ιδέες-για-kitty cut-τάσεις 2024-τάσεις 2024-

Το kitty cut είναι το νέο κούρεμα που θα δώσει στιλ και όγκο στα μεσαίου μάκρους αλλά και στα bob μαλλιά. Μάλιστα είναι η κορυφαία πρόταση για το 2024 και ήδη το TikTok και το Pinterest έχει γεμίσει με ιδέες. Δείτε 15 ιδέες για όλες τις γυναίκες.

Το 2024 ήρθε και μαζί του κυκλοφόρησαν και οι νέες τάσεις στην ομορφιά. Αν έχεις μεσαίου μάκρους ή bob κούρεμα και θέλεις να ανανεώσεις λίγο την εμφάνισή σου, τότε το kitty cut είναι για σένα. Δεν πρόκειται να σε υποβάλει σε κάποια ριζική αλλαγή που δε θα σου αρέσει.

Αντίθετα θα δώσει ένα ιδιαίτερο στιλ στο ήδη μοντέρνο κούρεμά σου ενώ παράλληλα θα δώσει όγκο στα μαλλιά σου και θα βγάλει στην επιφάνεια μία πιο ροκ αλλά και σ3ξυ πλευρά σου. Μπορείς επίσης να το υιοθετήσεις αν έχεις μακριά μαλλιά και έχεις ανάγκη από μία αλλαγή. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες για Kitty cut για μεσαίου μήκους και bob μαλλιά το 2024: Τί είναι το Kitty cut

Πρόκειται για μια minimal εκδοχή του wolf cut και του shag με πιο απαλά layers που χαρίζουν τέλεια κίνηση και έξτρα όγκο. Το μήκος φτάνει λίγο πιο κάτω από τους ώμους που σημαίνει πως είναι πιο κοντό από το iconic “The Rachel” και πιο μακρύ από ένα κλασικό bob.

Kitty Cut: Το νέο κούρεμα που θα δώσει στιλ στα μεσαίου μήκους ή στα bob μαλλιά σου το 2024

Το μυστικό κρύβεται στις ασυμμετρίες που είναι τόσες όσες χρειάζονται για να χαρίσουν στα μαλλιά το τέλειο look. Κι αν θέλεις inspo πριν κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου, δες στη συνέχεις τα ωραιότερα kitty cut looks.

kitty-cut-σε-καρέ μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες για Kitty cut για μεσαίου μήκους και bob μαλλιά το 2024: Για γυναίκες κάθε ηλικίας

Αν θέλεις να κάνεις τα μεσαίου μάκρους μαλλιά σου πιο σικ τότε μπορείς να επιλέξεις το συγκεκριμένο κούρεμα. Ταιριάζει με το σωστό χτένισμα σε γυναίκες άνω των 40 που θέλουν να δείξουν μία σοβαρότητα και ένα κύρος τόσο στη καθημερινότητα όσο και στη δουλειά.

kitty cut-με-χωρίστρα-και-όγκο-ιδέες-

Ιδέες για Kitty cut για μεσαίου μήκους και bob μαλλιά το 2024: Με χωρίστρα

Μπορείς να υιοθετήσεις το Kitty cut με μία πολύ όμορφη και μοντέρνα χωρίστρα στη μέση. Όπως βλέπεις και στη παρακάτω εικόνα είναι σε θέση να δώσει στιλ και μία ξεχωριστή φινέτσα στα bob κουρέματα, ενώ παράλληλα σε κάνει να δείχνεις και πιο μικρή.

kitty cut-με-χωρίστρα-και-όγκο-ιδέες-

Ιδέες για Kitty cut για μεσαίου μήκους και bob μαλλιά το 2024: Face framing look

Η χωρίστρα στη μέση είναι από τις πιο ωραίες επιλογές για το συγκεκριμένο κούρεμα όταν μιλάμε για bob κούρεμα, διότι ανοίγει το πρόσωπο και δεν μπαίνουν μαλλιά μέσα στη μέση. Παράλληλα ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και δεν χρειάζεται να τα περιποιείσαι κάθε μέρα.

kitty cut-με-χωρίστρα-και-όγκο-ιδέες-

Ιδέες για Kitty cut για μεσαίου μήκους και bob μαλλιά το 2024: Προσθέτει όγκο

Τα τελευταία χρόνια ο όγκος έχει επανέλθει στη μόδα. Τα πλούσια μαλλιά ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες και το kitty cut μπορεί με τον πιο μοντέρνο τρόπο να σου χαρίσει αυτόν τον όγκο. Με έναν μοντέρνο τρόπο, ακόμη και στα bob κουρέματα, όπως η παρακάτω κοπέλα.

kitty cut-με-με-όγκο-σε-πυρόξανθα μαλλιά-ιδέες-

ιδέες-για-kitty cut-τάσεις 2024-τάσεις 2024-

Ιδέες για Kitty cut για μεσαίου μήκους και bob μαλλιά το 2024: Bombshell και 90’s

Το συγκεκριμένο κούρεμα επίσης μπορεί να σε κάνει να δείχνεις πιο vintage και αέρινη. Αν θέλεις να μοιάζεις με μοντέλο βγαλμένο από άλλη εποχή, τότε σίγουρα στα μεσαίου μάκρους μαλλιά σου, μπορείς να αντιγράψεις την παρακάτω εικόνα.

kitty cut-σε-μεσαίου μάκρους μαλλιά-με-φράντζα-ιδέες-

ιδέες-για-kitty cut-τάσεις 2024-τάσεις 2024-

Ιδέες για Kitty cut για μεσαίου μήκους και bob μαλλιά το 2024: Με βαθιά χωρίστρα

Η βαθιά χωρίστρα φυσικά και ταιριάζει ακόμη και στα μεσαίου μάκρους μαλλιά. Το kitty cut έχει την ιδιότητα να χαρίζει όγκο αλλά στη προκειμένη να κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο αέρινα. Μη φοβηθείς να το επιλέξεις λοιπόν!

kitty cut-σε-μεσαίου μάκρους μαλλιά-με-φράντζα-ιδέες-

ιδέες-για-kitty cut-τάσεις 2024-τάσεις 2024-

ιδέες-για-kitty cut-τάσεις 2024-τάσεις 2024-

 

Cherry Cola: Η νέα απόχρωση στα μαλλιά που έγινε το Νο1 trend στο TikTok

 

ιδέες-για-kitty cut-τάσεις 2024-τάσεις 2024-

ιδέες-για-kitty cut-τάσεις 2024-τάσεις 2024-

Ιδέες για Kitty cut για μεσαίου μήκους και bob μαλλιά το 2024: Με αφέλειες

Αφού οι αφέλειες είναι τάση για ακόμη μία σεζόν μπορείτε να τις συνδυάσετε με το kitty cut. Είναι ένα rock and roll κούρεμα που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα κι αν το υιοθετήσεις τότε σίγουρα θα μαγνητίσεις τα βλέμματα σε κάθε περίσταση.

kitty cut-με-αφέλειες-ιδέες-

 

Soft crop: Δείτε ιδέες για το κούρεμα του 2024

 

ιδέες-για-kitty cut-τάσεις 2024-τάσεις 2024-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close