ιδέες-για-american-french manicure-vanilla french manicure-τάσεις 2023-Άνοιξη-

Το american french manicure έχει υιοθετηθεί από την Adele και από άλλες καλλιτέχνιδες του Hollywood και πρόκειται για μία νέα τάση στο γαλλικό μανικιούρ, σε nude αποχρώσεις. Θα το λατρέψετε την Άνοιξη 2023.

Το γαλλικό μανικιούρ είναι ένα από τα πιο διάσημα μανικιούρ παγκοσμίως με τις περισσότερες γυναίκες να το επιλέγουν για επίσημες αλλά και καθημερινές περιστάσεις. Εκτός από το κλασικό γαλλικό μανικιούρ που έχει γαλακτερή βάση και λευκό του ασβέστη στις άκρες, υπάρχουν κι άλλες παραλλαγές.

Μία τέτοια παραλλαγή είναι και το american french manicure που παίζει με τις nude αποχρώσεις. Στο σημερινό άρθρο θα δούμε τα παραδοσιακά american french manicure αλλά και μερικές δικές μας παραλλαγές, που θα προσαρμοστούν σε όλα τα γούστα. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες για american french manicure: Οι παραδοσιακές ιδέες που έχουν ρίξει το Instagram

Η συγκεκριμένη παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ έχει δημιουργήσει τρέλα σε κοπέλες του εξωτερικού αλλά και της Ελλάδας. Ξεκίνησε σαν μία τάση διάσημων γυναικών στο Hollywood με την πιο φανατική εκείνης της ιδέας την Adele.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠 Nails (@tombachik)

Συνήθως οι ιδέες αφορούν οβάλ νύχια. Έτσι έχουμε την πεποίθηση πως ενώ το γαλλικό μανικιούρ δείχνει υπέροχο σε όλους τους τύπους και σε όλα τα σχήματα και μεγέθη νυχιών, η συγκεκριμένη τάση αφορά περισσότερο τα μεγάλα και οβάλ νύχια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠 Nails (@tombachik)

Ιδέες για american french manicure: Παίξε με το απαλό ροζ

Η παραδοσιακή τάση θέλει μία βάση σχεδόν διάφανη και λευκές γαλακτερές άκρες. Όμως εμείς όπως και σε κάθε άλλη τάση, προσπαθήσαμε να κινηθούμε σε nude αποχρώσεις αλλά για όλα τα γούστα. Έτσι ώστε να υπάρχει ποικιλία και να μπορεί να ταιριάξει στις περισσότερες γυναίκες αυτής της χώρας.

American french manicure: Η νέα τάση στο γαλλικό που θα πρωταγωνιστήσει την Άνοιξη 2023

Ιδέες για american french manicure: Η ευκαιρία να αγαπήσεις την φυσικότητα

Μπορείς με αφορμή αυτήν την τάση να κινηθείς σε πλήρως φυσικές αποχρώσεις όπως είναι οι παρακάτω. Μία βάση στα χρώματα του δέρματος και ένα γυαλιστερό λευκό στις άκρες που δεν απέχει ιδιαίτερα από το φυσικό λευκό των νυχιών μας.

American french manicure-σε-φυσικές-αποχρώσεις-ιδέες-

Ιδέες για american french manicure: Βάλε φαντασία στα σχέδια

Μπορεί να πρόκειται για ένα μίνιμαλ και σικ μανικιούρ όμως σίγουρα μπορείς να βάλεις και δικές σου πινελιές, εξίσου διακριτικές και σικ. Μία ιδέα είναι αυτές οι διακριτικές καρδούλες σε γαλακτερό χρώμα. όπως βλέπουμε στην παρακάτω εικόνα.

American french manicure-σε-φυσικές-αποχρώσεις-με-σχέδια-ιδέες-

Ιδέες για american french manicure: Στρας στα νύχια σου

Κι επειδή διανύουμε και περίοδο Αποκριών σίγουρα μπορούμε να βάλουμε λίγη παραπάνω τρέλα και φαντασία στα νύχια μας ακόμη και σε αυτήν την κατά τα άλλα σικ τάση. Μία φυσική βάση, ένα απαλό ροζ στις άκρες και χρωματιστά στρας σε όλη την βάση. Νύχια που ξεχωρίζουν και θα σε βάλουν για τα καλά στο κλίμα της εποχής.

American french manicure-σε-φυσικές-αποχρώσεις-με-στρας-ιδέες-

Δείτε ακόμα Ιδέες με πολύχρωμα νύχια τις Απόκριες 2023

ιδέες-για-american-french manicure-vanilla french manicure-τάσεις 2023-Άνοιξη-

ιδέες-για-american-french manicure-vanilla french manicure-τάσεις 2023-Άνοιξη-

ιδέες-για-american-french manicure-vanilla french manicure-τάσεις 2023-Άνοιξη-

Δείτε ακόμα Όμπρε νύχια: Ιδέες για τον Φεβρουάριο 2023

ιδέες-για-american-french manicure-vanilla french manicure-τάσεις 2023-Άνοιξη-

Ιδέες για american french manicure: Βάλε την προσωπική σου πινελιά

Μπορεί να σας φαίνεται μία τάση που δεν σας δίνει τα περιθώρια να πειραματιστείτε όμως η πραγματικότητα απέχει πολύ από αυτό που φαντάζεστε. Μοντέρνες γραμμές και γεωμετρικά σχήματα μπορείς να τα εντάξεις παίζοντας όμως σε απαλές nude αποχρώσεις.

American french manicure-με-γραμμές-ιδέες-

Ιδέες για american french manicure: Μην απορρίψεις τα γκλίτερ

Και μιας και τα γκλίτερ την σεζόν 2022-2023 έχουν κλέψει τις καρδιές μας δεν θα μπορούσαμε να μην βρούμε μία ιδέα που να τα εντάσσει ακόμη και σε αυτόν τον τύπο γαλλικού μανικιούρ. Μία ιδέα ιδανική για επίσημες περιστάσεις και λαμπερές εμφανίσεις.

American french manicure-με-γκλίτερ-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close