ιδέες-για-magenta-μαλλιά-τάσεις 2023-ιδέες-

Η τάση viva magenta έχει κλέψει τις καρδιές μας την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023 και σήμερα θα δούμε 15 ιδέες για magenta μαλλιά που θα αγαπηθούν πολύ!

Μία νέα απόχρωση εμφανίστηκε στην γυναικεία ομορφιά την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023 και έχει πρωταγωνιστήσει τόσο στα ρούχα, όσο και μακιγιάζ, αλλά και στα μαλλιά και στα νύχια. Σήμερα λοιπόν θα δούμε 15 εντυπωσιακές ιδέες για magenta μαλλιά!

Τα μαλλιά σε magenta χρώμα είναι η πιο μοντέρνα και ζεστή ιδέα για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023. Είναι ένα χρώμα που συνδυάζει το κόκκινο και το μοβ και δημιουργεί απλά καθηλωτικές εμφανίσεις. Αν θέλεις να κάνεις μία εξτρίμ αλλαγή φέτος, ακολούθησε την τάση viva magenta! Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες για μαλλιά σε magenta απόχρωση: Magenta μαλλιά σε χαλαρές μπούκλες

Παρακάτω βλέπουμε πόσο εντυπωσιακή είναι η συγκεκριμένη απόχρωση. Το magenta της παρακάτω εικόνας είναι η επικρατέστερη απόχρωση στα magenta μαλλιά που συνδυάζει το μοβ με το κόκκινο. Είναι μοβ με αποχρώσεις κόκκινου και σε χαλαρές μπούκλες είναι απλά υπέροχο!

Viva magenta: 15 ιδέες με το χρώμα που θα πρωταγωνιστήσει στα μαλλιά

Ιδέες για μαλλιά σε magenta απόχρωση: Σκούρες αποχρώσεις magenta

Η magenta συνδυάζει το κόκκινο και το μοβ. Υπάρχουν αποχρώσεις με πρωταγωνιστή το μοβ και αποχρώσεις με πρωταγωνιστή το κόκκινο. Παρακάτω βλέπουμε την πρώτη περίπτωση σε πιο σκούρες αποχρώσεις, συνδυασμένο με το σκούρο καστανό.

magenta μαλλιά-με-μαύρες ανταύγειες-ιδέες-

ιδέες-για-magenta-μαλλιά-τάσεις 2023-ιδέες-

Ιδέες για μαλλιά σε magenta απόχρωση: Είναι μία ροκ απόχρωση

Αν θέλεις μία πιο ροκ εμφάνιση τότε το σκούρο magenta είναι για σένα. Ταιριάζει σε κάθε γυναίκα με μεσογειακά χρώματα και σίγουρα ολοκληρώνει μία ροκ εικόνα με τατουάζ και total black ντύσιμο! Θα την λατρέψετε.

magenta μαλλιά-σε-κότσο-ιδέες-

Ιδέες για μαλλιά σε magenta απόχρωση: Μπαλαγιάζ με magenta

Μπορείς να υιοθετήσεις το magenta σε μπαλαγιάζ. Μαύρη βάση με magenta στις άκρες που ενσωματώνεται με το μαύρο. Είναι ένας συνδυασμός που κόβει την ανάσα και σίγουρα ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες.

μπαλαγιάζ-σε-magenta-ιδέες-

Ιδέες για μαλλιά σε magenta απόχρωση: Για λαμπερές εμφανίσεις

Ακόμη και σε σικ εμφανίσεις η συγκεκριμένη απόχρωση είναι ό,τι πρέπει. Για γυναίκες με φλογερό ταπεραμέντο. Η αλήθεια είναι πως το κατάλληλο χτένισμα, μπορεί να κάνει ακόμη και την πιο εξτρίμ απόχρωση να μοιάζει σικάτη.

magenta μαλλιά-σε-σικ χτενίσματα-ιδέες-

Δείτε ακόμα Μαλλιά Απριλίου 2023: 15 ιδέες για ανοιξιάτικα χτενίσματα και κουρέματα

ιδέες-για-magenta-μαλλιά-τάσεις 2023-ιδέες-

ιδέες-για-magenta-μαλλιά-τάσεις 2023-ιδέες-

Ιδέες για μαλλιά σε magenta απόχρωση: Καρέ μαλλιά σε magenta

Μπορείς να συνδυάσεις την νέα απόχρωση στα μαλλιά με ένα νέο κούρεμα. Αν θέλεις λοιπόν να αναδείξεις ένα σκούρο magenta χρώμα, μπορείς να το συνδυάσεις με ένα καρέ κούρεμα, επιμελώς ατημέλητο. Για πολύ μοδάτες εικόνες λέμε…

καρέ κούρεμα-σε-magenta-ιδέες-

Ιδέες για μαλλιά σε magenta απόχρωση: Magenta μαλλιά με μοβ ανταύγειες

Θέλεις να κλέψεις τις εντυπώσεις και να μοιάζεις βγαλμένη από παραμύθι; Συνδύασε το magenta χρώμα με μοβ ανταύγειες και κλέψε τις εντυπώσεις. Είναι ένα χρώμα που σίγουρα είναι από τα αγαπημένα μας και σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις φέτος.

magenta μαλλιά-με-μοβ ανταύγειες-ιδέες-

ιδέες-για-magenta-μαλλιά-τάσεις 2023-ιδέες-

Ιδέες για μαλλιά σε magenta απόχρωση: Magenta με πρωταγωνιστή το κόκκινο

Όπως είπαμε το magenta πότε κυριαρχεί σε μοβ και πότε σε κόκκινο. Παρακάτω βλέπουμε μία magenta με πρωταγωνιστή το κόκκινο και μοβ τόνους. Μπορείς να το συνδυάσεις με ροζ ανταύγειες στις άκρες και σίγουρα να λατρέψεις τα νέα σου μαλλιά.

magenta μαλλιά-με-ροζ ανταύγειες-ιδέες-

ιδέες-για-magenta-μαλλιά-τάσεις 2023-ιδέες-

ιδέες-για-magenta-μαλλιά-τάσεις 2023-ιδέες-

Δείτε ακόμα Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023: Οι έντονες αποχρώσεις στα μαλλιά είναι η απόλυτη τάση

ιδέες-για-magenta-μαλλιά-τάσεις 2023-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close