ιδέες-για-κοσμήματα-το-Καλοκαίρι 2022-

Καλοκαίρι 2022: 19 ιδέες για καλοκαιρινά κοσμήματα. Μοντέρνες ιδέες για καλοκαιρινά βραχιόλια για το πόδι, βραχιόλια στα χέρια, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και κολιέ το Καλοκαίρι 2022.

Το Καλοκαίρι βρίσκεται μία ανάσα μακριά και φυσικά όλοι έχουν ανάγκη μία ανανέωση. Οι γυναίκες αγαπούν πολύ τα κοσμήματα αφού έχουν την τάση να τις κάνουν να δείχνουν σικ και περιποιημένες χωρίς να χρειαστεί να κάνουν πολλά πολλά.

Επίσης υπάρχουν τόσα σχέδια για κοσμήματα στην αγορά που κάθε γυναίκα μπορεί να βρει κοσμήματα που την αντιπροσωπεύουν οπότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα κοσμήματα, δείχνουν και πολλά για μία προσωπικότητα.

Δείτε ακόμα Καλοκαίρι 2022: 15 τρόποι να συνδυάσεις το πράσινο χρώμα στο ντύσιμο

Τα κοσμήματα αλλάζουν από εποχή σε εποχή κι έτσι το Καλοκαίρι έχει τις δικές του τάσεις στα κοσμήματα. Κοσμήματα με κοχύλια και αστερίες, κοσμήματα πιο boho αλλά και σικ κοσμήματα από αλυσίδες σε χρυσό, ασήμι και ατσάλι.

Στο σημερινό μας άρθρο θα σας δείξουμε 19 ιδέες για κοσμήματα που μπορείτε να φορέσετε το Καλοκαίρι. Σκουλαρίκια, βραχιολάκια για το πόδι, βραχιόλια για τους καρπούς σας, αλυσίδες μέσης και άλλα πολλά καλοκαιρινά κοσμήματα. Διαβάστε παρακάτω: 

 Καλοκαιρινά κοσμήματα: Καλοκαιρινά σκουλαρίκια από ασήμι

Το ασήμι είναι ένα σικ υλικό για τα κοσμήματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορούμε να βρούμε κοσμήματα από ατσάλι που στην ουσία έχουν το ίδιο χρώμα αλλά είναι πιο φθηνά και φυσικά δεν μαυρίζουν. Το Καλοκαίρι λοιπόν ασημένια σκουλαρίκια σε μοντέρνα σχέδια όπως τα παρακάτω θα δημιουργήσουν μοναδικές αντιθέσεις στο στιλ μας.

Καλοκαίρι 2022: 19 ιδέες για καλοκαιρινά κοσμήματα

Καλοκαιρινά κοσμήματα: Βραχιόλια με κοχύλια

Τα κοσμήματα με κοχύλια έγιναν τάση μερικά χρόνια πριν και μέχρι και σήμερα αγαπιούνται αρκετά. Έτσι μπορείς να επιλέξεις μοντέρνα βραχιόλια για να διακοσμήσεις τους καρπούς σου με λευκά κοχύλια. Boho και άκρως καλοκαιρινά κοσμήματα για κάθε περίσταση.

βραχιόλια-με-κοχύλια-ιδέες-

 Καλοκαιρινά κοσμήματα: Χρυσές αλυσίδες στον λαιμό

Μπορείς να απογειώσεις το στιλ σου βάζοντας χρυσές αλυσίδες με διακριτικά στολίδια στον λαιμό σου. Αυτά τα κολιέ είναι τόσο σικ και ταιριάζουν σε κάθε γυναικεία προσωπικότητα. Επίσης μπορείς να τα φορέσεις σε κάθε περίσταση αφού είναι διακριτικά. Όσες περισσότερες αλυσίδες στον λαιμό τόσο το καλύτερο το Καλοκαίρι του 2022.

χρυσές-αλυσίδες-στον-λαιμό-ιδέες-

Καλοκαιρινά κοσμήματα: Πολλά δαχτυλίδια στα χέρια

Τα τελευταία χρόνια επίσης οι γυναίκες έχουν την τάση να φορούν πολλά δαχτυλίδια στα χέρια με πολλά καταστήματα πλέον να πωλούν 16 και 18 δαχτυλίδια μαζεμένα σε σετ. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις χρυσά, ασημένια ή ατσάλινα δαχτυλίδια σαν τα παρακάτω και να μαγνητίσεις τα βλέμματα.

χρυσά-δαχτυλίδια-το-Καλοκαίρι 2022-ιδέες-

 Καλοκαιρινά κοσμήματα: Δεκάρες στον λαιμό

Πέρσι το Καλοκαίρι μία νέα τάση ξεκίνησε να κλέβει τις καρδιές μας. Μικρές δεκάρες που ονομάστηκαν έτσι επειδή παραπέμπουν στα κέρματα που χρησιμοποιούσαμε παλιότερα στον λαιμό. Ένα διακριτικό αλλά με άποψη κόσμημα για κάθε γυναίκα.

