ιδέες-για-κόκκινα-πασχαλινά νύχια-Πάσχα 2022-

Κόκκινα Πασχαλινά νύχια 2022: 15 ιδέες .Κόκκινα Πασχαλινά νύχια 2022 με σχέδια για το Πάσχα.

Το κόκκινο είναι το παραδοσιακό χρώμα του Πάσχα. Κόκκινα Πασχαλινά αυγά και κόκκινες παπαρούνες που γεμίζουν τα λιβάδια μας. Έτσι αν θες να βρεις ένα μανικιούρ που να ταιριάζει στο κλίμα της εποχής τότε τα κόκκινα Πασχαλινά νύχια είναι αυτό που αναζητάς.

Στο σημερινό μας άρθρο θα σου δείξουμε κόκκινα Πασχαλινά νύχια 2022 που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα. Κόκκινα Πασχαλινά νύχια με πασχαλίτσες, παπαρούνες, γκλίτερ, γαλλικό μανικιούρ με κόκκινες λεπτομέρειες, κόκκινα Πασχαλινά νύχια με λουλούδια και άλλα μοντέρνα σχέδια. Διαβάστε παρακάτω: 

Κόκκινα Πασχαλινά νύχια 2022: Κόκκινα νύχια με γκλίτερ

Φυσικά το Πάσχα είναι το ίδιο λαμπερό με τα Χριστούγεννα για τους δικούς του διαφορετικούς λόγους. Την ημέρα της Ανάστασης ή την Κυριακή του Πάσχα, θέλετε σίγουρα να είστε όμορφες με περιποιημένα νύχια. Μπορείτε λοιπόν να διαλέξετε για το Πασχαλινό σας μανικιούρ, κόκκινα νύχια με γκλίτερ.

Πάσχα 2022: 15 ιδέες με κόκκινα Πασχαλινά νύχια

Κόκκινα Πασχαλινά νύχια 2022 : Κόκκινα νύχια με λουλούδια

Μπορείτε να παίξετε με το κόκκινο και το λευκό και να φτιάξετε υπέροχα Πασχαλινά νύχια. Κόκκινα Πασχαλινά νύχια με λευκές λεπτομέρειες και λουλούδια με στρας από μαύρο χρώμα. Είναι ένα μοντέρνο Πασχαλινό μανικιούρ που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα.

κόκκινα-πασχαλινά νύχια-με-λουλούδια-ιδέες-

Κόκκινα Πασχαλινά νύχια 2022 : Κόκκινα νύχια με πασχαλίτσες

Τα παρακάτω νύχια είναι ό,τι πρέπει για το Πάσχα. Οι πασχαλίτσες πήραν το όνομά τους, επειδή εμφανίζονται περίπου την ίδια περίοδο που πέφτει και το Ορθόδοξο Πάσχα. Οπότε είναι άρρηκτα συνδεδεμένες όχι μόνο με την Άνοιξη αλλά και με το Πάσχα. Πάρτε μία ιδέα για να τις εντάξετε στο μανικιούρ σας.

κόκκινα-πασχαλινά νύχια-με-πασχαλίτσες-ιδέες-

Κόκκινα Πασχαλινά νύχια 2022: Κόκκινα νύχια με παπαρούνες

Φυσικά μπορείτε να δημιουργήσετε ένα Πασχαλινό αλλά και vintage μανικιούρ παίζοντας με το κόκκινο αλλά και με τις κατακόκκινες παπαρούνες στα σχέδια. Είναι ένα Πασχαλινό μανικιούρ που θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα σας βάλει για τα καλά στο κλίμα της εποχής.

κόκκινα-πασχαλινά νύχια-με-παπαρούνες-ιδέες-

Κόκκινα Πασχαλινά νύχια 2022 : Κόκκινα νύχια με παπαρούνες και καρδούλες

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό Πασχαλινό μανικιούρ με παπαρούνες αλλά και μοντέρνες καρδούλες. Μπορείτε να έχετε ως πρωταγωνιστή το κόκκινο στο μανικιούρ σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να παίξετε και με άλλα χρώματα, όπως βλέπουμε στην παρακάτω εικόνα.

