ιδέες-για-boho-δαχτυλίδια-το-Καλοκαίρι 2022-

Καλοκαίρι 2022: 16 ιδέες με boho δαχτυλίδια. Μοντέρνες ιδέες για boho δαχτυλίδια το Καλοκαίρι 2022.

Οι γυναίκες πάντα αγαπούσαν τα δαχτυλίδια. Όμως οι εποχές και οι τάσεις αλλάζουν και μέχρι πριν μερικά χρόνια επέλεγαν μίνιμαλ κοσμήματα όπως βέρες σε χρυσό ή ασήμι που στόλιζαν διακριτικά τα δάχτυλά τους και σπάνια ξεπερνούσαν τα τρία δαχτυλίδια σε κάθε χέρι.

Τα τελευταία τρία χρόνια όμως τουλάχιστον αυτή η τάση έχει αλλάξει. Οι γυναίκες πλέον εξαιτίας της boho αισθητικής, επιλέγουν να κοσμήσουν τα δάχτυλά τους με παραπάνω από 5 και 6 δαχτυλίδια που αποτελούνται από βέρες, πέτρες σε διάφορα χρώματα και άλλα boho σχέδια.

Δείτε ακόμα Total red ντύσιμο: 15 ιδέες για τις καλοκαιρινές σου διακοπές

Στο σημερινό άρθρο λοιπόν θα επικεντρωθούμε στην boho αισθητική που έχει κατακτήσει τις καρδιές μας. Ειδικότερα το Καλοκαίρι ακόμη και οι μίνιμαλ και σικάτες γυναίκες στο στιλ, δίνουν μία ευκαιρία στα boho κοσμήματα που απογειώνουν το στιλ τους. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες για boho δαχτυλίδια το Καλοκαίρι 2022: Μεγάλα boho δαχτυλίδια

Όπως είπαμε και στον πρόλογο οι γυναίκες παλιότερα θεωρούσαν τα χοντροκομμένα και μεγάλα δαχτυλίδια υπερβολικά και κιτς. Η boho αισθητική όμως ήρθε να συνδυάσει το κιτς και το χίπικο στιλ και να το κάνει την τελευταία τάση της μόδας. Ένα εναλλακτικό ρεύμα με την δική του γοητεία. Έτσι τα μεγάλα δαχτυλίδια θα φορεθούν πολύ!

Καλοκαίρι 2022: 15 ιδέες με boho δαχτυλίδια

Ιδέες για boho δαχτυλίδια το Καλοκαίρι 2022: Δαχτυλίδια με χρωματιστές πέτρες

Οι πέτρες στα δαχτυλίδια είναι πανέμορφες και δίνουν μία άλλη αίσθηση στο στιλ μας. Δεν είναι ανάγκη να δώσετε μία περιουσία, αφού ακόμη και οι ψεύτικες πέτρες σε δαχτυλίδια boho φτιαγμένα από ατσάλι δείχνουν υπέροχες. Είναι ανθεκτικά, αδιάβροχα, δεν μαυρίζουν και είναι πολύ πολύ φθηνά και υποαλλεργικά!

boho δαχτυλίδια-με-χρωματιστές-πέτρες-ιδέες-

Ιδέες για boho δαχτυλίδια το Καλοκαίρι 2022: Χρυσά boho δαχτυλίδια σε πιο μίνιμαλ σχέδιο

Μπορείς παρόλα αυτά να βρεις στην αγορά boho δαχτυλίδια σε μίνιμαλ κόψιμο με λεπτές βέρες και μικρά και σικ πετραδάκια. Το σχέδιο παραμένει boho και φυσικά μπορείς να βάλεις παραπάνω από τέσσερα δαχτυλίδια στο κάθε χέρι. Είναι πανέμορφα, σικάτα και ιδανικά ακόμη και για την πιο επίσημη περίσταση.