κολιέ-με-δεκάρα-ιδέες-Καλοκαίρι 2022-

Καλοκαιρινά κοσμήματα: Χρυσά βραχιολάκια για το πόδι με πεταλούδες

Μπορείς να διακοσμήσεις για ακόμη ένα Καλοκαίρι τα πόδια σου βάζοντας στους αστραγάλους όμορφα βραχιολάκια. Παρακάτω βλέπουμε πως ένα χρυσό βραχιολάκι με πεταλούδες είναι ό,τι πρέπει, αρκεί να το βγάζεις στην θάλασσα. Μην το χάσεις και έχουμε…άλλα!

χρυσές-αλυσίδες-για-το-πόδι-ιδέες-

 Καλοκαιρινά κοσμήματα: Παιχνιδιάρικες αλυσίδες στην μέση

Οι αλυσίδες στην μέση φοριούνται μόνο το Καλοκαίρι αφού μόνο το Καλοκαίρι φοράμε ρούχα που θα μπορέσουν να τις αναδείξουν. Μπορείς λοιπόν να κάνεις την διαφορά και να ανανεώσεις το στιλ σου με μερικές όμορφες αλυσίδες στην μέση.

αλυσίδα-για-την-μέση-με-κοχύλια-ιδέες- ιδέες-για-κοσμήματα-το-Καλοκαίρι 2022-

Καλοκαιρινά κοσμήματα: Κολιέ με κοχύλια και αστερίες

Μπορείς να εμπλουτίσεις τον λαιμό σου με διάφορα κολιέ που θα έχουν πάνω τους αστερίες, κοχύλια, βότσαλα, αστέρια και ό,τι άλλο σου θυμίζει Καλοκαίρι. Είναι παιχνιδιάρικα και τόσο στιλάτα κολιέ που σίγουρα θα μαγνητίσουν τα βλέμματα και θα απογειώσουν το στιλ σου.

κολιέ-με-κοχύλια-και-αστερίες-ιδέες-

 Καλοκαιρινά κοσμήματα: Χρωματιστά κολιέ με χάντρες

Μπορείς το Καλοκαίρι του 2022 να βγάλεις στην επιφάνεια το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Προτίμησε για τις διακοπές σου κολιέ με χρωματιστές χάντρες και χαρούμενες φατσούλες που παραπέμπουν στα κολιέ που φορούσαμε μικρές.

κολιέ-με-πολύχρωμες χάντρες-ιδέες-

 Καλοκαιρινά κοσμήματα: Σκουλαρίκια με φατσούλες

Μέσα στην indie φιλοσοφία και μόδα τα κοσμήματα με παιχνιδιάρικες φατσούλες και παιδικά σχέδια ήρθαν για να μείνουν το Καλοκαίρι του 2022. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις χαριτωμένα και μοντέρνα σκουλαρίκια σαν τα παρακάτω και δεν θα χάσεις.

σκουλαρίκια-με-φατσούλες-ιδέες- ιδέες-για-κοσμήματα-το-Καλοκαίρι 2022-

 Καλοκαιρινά κοσμήματα: Βραχιόλι για το πόδι με πέτρες

Μπορείς επίσης να αγοράσεις ένα βραχιόλι για το πόδι διακοσμημένο με πέτρες που παραπέμπει στις πέτρες του γιαλού. Είναι μία μοναδική ιδέα που παραμένει στην μόδα όσα χρόνια κι αν περάσουν.

βραχιόλια-για-το-πόδι-ιδέες-

Δείτε ακόμα Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε τα ψεύτικα κοσμήματα σας σαν καινούργια

ιδέες-για-κοσμήματα-το-Καλοκαίρι 2022- ιδέες-για-κοσμήματα-το-Καλοκαίρι 2022-

Καλοκαιρινά κοσμήματα: Πολλά βραχιόλια στο χέρι

Τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί η τάση στα κοσμήματα του “όσα περισσότερα τόσο καλύτερα”. Έτσι μπορείς να φορέσεις πολλά βραχιόλια τόσο στο χέρι όσο και στα πόδια, πολλά κολιέ και πολλά σκουλαρίκια.

δαχτυλίδια-με-χάντρες-ιδέες-

 Καλοκαιρινά κοσμήματα: Σκουλαρίκια με αλυσίδες

Ένα κόσμημα που πάντα θα είναι στις τάσεις και πάντα θα μας παραπέμπει στο Καλοκαίρι είναι τα παρακάτω σκουλαρίκια με αλυσίδες. Είναι σικ, είναι μοντέρνα, έχουν άποψη και μπορούν να τα υποστηρίξουν όλες οι γυναίκες.

σκουλαρίκια-με-αλυσίδες-ιδέες- ιδέες-για-κοσμήματα-το-Καλοκαίρι 2022-

Δείτε ακόμα Τα σκουλαρίκια κρίκοι είναι το αγαπημένο κόσμημα των γυναικών! Δες 15 μοναδικά σχέδια

ιδέες-για-κοσμήματα-το-Καλοκαίρι 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη

Close