κόκκινα-πασχαλινά νύχια-με-παπαρούνες-ιδέες-

Δείτε ακόμα 15 ιδέες για κόκκινα νύχια το Πάσχα

κόκκινα-πασχαλινά νύχια-με-καρδούλες-ιδέες-

Κόκκινα Πασχαλινά νύχια 2022 : Κόκκινα νύχια με μοντέρνα αφηρημένα σχέδια

Δεν χρειάζεται να φτιάξετε στα νύχια σας Πασχαλινά σχέδια για να είναι Πασχαλινά. Το κόκκινο από μόνο του είναι ένα Πασχαλινό χρώμα οπότε ακόμη κι αν αποφασίσετε να σπάσετε την μονοτονία με μοντέρνα αφηρημένα σχέδια, τα κόκκινα νύχια σας θα είναι εξίσου Πασχαλινά.

ιδέες-για-κόκκινα-πασχαλινά νύχια- ιδέες-για-κόκκινα-πασχαλινά νύχια-Πάσχα 2022- ιδέες-για-κόκκινα-πασχαλινά νύχια-Πάσχα 2022- ιδέες-για-κόκκινα-πασχαλινά νύχια-Πάσχα 2022-

Κόκκινα Πασχαλινά νύχια2022  : Το κόκκινο του κρασιού στα νύχια

Φυσικά το κόκκινο έχει πολλές αποχρώσεις. Μπορείτε λοιπόν να δημιουργήσετε ένα σαγηνευτικό Πασχαλινό μανικιούρ με κόκκινα νύχια στην απόχρωση του κρασιού. Μερικές παπαρούνες στις ίδιες αποχρώσεις θα κάνουν τα Πασχαλινά σας νύχια ακόμη πιο όμορφα.

ιδέες-για-κόκκινα-πασχαλινά νύχια-Πάσχα 2022-

Κόκκινα Πασχαλινά νύχια 2022 : Κόκκινα και ροζ νύχια το Πάσχα

Μπορείτε να διατηρήσετε το κόκκινο ως πρωταγωνιστή στο μανικιούρ σας όμως να παίξετε και με άλλα χρώματα. Το απαλό ροζ είναι ένα χρώμα που ταιριάζει απόλυτα με ένα κόκκινο μανικιούρ. Σήμερα λοιπόν θα δούμε πως μπορούμε αυτά τα δύο χρώματα να τα συνδυάσουμε μεταξύ τους, σε απόλυτη αρμονία.

κόκκινα-πασχαλινά-νύχια-με-λουλούδια-ιδέες-

Κόκκινα Πασχαλινά νύχια 2022  : Χαριτωμένες πασχαλίτσες στα νύχια

Φυσικά δεν θα σας αφήναμε με μόνο μία ιδέα όσων αφορά τις πασχαλίτσες στο Πασχαλινό σας μανικιούρ. Παρακάτω βλέπουμε ένα κόκκινο Πασχαλινό μανικιούρ με μπεζ λεπτομέρειες και μία χαριτωμένη Πασχαλίτσα που απογειώνει την εικόνα του.

κόκκινα-πασχαλινά-νύχια-με-πασχαλίτσα-ιδέες-

 

Κόκκινα Πασχαλινά νύχια 2022 : Πασχαλινό μανικιούρ με goth στοιχεία

Μπορείτε να παίξετε με μία σκούρη απόχρωση του κόκκινου και με μαύρες λεπτομέρειες. Πάνω στο μαύρο μπορείτε να σχεδιάσετε μία πασχαλίτσα σε τρισδιάστατη μορφή και να απογειώσετε το μανικιούρ σας. Έχει κάτι από goth και μας αρέσει πολύ.

κόκκινα-πασχαλινά-νύχια-με-πασχαλίτσα-ιδέες-

Δείτε ακόμα Υπέροχες ιδέες για χαριτωμένα πασχαλινά σχέδια νυχιών!

γαλλικό μανικιούρ-με-παπαρούνες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close