ιδέες-για-καρέ κούρεμα-το-Πάσχα 2023-

Λίγο πριν το Πάσχα, μία αλλαγή χρειάζεται κι εμείς σου προτείνουμε το μοντέρνο καρέ κούρεμα. Δες 15 ιδέες για καρέ κούρεμα τόσο για την Ανάσταση όσο και για το Πάσχα.

Η Ανάσταση και η Κυριακή του Πάσχα είναι δύο ημέρες που διασκεδάζουμε πολύ με τους δικούς μας ανθρώπους. Θέλουμε λοιπόν να είμαστε περιποιημένες, ακόμη κι αν κάνουμε Ανάσταση και Κυριακή του Πάσχα στο σπίτι με την οικογένεια.

Αν λοιπόν θέλεις μία ανανέωση το σημερινό άρθρο είναι για σένα. 15 ιδέες για μοντέρνο γυναικείο καρέ κούρεμα. Αυστηρό καρέ, μακρύ καρέ και φυσικά σε όλες τις αποχρώσεις που αγαπούν οι γυναίκες. Κάνε την μεγάλη αλλαγή και δεν θα το μετανιώσεις. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες για καρέ μαλλιά το Πάσχα 2023: Το καρέ της γραμματέως

Το συγκεκριμένο καρέ είναι απλά υπέροχο. Ένα κοντό, αυστηρό καρέ που το λέμε της γραμματέως επειδή παραπέμπει στο κούρεμα που έχουν οι περισσότεροι γραμματείς. Στις ταινίες τουλάχιστον. Μπορείς λοιπόν να το υιοθετήσεις αφού θα είναι η απόλυτη τάση την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023.

Κόψε τα μαλλιά σου καρέ για το Πάσχα 2023: Δες 15 ιδέες

Ιδέες για καρέ μαλλιά το Πάσχα 2023: Μακρύ καρέ

Μπορείς επίσης να επιλέξεις ένα αυστηρό μακρύ καρέ. Το αυστηρό καρέ είναι το καρέ που είναι κουρεμένο “χάρακας” και είναι ως επί το πλείστον σε ίσια μαλλιά. Είναι ένα μοντέρνο κούρεμα που δεν έχει ηλικία και ταιριάζει σε κάθε γυναίκα.

αυστηρό-μακρύ καρέ-σε-ίσια μαλλιά-ιδέες-

Δείτε ακόμα Ανάσταση 2023: 15 ιδέες για μοντέρνα χτενίσματα

ιδέες-για-καρέ κούρεμα-το-Πάσχα 2023-

Ιδέες για καρέ μαλλιά το Πάσχα 2023: Καρέ σε σπαστά μαλλιά με όγκο

Πολλές γυναίκες δεν επιλέγουν το καρέ διότι έχουν σπαστά μαλλιά με όγκο και φοβούνται ότι το καρέ μαλλιά θα θέλουν συνεχώς περιποίηση. Παρόλα αυτά όπως βλέπεις και στην παρακάτω εικόνα, το καρέ κούρεμα δείχνει εξίσου υπέροχο και σε φυσικά σπαστά μαλλιά με όγκο.

σπαστά-καρέ μαλλιά-με-όγκο-ιδέες-

Ιδέες για καρέ μαλλιά το Πάσχα 2023: Καρέ κούρεμα σε κυματιστά μαλλιά

Αν επιλέξεις το καρέ κούρεμα για το Πάσχα 2023 μπορεί να υιοθετήσεις τα κυματιστά μαλλιά για να το αναδείξεις. Είτε κάνεις Πάσχα στο σπίτι, είτε σε κάποιο μαγαζί, ένα τέτοιο χτένισμα είναι μοντέρνο και επιμελώς ατημέλητο.

κυματιστά-καρέ μαλλιά-με-όγκο-ιδέες-

Ιδέες για καρέ μαλλιά το Πάσχα 2023: Μακρύ καρέ με φράντζα

Μπορείς να υιοθετήσεις επίσης το μακρύ καρέ και για ένα πιο σικ αποτέλεσμα, άσε πλαϊνή φράντζα. Είναι ένα σικ χτένισμα που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα ανεξαρτήτως ηλικίας και στιλ. Επίσης είναι ένα κούρεμα για όσες γυναίκες θέλουν μία αλλαγή αλλά δεν θέλουν μία εξτρίμ αλλαγή.

μακρύ καρέ-με-πλαϊνή φράντζα-ιδέες-

ιδέες-για-καρέ κούρεμα-το-Πάσχα 2023-

ιδέες-για-καρέ κούρεμα-το-Πάσχα 2023-

Ιδέες για καρέ μαλλιά το Πάσχα 2023: Ασύμμετρο καρέ

Το ασύμμετρο καρέ τα τελευταία χρόνια έχει έρθει και πάλι στην μόδα κι εμείς δεν χορταίνουμε να το προτείνουμε, μέχρι να το πάρουμε απόφαση να το υιοθετήσουμε. Είναι ένα πιο ροκ κούρεμα που μπορείς να το αναδείξεις με σπαστά, ίσια και μπούκλες μαλλιά. Φυσικά και κυματιστά.

καρέ-μαλλιά-με-χαλαρές-μπούκλες-ιδέες-

ιδέες-για-καρέ κούρεμα-το-Πάσχα 2023-

Ιδέες για καρέ μαλλιά το Πάσχα 2023: Το καρέ κούρεμα αναδεικνύει την σοβαρότητά σας

Αν είστε μανούλα και έχετε περάσει τα 35 μπορεί να θέλετε ένα κούρεμα που να αναδεικνύει την σοβαρότητά σας. Αν λοιπόν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία γυναικών, το καρέ κούρεμα είναι μία καλή επιλογή για σένα και η παρακάτω εικόνα στο αποδεικνύει.

καρέ-μαλλιά-ιδέες-

ιδέες-για-καρέ κούρεμα-το-Πάσχα 2023-

ιδέες-για-καρέ κούρεμα-το-Πάσχα 2023-

ιδέες-για-καρέ κούρεμα-το-Πάσχα 2023-

Δείτε ακόμα Viva magenta: 15 ιδέες με το χρώμα που θα πρωταγωνιστήσει στα μαλλιά

ιδέες-για-καρέ κούρεμα-το-Πάσχα 2023-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close