημάτισε αφηρημένες μπλε σκούρες γραμμές. Είναι νύχια που εντάσσονται στην indie κουλτούρα κι εμάς μας αρέσουν πολύ.

indie nails-σε-μπλε-και-γαλάζιο-χρώμα-για-τον-Ιούλιο 2022-ιδέες-

Νύχια Ιουλίου: Μην απορρίψεις τα indie nails

Τα indie nails όπως είπαμε και στην παραπάνω εικόνα είναι τάση για ακόμη ένα Καλοκαίρι. Νύχια με χαρούμενα χρώματα και παιχνιδιάρικα ή αφηρημένα σχέδια που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα και θα απογειώσουν κάθε σου εμφάνιση. Έχεις άπειρες επιλογές για indie nails και μην φοβηθείς να πειραματιστείς.

indie nails-σε-μπλε-και-γαλάζιο-χρώμα-για-τον-Ιούλιο 2022-ιδέες-

Νύχια Ιουλίου: Νύχια ουράνιο τόξο

Το Καλοκαίρι είναι η εποχή που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά πριν από αρκετά χρόνια τα νύχια ουράνιο τόξο. Στην ουσία είναι μανικιούρ που κάθε νύχι έχει και ένα ξεχωριστό χρώμα. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για ένα πιθανός αταίριαστο αποτέλεσμα. Η μανικιουρίστα σου ξέρει ποια χρώματα της παλέτας ταιριάζουν μεταξύ τους.

χρωματιστά νύχια-για-τον-Ιούλιο 2022-ιδέες-

Νύχια Ιουλίου: Παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ με νέον κίτρινο

Τον Ιούλιο οι περισσότεροι από εμάς ένα…χρωματάκι θα το έχουμε πάρει. Έτσι τα νέον χρώματα σίγουρα θα αναδείξουν αυτό το μαύρισμα. Διάλεξε λοιπόν μανικιούρ σε νέον αποχρώσεις που θα απογειώσουν το μαύρισμά σου και θα αλλάξουν το στιλ σου.

νέον-γαλλικό μανικιούρ-για-τον-Ιούλιο 2022-ιδέες-

Νύχια Ιουλίου: Πορτοκαλί νύχια

Αν δεν διαλέξεις μοντέρνα σχέδια για να συνδυάσεις το πορτοκαλί χρώμα το Καλοκαίρι πότε θα το κάνεις; Είναι ένα φωτεινό και κλασικό χρώμα, που δεν θα φύγει ποτέ από τις τάσεις και μπορεί να υποστηριχθεί από όλες τις γυναίκες.

πορτοκαλί-νύχια-για-τον-Ιούλιο 2022-ιδέες-

Νύχια Ιουλίου: Φούξια νύχια με φλοράλ σχέδια

Μπορεί το Καλοκαίρι να μαραίνονται πολλά λουλούδια όμως η διάθεσή μας είναι…λουλουδάτη και ανανεωμένη. Ένα έντονο, καλοκαιρινό φούξια χρώμα που θα το απογειώσεις με μερικά παιχνιδιάρικα λουλούδια. Τόσο girly και τόσο πανέμορφο που είναι αδύνατον να το απορρίψεις.

φούξια-φλοράλ-νύχια-για-τον-Ιούλιο 2022-ιδέες- ιδέες-για-μανικιούρ Ιουλίου-

Δείτε ακόμα Νύχια σε θαλασσινά χρώματα: 15 ιδέες

ιδέες-για-μανικιούρ Ιουλίου- ιδέες-για-μανικιούρ Ιουλίου-

Νύχια Ιουλίου: Γαλλικό μανικιούρ σε μπλε ηλεκτρίκ

Άλλη μία άκρως καλοκαιρινή παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ που εμείς την αγαπήσαμε. Ένα γαλλικό μανικιούρ με βάση στα χρώματα του δέρματος και άκρες σε μπλε ηλεκτρίκ και γαλάζιες αποχρώσεις. Πολύ καλοκαιρινό και μοντέρνο που θα σε αναδείξει σε κάθε σου περίσταση.

γαλλικό μανικιούρ-σε-μπλε-χρώμα-ιδέες-Ιούλιος 2022- ιδέες-για-μανικιούρ Ιουλίου-

Δείτε ακόμα Baby French Manicure: Το νέο trend του Καλοκαιριού στα νύχια

ιδέες-για-μανικιούρ Ιουλίου-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close