χρυσά-boho δαχτυλίδια-με-πέτρες-ιδέες-

ιδέες-για-boho-δαχτυλίδια-το-Καλοκαίρι 2022-

Ιδέες για boho δαχτυλίδια το Καλοκαίρι 2022: Χρυσά δαχτυλίδια με μπλε πέτρες

Το μπλε είναι το χρώμα του Καλοκαιριού όπως και όλες του οι αποχρώσεις. Μπορείς λοιπόν το Καλοκαίρι 2022 να επιλέξεις ένα υπέροχο boho σχέδιο στα δαχτυλίδια με μπλε πέτρες και χρυσές βέρες. Μία υπέροχη αντίθεση που θα τονίσει και το μαύρισμά σου.

χρυσά-δαχτυλίδια-με-θαλασσί πέτρες-ιδέες-

ιδέες-για-boho-δαχτυλίδια-το-Καλοκαίρι 2022-

Ιδέες για boho δαχτυλίδια το Καλοκαίρι 2022: Boho δαχτυλίδια με goth επιρροές

Μπορείς να διαλέξεις πιο dark boho δαχτυλίδια όπως τα παρακάτω. Πανέμορφα, boho και κάπως πιο…σκοτεινά για τις πιο ροκ προσωπικότητες. Τονίζουν το μαύρισμα και αναδεικνύουν το στιλ σου με έναν υπέροχο τρόπο.

goth-boho-δαχτυλίδια-το-Καλοκαίρι 2022-

Ιδέες για boho δαχτυλίδια το Καλοκαίρι 2022: Boho δαχτυλίδια με indie στοιχεία

Στα παρακάτω δαχτυλίδια συνδυάζουμε δύο διαφορετικές τάσεις, την boho και τα indie. Η boho είναι η αισθητική της ανεμελιάς και της απελευθέρωσης, όπως επίσης και η indie αισθητική, οπότε μπορείτε να συνδυάσετε τις δύο παραπάνω επιρροές επιλέγοντας δαχτυλίδια σαν τα παρακάτω.

χρυσά-indie δαχτυλίδια-ιδέες-

 

ιδέες-για-boho-δαχτυλίδια-το-Καλοκαίρι 2022-

Ιδέες για boho δαχτυλίδια το Καλοκαίρι 2022: Boho δαχτυλίδια με μισοφέγγαρα και αστέρια

Όπως είπαμε η boho αισθητική, είναι η αισθητική της ανεμελιάς και του Καλοκαιριού. Τί πιο καλοκαιρινό από το να χαζεύεις το φεγγάρι και τα άστρα στον νυχτερινό ουρανό σε κάποια παραλία; Μπορείς λοιπόν τα άστρα και τους πλανήτες να τους κάνεις κόσμημα και να τα φορέσεις στα δάχτυλά σου.

χρυσά δαχτυλίδια-με-μισοφέγγαρα-και-αστέρια-ιδέες-

ιδέες-για-boho-δαχτυλίδια-το-Καλοκαίρι 2022-

ιδέες-για-boho-δαχτυλίδια-το-Καλοκαίρι 2022-

ιδέες-για-boho-δαχτυλίδια-το-Καλοκαίρι 2022-

ιδέες-για-boho-δαχτυλίδια-το-Καλοκαίρι 2022-

Ιδέες για boho δαχτυλίδια το Καλοκαίρι 2022: Συνδύασε τα δαχτυλίδια με τα βραχιολάκια για το πόδι

Φυσικά μπορείς να παίξεις με τα κοσμήματα. Τόνισε τα χέρια σου με δαχτυλίδια και τους αστραγάλους σου με βραχιολάκια και ανέδειξε το στιλ σου φέτος το Καλοκαίρι. Μπορείς να συνδυάσεις επίσης τα αγαπημένα σου δαχτυλίδια με σκουλαρίκια και κολιέ στο ίδιο στιλ με τα δαχτυλίδια.

ιδέες-για-boho-δαχτυλίδια-το-Καλοκαίρι 2022-

Δείτε ακόμα Ροζ παντελόνι: 15 ιδέες για ντύσιμο στις καλοκαιρινές διακοπές

ιδέες-για-boho-δαχτυλίδια-το-Καλοκαίρι 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη

Close