ιδέες-για-magenta-νύχια-τάσεις 2023-

Το magenta είναι το νέο χρώμα που θα πρωταγωνιστήσει στην γυναικεία ομορφιά το 2023. Στο σημερινό άρθρο θα δούμε 15 ιδέες για ανοιξιάτικα νύχια σε χρώμα magenta!

Πριν λίγες μέρες, είδαμε ιδέες για magenta ντύσιμο και σας είπαμε, ότι αυτό το χρώμα δεν θα πρωταγωνιστήσει μόνο στα ρούχα, αλλά και στο μανικιούρ και στο μακιγιάζ και στα μαλλιά. Σήμερα λοιπόν θα δούμε ιδέες για μοντέρνο και ανοιξιάτικο μανικιούρ σε χρώμα magenta!

Είναι ένα μοβ με τόνους κόκκινου αλλά μπορείς να το βρεις και σε κόκκινο με αποχρώσεις μοβ. Είναι ζεστό χρώμα, ανοιξιάτικο και σίγουρα ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Η magenta σίγουρα θα φορεθεί πολύ κι εμείς θα σου δείξουμε όλους τους τρόπους να το υιοθετήσεις στο μανικιούρ σου. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες για magenta νύχια: Magenta και ροζ νύχια με animal print και γκλίτερ

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό μανικιούρ συνδυάζοντας το απαλό ροζ, την magenta, το μοντέρνο animal print και διακριτικές λεπτομέρειες γκλίτερ σε ασημί χρώμα. Είναι ένα μοντέρνο και σικ μανικιούρ που μπορείς να επιλέξεις σε κάθε περίσταση.

Magenta στα νύχια: 15 ιδέες με το νέο μοντέρνο χρώμα για το 2023

ιδέες-για-magenta-νύχια-τάσεις 2023-

Ιδέες για magenta νύχια: Υπάρχει και σε σκούρες αποχρώσεις

Όπως είπαμε η magenta υπάρχει σε πολλές παραλλαγές. Μπορείς να βρεις magenta που θυμίζει φούξια, αλλά και magenta που θυμίζει μπορντό και σκούρο μοβ. Μία τέτοια πρόταση είναι και η παρακάτω, ιδανική για τις γυναίκες που προτιμούν τα σκούρα χρώματα.

σκούρο-magenta-μανικιούρ-σε-οβάλ νύχια-ιδέες-

Ιδέες για magenta νύχια: Magenta με γκλίτερ

Μιας και η Άνοιξη είναι η εποχή του χρώματος, επιτρέπεται σίγουρα να βάλουμε πολύ χρώμα και φαντασία στο μανικιούρ μας. Magenta νύχια με γκλίτερ στις ίδιες αποχρώσεις! Είναι παιχνιδιάρικο, είναι μοντέρνο και άκρως νεανικό.

magenta-νύχια-με-γκλίτερ-ιδέες-

Δείτε ακόμα Νύχια Μαρτίου 2023: 15 ιδέες για ανοιξιάτικο μανικιούρ σε κάθε περίσταση

ιδέες-για-magenta-νύχια-τάσεις 2023-

ιδέες-για-magenta-νύχια-τάσεις 2023-

Ιδέες για magenta νύχια: Μοντέρνα σχέδια στα νύχια

Μπορεί το συγκεκριμένο χρώμα να είναι ιδιαίτερα έντονο και παιχνιδιάρικο όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να το αναδείξουμε και με εξτρίμ και παιχνιδιάρικα σχέδια. Όπως παρακάτω που βλέπουμε τι όμορφες αντιθέσεις δημιουργεί η νέα τάση με το μαύρο.

magenta-νύχια-με-μοντέρνα σχέδια-ιδέες-

ιδέες-για-magenta-νύχια-τάσεις 2023-

Ιδέες για magenta νύχια: Πουά magenta

Αν θέλεις να μπεις για τα καλά στο ανοιξιάτικο κλίμα, τότε σίγουρα μπορείς να δώσεις μία ευκαιρία στην παρακάτω ιδέα. Magenta φωτεινά νύχια με ροζ βάση και πουά σχέδια. Είναι μία άκρως νεανική επιλογή που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα!

magenta-νύχια-με-πουά-ιδέες-

Ιδέες για magenta νύχια: Είναι τέλειο για μονοχρωμία

Αν έχεις βαρεθεί τα περίπλοκα σχέδια και θέλεις απλά μία μονοχρωμία στα χέρια, αυτό το χρώμα είναι για σένα. Επειδή το συγκεκριμένο χρώμα είναι μοντέρνο, έντονο και πολύ ιδιαίτερο δεν χρειάζεται αναγκαστικά γκλίτερ και άλλα σχέδια για να αναδειχθεί.

magenta-σε-κοντά νύχια-ιδέες-

Ιδέες για magenta νύχια: Πες ναι στα γκλίτερ

Τα γκλίτερ το 2023 στο μανικιούρ φαίνεται πως θα πρωταγωνιστήσει ακόμη και την Άνοιξη. Έτσι αν θέλεις λίγη λάμψη στα νέα σου νύχια λίγα διακριτικά γκλίτερ είναι ό,τι πρέπει για ένα πιο επίσημο μανικιούρ. Εμείς θα το επιλέγαμε σίγουρα.

magenta-με-γκλίτερ-ιδέες-

ιδέες-για-magenta-νύχια-τάσεις 2023-

Ιδέες για magenta νύχια: Ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες

Αυτό που κάνει το magenta τόσο τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα είναι ότι είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα. Ανεξάρτητα από το χρώμα της επιδερμίδας σας ή το στιλ σας, αυτό το χρώμα μπορεί να προσαρμοστεί και να το απολαύσετε όλες!

magenta νύχια-με-γκλίτερ-ιδέες-

Δείτε ακόμα Ματ νύχια για την Άνοιξη 2023: 15 ιδέες με την Νο1 τάση

ιδέες-για-magenta-νύχια-τάσεις 2023-

Ιδέες για magenta νύχια: Πες ναι στα όμπρε

Τα όμπρε νύχια είναι μοντέρνα τα τελευταία χρόνια και όλο και περισσότερες γυναίκες το επιλέγουν σαν σχέδιο. Μην φοβηθείς λοιπόν να επιλέξεις την magenta σε όμπρε σχέδιο και δεν θα το μετανιώσεις. Είναι φανταστικό!

όμπρε-magenta νύχια-με-γκλίτερ-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close