Το κόλπο για να μην ιδρώνεις στο εσωτερικό των μηρών σου όταν έχει ζέστη

Το καλοκαίρι είναι φανταστικό. Ξέρετε όμως τι δεν είναι φανταστικό; Το αναπόφευκτο τρίψιμο των μηρών μας όταν φοράμε φούστα, σορτς ή φόρεμα. Ευτυχώς, έχουμε ένα σωτήριο τιπ για να μη χρειαστεί να το νιώσετε ξανά.

Είναι καλοκαίρι (και επισήμως πλέον!) και μια δυσάρεστη αλήθεια είναι πως ιδρώνουμε. Πολύ. Μερικές φορές πάρα πολύ και μερικές φορές σε πολύ άβολα σημεία. Κι ένα από αυτά είναι και το εσωτερικό των μηρών. Ναι εννοούμε το σημείο που οι μηροί σας μπορεί να ενώνονται και να τρίβονται.

Δείτε επίσης Τι να κάνετε για τα σπυράκια στην πλάτη λόγω ζέστης και ιδρώτα το καλοκαίρι
Αποτέλεσμα; Παραγωγή θερμότητας, ιδρώτας, αίσθηση καψίματος που σάς ακολουθεί για μέρες, προκαλώντας ενόχληση και νεύρα. Μπορείτε να αποφύγετε με κάποιο τρόπο αυτή την δυσφορία; Μπορείτε.

Μέχρι τώρα ίσως να είχατε ακούσει για λύσεις όπως η βαζελίνη ή η πούδρα ταλκ, αλλά υπάρχει κάτι πολύ πιο απλό: Αποσμητικό! Και ιδανικά σε μορφή roll-on.

Το τιπ δοκίμασε και διέδωσε μια χρήστρια του Twitter και -λέει πως- ορκίζεται στην αποτελεσματικότητα του.

Deodorant saves my life when it’s hot af & wearing a dress…minimizes chafing and last longer than lotion/cream https://t.co/JKFNbE1P1e

— poderosa (@dee__castillo) 19 Ιουνίου 2017

Πως το κάνετε; Το απλώνετε ανάμεσα στους μηρούς σας και αυτό λειτουργεί σαν λιπαντικό ενώ παράλληλα χαρίζει μια αίσθηση δροσιάς αν το δέρμα σας είναι ήδη ερεθισμένο. Έτσι «σώζετε» τους μηρούς σας από την μεταξύ τους τριβή και το κάψιμο που ακολουθεί. Καλύτερα να το έχετε μαζί σας αφού ίσως χρειαστεί να το εφαρμόσετε περισσότερες από μια φορές μέσα στην ημέρα.

Το μυστικό για να μην μυρίζουν οι μασχάλες σας από τον ιδρώτα

bovary.gr

Close