ιδέες-για-μακιγιάζ-τον-Απρίλιο 2023-

Ο Απρίλιος βρίσκεται μία ανάσα μακριά και στο σημερινό άρθρο θα δούμε μοντέρνες προτάσεις για μακιγιάζ που βασίζονται στις τάσεις του μακιγιάζ που θα πρωταγωνιστήσουν την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023.

Το μακιγιάζ είναι μορφή τέχνης. Είναι σε θέση να αλλάξει το πρόσωπο, να καλύψει ατέλειες και να τονίσει ακόμη περισσότερο τα δυνατά φυσικά σου χαρακτηριστικά. Αφού η Άνοιξη είναι μία εποχή με χρώμα και ζωντάνια και το μακιγιάζ του Απριλίου πρέπει να βασίζεται σε αυτή την λογική.

Σκιές σε ζωντανά χρώματα, όχι μόνο στα μάτια αλλά και στα ζυγωματικά, φυσικό μακιγιάζ αλλά και ανάλαφρα lip gloss στα χείλη για δροσερά και ανάλαφρα αποτελέσματα. Οι προτάσεις μακιγιάζ Απριλίου βασίζονται στις τάσεις του 2023 για την Άνοιξη – Καλοκαίρι. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες για μακιγιάζ Απριλίου: Συνδύασε παστέλ αποχρώσεις στα μάτια

Την Άνοιξη και το Καλοκαίρι προτιμούμε συνήθως έντονα αλλά ανάλαφρα χρώματα στο μακιγιάζ. Μία πρόταση είναι να παίξεις με τις παστέλ σκιές στα μάτια. Παρακάτω βλέπουμε πως το παστέλ κίτρινο, θαλασσί και ροζ δημιουργούν ένα δροσερό και άκρως νεανικό αποτέλεσμα. Τα χείλη σου θέλουμε να είναι δροσερά και φυσικά με ένα άχρωμο lipgloss.

Μακιγιάζ Απριλίου: 15 ιδέες με τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ για το 2023

Ιδέες για μακιγιάζ Απριλίου: Παίξε με το θαλασσί και το μοβ

Από την άλλη αν θέλεις για μία επίσημη περίσταση, να αποκτήσεις σαγηνευτικό βλέμμα τότε σίγουρα μπορείς να αντιγράψεις την παρακάτω εικόνα. Μία βάση από παστέλ μοβ, μοντέρνες γραμμές με χρωματιστό θαλασσί eye liner και μία σκιά κάτω από τα μάτια στην ίδια απόχρωση του eye liner.

 μοβ-και-μπλε-σκιά-με-μπλε eye liner-ιδέες-

Ιδέες για μακιγιάζ Απριλίου: Σκιά κάτω από τα μάτια

Την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023 μία νέα τάση ήρθε για να μείνει και μιλάμε φυσικά για την σκιά κάτω από τα μάτια. Μπορείς ακόμη και να αφήσεις το πάνω μέρος των ματιών φυσικά και να βάλεις όλη σου την τέχνη, κάτω από τα μάτια με μία έντονη σκιά.

πορτοκαλί σκιά-κάτω-από τα-μάτια-ιδέες-

Ιδέες για μακιγιάζ Απριλίου: Λέμε ναι στα lipgloss

Μπορεί το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα να διαλέγουμε έντονες αποχρώσεις στα κραγιόν και να επιλέγουμε πιο ήσυχο μακιγιάζ για τα μάτια αλλά την Άνοιξη και το Καλοκαίρι αλλάζουν οι ρόλοι των καλλυντικών και ειδικά το 2023. Τα lipgloss θα φορεθούν πολύ προσφέροντας ένα φρέσκο αποτέλεσμα στο πρόσωπό σας.

lip gloss-στα-χείλη-τον-Απρίλιο 2023-ιδέες-

Ιδέες για μακιγιάζ Απριλίου: Φυσικό μακιγιάζ

Το μακιγιάζ υπάρχει για να καλύπτει τυχόν ατέλειες και να αναδεικνύει τα δυνατά στοιχεία του προσώπου σου. Δεν χρειάζεται να επιλέγεις μία ζωή έντονο μακιγιάζ αφού την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023 το φυσικό μακιγιάζ γίνεται τάση και έρχεται για να μείνει.

φυσικό μακγιάζ-τον-Απρίλιο 2023-ιδέες-

Δείτε ακόμα Wet lips: Δες πως θα πετύχεις το απόλυτο trend για βελούδινα και juicy χείλη

ιδέες-για-μακιγιάζ-τον-Απρίλιο 2023-

Ιδέες για μακιγιάζ Απριλίου: Το χρυσό θα πρωταγωνιστήσει και την Άνοιξη

Μπορεί το χρυσό να είναι ένα χειμωνιάτικο χρώμα, όμως φαίνεται πως το 2023 είναι η χρονιά των ανατροπών στην μόδα. Έτσι την Άνοιξη οι οίκοι μόδας προτείνουν το χρυσό στο μακιγιάζ, φυσικά σε πιο απαλές και γήινες αποχρώσεις.

χρυσή σκιά-την-Άνοιξη 2023-τάσεις-ιδέες-

Ιδέες για μακιγιάζ Απριλίου: Διακριτικά γκλίτερ

Μπορείς να αναδείξεις το μακιγιάζ σου με διακριτικά γκλίτερ. Παίξε με τις γήινες αποχρώσεις στα μάτια, στα ζυγωματικά αλλά και στα χείλη. Τα διακριτικά γκλίτερ θα προσφέρουν μία λάμψη και μία φρεσκάδα στο πρόσωπό σου, χωρίς υπερβολές.

διακριτικά-γκλίτερ-στο-μακιγιάζ-Απρίλιο 2023-ιδέες-

ιδέες-για-μακιγιάζ-τον-Απρίλιο 2023-

ιδέες-για-μακιγιάζ-τον-Απρίλιο 2023-

Δείτε ακόμα Είσαι κοκκινομάλλα : Δες ιδέες για το μακιγιάζ που σου ταιριάζει

ιδέες-για-μακιγιάζ-τον-Απρίλιο 2023-

ιδέες-για-μακιγιάζ-τον-Απρίλιο 2023-

Ιδέες για μακιγιάζ Απριλίου: Viva magenta!

Η magenta είναι το χρώμα της Άνοιξης – Καλοκαίρι 2023 χωρίς αμφιβολία. Σήμερα λοιπόν θα δούμε μία πρόταση για σκιά σε χρώμα magenta. Μπορείς να βάλεις μικρές λεπτομέρειες με αυτήν την απόχρωση στα μάτια και να την συνδυάσεις με το μαύρο.

magenta σκιά-ιδέες-

Ιδέες για μακιγιάζ Απριλίου: Πες ναι στο eye liner

Για άλλη μία χρονιά το μαύρο eye liner είναι μία κλασική και αγαπημένη επιλογή για κάθε γυναίκα. Για μακιγιάζ γραφείου, βόλτας, πρωινό μακιγιάζ ακόμη και για επίσημες περιστάσεις, μία λεπτή γραμμή με μαύρο eye liner θα σου λύσει τα χέρια.

μαύρο-eye liner-στα-μάτια-ιδέες-

Δείτε ακόμα Καστανά μάτια : 10 φοβέρες ιδέες μακιγιάζ για να τα αναδείξεις

ιδέες-για-μακιγιάζ-τον-Απρίλιο 2023-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για το μακιγιάζ στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close